Avon kullanıcıları, yardım...

pur blanca ve far away benim favorim. far away biraz daha iddalı bir koku

cnm bence tokyo katalogtakilee aynı kokmuo ben aldım ordan biliorum daha şekerli bi koku sanki
celebre,women of earth,pur blanca hoş kokular..soft musk ın kokusu tütün kolonyasını andırıo..be kissable cok güzelmiş die duydummm :)
celebre kalıcı diil avonun cogu parfümü kalıcı diil zaten ama güzel kokular

kissable yi ben kullanıyorum for awayde var ama gerçekten kissable özellikle genç bayanlar için çok hoş bi koku

kızlar 14.katolog elimde şuanda.incandessence 30.40 yt 50ml parfüm alana istediği parfümün seyehat boyu 10 ytl.little black dress 28.90 ytl,rare gold 30,40 ytl,erkek fullspeed 32,25ytl,rujlarda çok indirim var.başka sormak istediğiniz bir ürün varsa söyleyebilirim

bu katalogda parfümlrn çoğu indirimde ben şu edt edp olayı merak ediyorum aralarnda ne fark var ?

Women Of Earth EDP, EDT değil Meyve ve çiçeksi kokuyor.

Timeless Tavsiye etmiyorum Hacı yağı kokuyor

EDT Parfümleri kalıcı değildir bunu unutmayın kokusu hemen uçuyor
EDP olanı tercih edin uzun süre kalıcı aralarında bir tane EDP var oda Women Of Earth

arkadaşlar ..
ben de avon'a yeni üye oldum ve satıyorum..bunu geçelim.
ama kozmetikte çalıştığım yıllar tecrübesi olarak şunu söyleyebilirim..
EDP--Her zaman kalıcıdır (Eau De Parfume)
EDT--Biraz daha uçucu (Eau de Toillette)
Ayrıca parfum ten rengi,ırk vs.farklılık gösterir..
Parfümlerin kalıcılıkları çok şekilde denenir
Pazartesi yeni ürün toplantım var..
Eğer reklama girmezse (YÖNETİMDEN ONAY VAR MI BİMİYORUM GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM)
Özel msj kutumdan beklerim

avonun parfümlerinden kalıcılık bekleme canım. kolonya gibi sürdüğün anda sen ve çevrendekiler kokuyu hissedersin ama biraz sonra kokudan eser kalmaz. ben son kataloğuna bakmadım ama avonun huyudur katalogta heybetli durur sonra ufacık bi şişe gönderirler. boyutuna da dikkat et canım.

avonda sadece rera pearls kullanıyorum kaldırılmıştı bu parfüm ama geçen ay çıktı yine 2 şişe aldım hemen bunun üzerine tanımıyorum çok güzel kokuyor

yazdığın parfümlerin bazılarını kullandım celebre çok güzel bi koku çok hafif,pur blankada aynı ve pek kalıcı değil,bide pur blanca her tende aynı durmuyor.happiness ve be kıssble da kalıcı değil diye duydum kullanan arkadaşlarımdan.eğer avondan parfüm alıcaksan far away on numara bence,ben onu kullanıyorum,10 metreden kokusunu alıyorlar..:))

kesinlikle katılıyorum..avonun diğer birçok parfümünüde kullandım ama rare pearls 1 numara,zaten yoğun istek üzerine tekrar satışa sunulan bir parfüm..diğer önerilerim ise şunlar; pur blanca,summer white,passion of dance(bu pek görünmez kataloglarda)

Son düzenleme:
bende tokyo ve pur blanca yı kullandım ikisindednde memnun kaldım ikisinide alabilirsin celebre yi kullanmadım çok sık indirime girmiyo ama onun koksunuda çok seviyorum

bence parfüm işi zevk meselesi ve denediğim parfümlerden anladımki parfümler insanın tenine uymalı
avon parfümlerinde aslında tek parfümüm today ama ne yazıkki indirime girmesini beklemekten sıkılıyorum bu kokuya bayılıyorum
avon parfümleri genelde kalıcı olmasada güzeller
today i çok nadir kullanıyorum hemen bitmesin diye çok kıymetli
rare gold diğer tercihim
Extraordinary çok ağır olsada onuda kullandım
little black te kullanıyorum
ama gerçek kokum toay
yinede zevk meselesi herkese her koku gitmiyor mesela blue bana yakışmıyor sevmedim ağır kokular daha hoşuma gidiyor galiba

celebre ve perceıve çok beğenerek kullanıyorum bu ara,bence avonun en güzel parfümü always denemenizi tavsiye ederim,diğerleri gibi değil oldukça kalıcı ama çok sık indirime girmiyor kalitesi farklı bir parfüm...

Be...Kissable kesinlikle almanı tavsiye ederim çoook hoş bir kokusu var gece gündüz demen kullanbilirsin :) ama satıştan kaltımı bilmiyorum wish of peacede hoş bir koku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…