benim sipariş ettiğim rasin' wine geldi ve rengi çok güzel..doğal durdu sürüp hafif dağıtınca..ayrıca colour trend dark brown göz kalemim de geldi..o da mükemmel ancak rujun nemlendiriciliği az...bu nedenle sürmeden önce altına nemlendrici lipstck uygulamak gerekior..
Benimde sipariş ettiğim rasin wine geldi cidden güzel tonu dağıtınca doğal duruyoopuyorumnanaktan..
Bide vino disco aldım ama koyu geldi yha onuda hafiften sürücez artık..Süpershock mascarası çok güzel yha tel tel yapıyo hihoyyyt
Benimde sipariş ettiğim rasin wine geldi cidden güzel tonu dağıtınca doğal duruyoopuyorumnanaktan..
Bide vino disco aldım ama koyu geldi yha onuda hafiften sürücez artık..Süpershock mascarası çok güzel yha tel tel yapıyo hihoyyyt
ben şimdi şeftali rengi bir dudak kaleimimi çektm...içini doldrdm dudaklarmn..vazgeçilmez ruj altı kremimim(böle bişi, var mı bilmiyorum)nivea velvet rosé'mi sürdm.üzerine raisin wine ruju hafften sürdm...peçete ile fazlasını aldım..sonuç muhteşem...silmeye kıyamıyorym....kesinlikle deneyin.vino disco birz koyu gelir diye düşnmştm zaten katalogda görnce ben bir de rich berry'i sipariş etmyi düşünüyorm...o vino'nun biraz daha açıı gibi duruyor..ama katalogla arasndaa dağlar kadar fark oluyor
ama rimel konusunda avon çok iyi değil gibi...benim arkadaşm oriflame den almış..çok güzeldi..ben de sipraş ettim..gelince yormları yazarm sositososito:lepi::icecream:
raisin wine güzel bir renk, sequin rengini de hiç eksik etmiyorum çantamdan
diyelim ki ruj tazelemeye fırsatım yok, hemen sequin i çıkarıp sürüyorum,
doğal pembe, tatlı bir renk zemuszemus
Kızlar mrb Avonun yada başka bir markanın mat rujlarını biliyormusunuz.Dudak rengi gibi duruyor.Hani böyle ıslatsan bile çıkmıyor.Bir fikri olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de vino disco nun kalıcılığı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz lütfen... Avon hiç kullanmadım daha önce... Kalıcı rujlar da dahil buna... Yalnız magic balm ı şiddetle tavsiye ederim. Kalıcılık açısından.. Doğal bir renk sağlıyor...
Avon Color Trend Kiss 'n' Go ruj serisine eklenen sevimli mi sevimli yeni Avon rujları, hem pakedinde yapılan değişiklikten hem de yeni serinin kalıcılığı ve renklerin çeşitliliğinden son derece memnun kaldım ben :)
Hem indirimli ürünleriyle hemde hediyeleriyle her kargoda bana farklı bir sürpriz yaşatan avona sizde üye olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Ben ürünlerden çok memnunum.İlk önce nasıl satarım diyordum ama zaten ben hiçbir şey yapmadan alıyorlar. Ve herkes gelişine fiyattan aldığı için uygun fiyata alışveriş yapmış olup hediyeler de kazanıyor.