Avon kullanıcıları, yardım...

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.273
690
373
Kocaeli
Arkadaşlar şu ana kadar Avon'un birçok ürününü kullandım ama parfümlerini hiç denemedim.Bu ay bir arkadaşım kataloğu getirdi ve belli bazı sayfalardan parfüm alana 2 adet EDT'nin bedava olduğunu söyledi.Size bazı sorularım olacak;

1-)Sanırım yeni çıkmış olan Urban Flowers Tokyo ve Roma da buna dahil.Tokyo'nun kokusunu katalogda kokladım hoş bir koku ama acaba roma nasıldır ?Ve bunlar kalıcı kokular mı?

2-)EDT'lerden hangi 2'sini seçmeliyim?
Celebre
Pur Blanca
Timeless
Soft Musk
Wish Of Happiness
Women Of Earth
Tasha
Summer White
Be...Kissable
Wish Of Peace

3-)Bu yazdıklarımın çoğu çiçek kokusu acaba birbirlerine benzer kokular mı?
4-)Kalıcı olanları tercih edeceğim acaba kalıcı olanlar hangileri?
Yardımcı olursanız sevinirim.

1- canım flowers güzel bir
koku ama çok kalıcı olduğunu söyleyemicem.
2-saydığın parfümlerin hepsi farklı kişilere göre değişiyor aslında ama geneli birbirine benzer kokular daha çok çiçek kokuları.
tenine göre kalıcılığı değişmekle beraber women of earth ve soft musk saydıkların arasında en kalıcı olanları.
bunların arasında timeless ı pek beğendiğim söylenemez aslında.celebre,wish of peace ve pur blanca güzel kokular ama çok kalıcı değiller.ama bunları vücut kremleriyle beraber kullanırsan kalıcılıkları artar.
3-dediğim gibi genelde çiçek kokuları
4-bunu da cevaplamıştım.a.s

aslında diğer parfümlere de bakabilirsin.bu saydıklarının dışında daha kalıcı parfümleride var.umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydıkların EDT canım ve bu kokular kalıcı değil.:çok üzgünüm:
Ama çoğu çok güzel kokular.
EDT leri gün içerisinde 1 en fazla kullanırsan kendini gösteriyor. Yani bu bana göre böyle.
Ama açık parfümcüden parfüm almaktansa ben Avon un bu parfümlerini almayı tercih ederim.kaydirigubbakcemile2

ben celebreyi Pur Blancayı kullandım çok güzel kokular bunlar tabii teninede uyarsa. şu anda da Summer White kullanıyorum ve çook memnunum.

pur blanca bide soft musk güzel kokular ben beğeniyorum
ama almadan önce kesinlikle edp olanlara bak yoksa diğerlerinin kokusu çabuk gidiyor

canım ben katologda tokyonun kokusuna bayıldım harika kokuyo ama nekadar kalıcıdır onu bilmiyorum.keşke erkek parfümlerindede kokularını koklayablseydik.aranızda bana avonun erkek parfümlernden hangisinin iyi oldğ ve kalıcı old. söyliyebilicek birileri var mı :uhm: karar veremedm bi türlü

canım ben avonda takım öncülüğü yapıyorum erkek parfümü olarak kesinlikle essence diyorum çok kalıcı eşim kullanıyor bütün kıyafetlerinde kokusu kalıyor.

soft musk bence kalıcı ve kokusu da çok hoş...ama bizim işyerindeki arkadaşlar bu katalogdan en çok women of earth siparişi verdi, ama ben hiç kullanmadım açıkcası

1-canım urban flowers parfümleri yeni çıkmadı arada bir kataloğa koyuyorlar kesinlikle tokyoyu seç derim. 2-2 tane seçeceksen pur blanca ve celebre yi öneririm. 3-çoğu çiçek kokusu ama pek fazla birbirlerine benzemiyorlar. 4-eğer beyaz tenliysen 2 numarada yazdıklarımı seç derim çok kalıcı.

canım ben avonda takım öncülüğü yapıyorum erkek parfümü olarak kesinlikle essence diyorum çok kalıcı eşim kullanıyor bütün kıyafetlerinde kokusu kalıyor.

canım geçen seneki yılbaşı kataloğunda parfümlerin çoğu yarı fiyatına inmiş biraz daha beklesemmi acaba CADIARZU aralığın yani yılbaşı katoloğu ayın kaçında çıkıyo bi bilgin varmı

evet yılbaşında parfümlerde çok indirim oluyor yılbaşı kataloğu yarın elimde olucak daha bende görmedim.yılbaşı kataloğu aralığın 5 inde başlıcak canım.ayrıca temsilci olmayı düşünürsen yardımcı olabilirim.öptüm.

Bende 2 sene avon temsilciliği yaptım, hamile olunca bıraktım.
Bu 2 farfümü kesinlikle öneririm.

Celebre : Bunu genelde gece, yada davetlerde kullanırdım.kaydirigubbakcemile5
Soft Musk : Gündüz için bunun kokusu harika, herkes merak ederdi:lepi:

canım satış temsilcisi olduktan sonra her ay belli miktarda ürün satma zorunluluğun filan varmı peki? bide satamadığın aylarda ne oluyo cebimizden para çıkmasında kaydirigubbakcemile3

canım satış temsilcisi olduktan sonra her ay belli miktarda ürün satma zorunluluğun filan varmı peki? bide satamadığın aylarda ne oluyo cebimizden para çıkmasında kaydirigubbakcemile3

canım özel mesajların ve ziyaretçi mesajların neden kapalı?açda oradan konuşalım.

canım özel mesajların ve ziyaretçi mesajların neden kapalı?açda oradan konuşalım.

tamam canım açtım bide yeni katalog geçtiyse eline erkek parfümlerinin hangilerinde indirim var bana yazarsan sevinirim .Bide fullspeed de indirim varmı bu katalog da onun kokusu güzelmiş sanırım

14 katalok eline geçen var mı? siparişimi vermediğim için daha elime geçmedi onlarda neler indrimde yazailirmisiniz? ona göre alayım bide 14 panorama ekinde neler indirimde yazabilir misiniz?

14 katalok eline geçen var mı? siparişimi vermediğim için daha elime geçmedi onlarda neler indrimde yazailirmisiniz? ona göre alayım bide 14 panorama ekinde neler indirimde yazabilir misiniz?

bende 14. katogda parfümlerde indirim olur diye bekliyorum umarım vardır.şakkıdı

avondan surrender
nasıl sizce arkadaşlar ...
kalıcı mı?kış kokusu mu yoksa yaz mı...
esmer mi kumral mı hangi tiplere uyum sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…