• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon kullanıcıları, yardım...

denediğim avon parfümlerden pur blanca ve soft musk müthişler bence.
şimdiye kadar denediklerim de:
celebre
crystal aura
far away
wish of love
wish of hapiness
little black dress
pur blanca :asigim:
soft musk :asigim:

Son düzenleme:
surrender ve soft musk harika iikisi de çok hafif ama kalıcı kokular..

eşim essence ben ise şu an üretilmeyen pur blanca blush kullanıyorum ikiside mükemmel kokular eşiminki harika takım elbisesine sıkıyor kuru temizlemeye gidene kadar koku çıkmıyor Ama pur blanca blush tekrar üretilsin istiyorum Avonculara duyurulur

dün ilk kez sipariş ettiğim urban flowers tokyonun kokusu şekerli gibi kalıcı da değil.onunla birlikte wish of love da sipariş etmiştim nispeten o daha kalıcı ama gül kokusu ağırlıklı gibi geldi bana.ben bunları kokuları denemeden aldım.ama bir daha ki sefere sanırım başkalarını deniycem.çünkü bana hitap etmiyor.ben daha çok sabun ve pudra kokularını sevıyorum.avonda hangileri sabun veya pudra kokulu kızlar.yardımcı olursanız sevınırım.bir dahaki sefere ona göre alırım bende. sengözlerimebaksanab

ya bnde avonunn çok beğenilen :soft musk,pur blanca,incandessence sipariş verdim netten sizce nasıl bu kokular ben ağır kokuları kullanamıyorum baş ağrısı mide bulantısı yapıo bende umarım ağır değillerdir..bir kaç güne elimde olur .. avonu hiç sevmeyen ben .. netten hiç kokusunu bilmeden sipariş verdim hehe.. ha bide (incandessence) hariç diğerlerini EDP sini bulamadım zaten pek bulunmuyomuş ..

kızlar bende tokyo urban flowers almıştım. kokusu şeker gibi. benim hoşuma gitti ama her gün kullanılacak bi parfüm değil bence. pek kalıcı olduğunu söyleyemem ama kokusu çok tatlııı:icecream:

celebreyi (pembe) tavsiye edebilirim çok uzun süre kullandım ve çok memnundum pur blanca da güzel ama çok fazla kalıcılık bekleme ikisindede

ya bnde avonunn çok beğenilen :soft musk,pur blanca,incandessence sipariş verdim netten sizce nasıl bu kokular ben ağır kokuları kullanamıyorum baş ağrısı mide bulantısı yapıo bende umarım ağır değillerdir..bir kaç güne elimde olur .. avonu hiç sevmeyen ben .. netten hiç kokusunu bilmeden sipariş verdim hehe.. ha bide (incandessence) hariç diğerlerini EDP sini bulamadım zaten pek bulunmuyomuş ..

incandessence kokusu çok güzell biraz ağır ama benimde ağır kokulardan midem bulanır ve başım döner surrender meselaa mahvediyo beni ama bu koku rahatsızz etmiyo kullanmanı tavsiye ederimyerimseniben hemde diğerlerine göre daha kalıcıyerimseniben

soft musk çok kalıcı..ben onu kullanıyorum kışın yazında flower kullanıyorum parfümlerden çok memnun kalırsın ii çünkü..

flower by cynthia rowley nasıl bir koku kullanan var mı? mesela soft musk ve pur blanca'ya çok beğeniyorum bunu da sever miyim?

güzel bir koku adı gibi çiçek kokusu ben çok beğenerek kullandım pur blanca ve soft musk ı da beğeniyorum ama yine de zevk bu belli olmaz

ya bende wish of love sipariş ettim bu gün umarım güzeldir deneyeceğim
kullanan var mı ? nasıl bi koku?

flower by cynthia rowley, cloud cnm ben kullandım hafif bir koku hoşuma gitmişti
wish of love buda çok güzel bir koku buda hafifağır bir koku değil

hmm demekki iyi yapmışım =) severim hafif kokuları hem de gencim :p wish of love 39 tl idi kampanya varmıs mart ayında 1 alan herhangi bir 2.si bedava diyodu

Back