Dudak Makyajı Avon - Kiss And Go Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
Bendede rich berry renginden var çokta memnunum ayrıca fiyatıda çok uygun...

avonun köpük rujlarına bayılıorum hem kalıcı hem renkleri çok ii hemde sürdükten sonra parlatıcı sürmüş gibi oluo wery cherrry favorim

benim sipariş ettiğim rasin' wine geldi ve rengi çok güzel..doğal durdu sürüp hafif dağıtınca..ayrıca colour trend dark brown göz kalemim de geldi..o da mükemmel :KK70:ancak rujun nemlendiriciliği az...bu nedenle sürmeden önce altına nemlendrici lipstck uygulamak gerekior..

Benimde sipariş ettiğim rasin wine geldi cidden güzel tonu dağıtınca doğal duruyoopuyorumnanaktan..
Bide vino disco aldım ama koyu geldi yha onuda hafiften sürücez artık..Süpershock mascarası çok güzel yha tel tel yapıyo hihoyyyt

Benimde sipariş ettiğim rasin wine geldi cidden güzel tonu dağıtınca doğal duruyoopuyorumnanaktan..
Bide vino disco aldım ama koyu geldi yha onuda hafiften sürücez artık..Süpershock mascarası çok güzel yha tel tel yapıyo hihoyyyt

ben şimdi şeftali rengi bir dudak kaleimimi çektm...içini doldrdm dudaklarmn..vazgeçilmez ruj altı kremimim(böle bişi, var mı bilmiyorum)nivea velvet rosé'mi sürdm.üzerine raisin wine ruju hafften sürdm...peçete ile fazlasını aldım..sonuç muhteşem...silmeye kıyamıyorym....kesinlikle deneyin.vino disco birz koyu gelir diye düşnmştm zaten katalogda görnce :KK70: ben bir de rich berry'i sipariş etmyi düşünüyorm...o vino'nun biraz daha açıı gibi duruyor..ama katalogla arasndaa dağlar kadar fark oluyor :KK70:
ama rimel konusunda avon çok iyi değil gibi...benim arkadaşm oriflame den almış..çok güzeldi..ben de sipraş ettim..gelince yormları yazarm :KK70:sositososito:lepi::icecream:

raisin wine güzel bir renk, sequin rengini de hiç eksik etmiyorum çantamdan
diyelim ki ruj tazelemeye fırsatım yok, hemen sequin i çıkarıp sürüyorum,
doğal pembe, tatlı bir renk zemuszemus

Kızlar mrb Avonun yada başka bir markanın mat rujlarını biliyormusunuz.Dudak rengi gibi duruyor.Hani böyle ıslatsan bile çıkmıyor.Bir fikri olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.

ya proto go nun indirimde bi ruju varmıs. prense sonerdi aldım. allahım cok güzel yaaa

Bende, pink sunrise rengini ismarladim ve nasil bir renk ile karsilacagimi merakla bekliyorum.
İnsallah bekledigim renktir.

Ben de tavsiyeler üzerine vino disco yu sipariş verdim. Bayramdan sonra elimde. İnşallah dediğiniz gibi kalıcı ve doğaldır...

Bir de vino disco nun kalıcılığı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz lütfen... Avon hiç kullanmadım daha önce... Kalıcı rujlar da dahil buna... Yalnız magic balm ı şiddetle tavsiye ederim. Kalıcılık açısından.. Doğal bir renk sağlıyor...

vino disco kalıcı bir rujj ama koyu birazcık... katalogdaki rengin biraz koyusu..

bnde ametist renginden salı günü gelio. daha öncede pink champck kullanmıştım rengi çok açıktı.

Avon Color Trend Kiss 'n' Go ruj serisine eklenen sevimli mi sevimli yeni Avon rujları, hem pakedinde yapılan değişiklikten hem de yeni serinin kalıcılığı ve renklerin çeşitliliğinden son derece memnun kaldım ben :)

Soldaki: Hot Pink Love
Sağdaki: Purple Roses

Eklentiler

• $17.jpg
    $17.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $19.jpg
    $19.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 143
  • $20.jpg
    $20.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Kızlar elimde bi dolu avon ruj var, hepsini swatchlıyorum, alacaklar baksıın $IMG-20130415-00233.jpg
1- pink sizzle
2 frost
3 provocative plum
... okunmuyor peach
.... sable
sequin

$IMG-20130415-00234.jpg
berry bloom
pink
golden rose
ruby in gold
plumberry
fushia fun
pink pop
fushia fun
realy rose
baby pink

Hem indirimli ürünleriyle hemde hediyeleriyle her kargoda bana farklı bir sürpriz yaşatan avona sizde üye olmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Ben ürünlerden çok memnunum.İlk önce nasıl satarım diyordum ama zaten ben hiçbir şey yapmadan alıyorlar. Ve herkes gelişine fiyattan aldığı için uygun fiyata alışveriş yapmış olup hediyeler de kazanıyor.

X