canım ben katologda tokyonun kokusuna bayıldım harika kokuyo ama nekadar kalıcıdır onu bilmiyorum.keşke erkek parfümlerindede kokularını koklayablseydik.aranızda bana avonun erkek parfümlernden hangisinin iyi oldğ ve kalıcı old. söyliyebilicek birileri var mı :uhm: karar veremedm bi türlü
Arkadaşlar şu ana kadar Avon'un birçok ürününü kullandım ama parfümlerini hiç denemedim.Bu ay bir arkadaşım kataloğu getirdi ve belli bazı sayfalardan parfüm alana 2 adet EDT'nin bedava olduğunu söyledi.Size bazı sorularım olacak;
1-)Sanırım yeni çıkmış olan Urban Flowers Tokyo ve Roma da buna dahil.Tokyo'nun kokusunu katalogda kokladım hoş bir koku ama acaba roma nasıldır ?Ve bunlar kalıcı kokular mı?
2-)EDT'lerden hangi 2'sini seçmeliyim?
Celebre
Pur Blanca
Timeless
Soft Musk
Wish Of Happiness
Women Of Earth
Tasha
Summer White
Be...Kissable
Wish Of Peace
3-)Bu yazdıklarımın çoğu çiçek kokusu acaba birbirlerine benzer kokular mı?
4-)Kalıcı olanları tercih edeceğim acaba kalıcı olanlar hangileri?
Yardımcı olursanız sevinirim.
canım ben avonda takım öncülüğü yapıyorum erkek parfümü olarak kesinlikle essence diyorum çok kalıcı eşim kullanıyor bütün kıyafetlerinde kokusu kalıyor.
canım geçen seneki yılbaşı kataloğunda parfümlerin çoğu yarı fiyatına inmiş biraz daha beklesemmi acaba CADIARZU aralığın yani yılbaşı katoloğu ayın kaçında çıkıyo bi bilgin varmı
evet yılbaşında parfümlerde çok indirim oluyor yılbaşı kataloğu yarın elimde olucak daha bende görmedim.yılbaşı kataloğu aralığın 5 inde başlıcak canım.ayrıca temsilci olmayı düşünürsen yardımcı olabilirim.öptüm.
canım satış temsilcisi olduktan sonra her ay belli miktarda ürün satma zorunluluğun filan varmı peki? bide satamadığın aylarda ne oluyo cebimizden para çıkmasında kaydirigubbakcemile3
canım özel mesajların ve ziyaretçi mesajların neden kapalı?açda oradan konuşalım.
14 katalok eline geçen var mı? siparişimi vermediğim için daha elime geçmedi onlarda neler indrimde yazailirmisiniz? ona göre alayım bide 14 panorama ekinde neler indirimde yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?