Avon kullanıcıları, yardım...

Ardayasbu ve d£ru$ çok sağ olun. :)

Wish of love'ın kokusu hoş hemen ucuyor gibi.

summer white arkadaşım kullanıyor çokk güzel ama pek kalıcı değil ben geçtiğim yerler mis gibi koksun istiyorum :icecream:

far away a l o zmn. ben dun far away sıkıp gitim .. herkes kokuyu arıyormus. kızlar gecerken udrun bu koku dediler ustumu kokladılar. sonra bizim sınıftaki erkeklere buldum kokuyu dediler. ark geldi kokladı anaaa ne güzel kokuyo.sbhtan beri bu kokuyu arıyoruz acayp güzel dediler :)))

bu ay indrmde far away ama karar veremedm çok ağır diyorlar

kıslar yhaa awonun bond girl i kullanan warmıı.öneriomusunuzz _??

arkadaslar rare gold mu daha cekici ve kalıcı yoksa little black dress mi yardımcı olun lütfen

arkadaşlar rare gold mu daha çekici ve kalıcı yoksa little black dress mi yardım ltfen

bu ay indrmde far away ama karar veremedm çok ağır diyorlar

yok yaa okadar agır değil super 1 yıldır onu kullanıyorum 3 şişe bitirdim ensonunda sıkıldım bıraktm :))
okadar guzel ki erkekler açısından da çok çekici herkes soruyor ve kalıcı bayaa

arkadaslar rare gold mu daha cekici ve kalıcı yoksa little black dress mi yardımcı olun lütfen

jet famme süper bir parfüm.eşim rollonunu almıştı kokusunu çok beğendim sonra parfümünüde oldı.

rare gold daha cekici ve kalıcıdır. little güzel kokuyo ama rare gold daha zengin bi parfüm ,little kalıcı degil, bence tabikii

ben de 6 senedir avon yapıyorum yazdığın kokuların hepsini kullandım Timeless dışında o da güzel değil zaten
Women Of Earth en sevdiklerimden
Wish Of Happiness daha hafif bi koku yazın kullanmıştım

kızlar ben de önümüzdeki ay , jet femme ,rare gold ya da little black dress i almayı düşünüyorum...jet femme in numunesini kokladım ,ba-yıl-dım... diğer ikisini de okuduklarıma istinaden yazdım...şu an today i kullanıyorum ... celebre bana çok çocuksu geldi,pur blanca da ekşimtrak geliyo ,far away resmen vanilya bombası ,vanilyadan hiç hazzetmeyen ben ,kokladığım anda başıma ağrı girdi...women of earth de var evde ama onu yazın kullanmayı düşünüorum...ama siz neyi tavsiye edersiniz..bi de rare pearls ve incandessence var aklımda olan...kararsız insan ben

avon kullanicilari siz iyi bilirsiniz bu rare gold parfumu genelde olgun bayanlar icin mi daha uygun bi yas siniri var mi bna yazilan cevaplarda hep evli bayanlar rare goldu tercih etmis ben 20 yasindayim benim yasima uygun olur mu rare gold acaba agir mi kacar yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…