çok geç canım palette altın karamel aldım akos karamelle kariştiricampalettenin ki olabilir 8 numaralara boya saçını daha koyusuna değil igoranınkinede bakabilirsin kahve köpüğü istediğin gibi olmaz
cok saol canımbende şu anki saçlarına bayıldım çok güzel olmuş
aslında 2 kutu boyuyordum ama son boyadıgımda arkadaşım zor yetırdı boyama biçiminden mı kaynaklı bılmıyorum bu sefer 2 bucuk yapıcam çunku saçım baya yogun kat yok pekcnm bu boydaki saçına kaç kutu boya gitti
kesınlıkle bende bayıldım tam istedm renk kesınlıkle bende o boyadan alcam akos mudur nedır :)
araştırdım netten de buldum benım saçlarım bal köpüğü rengınde sanırım çabuk tutar ama senın yerınde olsam gene aynı marka boyanın karamelini alırdım içinede bıraz açık olsun ıstıyosun ya o ıstediğin rengı az çok anladım altın sarıısı karıştırırsan elde edebılırsın dıye düşünuyorum....
eminim kolaylıkla tutar ama dedıgim gıbı cok gec palette altın karamel aldım inş istedigim gibi olur altın sarısı almaya korktum rengını acarda dip ve boyalı yerler farklı cıkar dıe...sen nasıl elde edıosun canım bal köpüğünü...?