Dudak Makyajı Avon - Kiss And Go Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
boncuk arkadaşım seninki kiss go danmı

evet arkadaşım.benimki kiss and go nun rich berry si.ve çok memnunum.üzerine bide flormarın parlatıcısını sürüyorum süper oluyor.bende aynı senin gibi hatta bir önceki sayfalarda yazmıştım,avonun bir rujunu daha severek kullanıyordum fakat kaldırmışlar o numarayı.en sonunda aynı renk max factor de buldum.o da harika bir renk

nasıl bi renk canım rich berry gibiyse bende alayım numarasını verirmisin hatta rengi warsa foto koyrmısın tatlımm:1hug:

vino disco rengi tatlı
onun dışında woodland, sequin ve cafe au latte renkleri var bende ama onlar hiç belli olmuyor

nasıl bi renk canım rich berry gibiyse bende alayım numarasını verirmisin hatta rengi warsa foto koyrmısın tatlımm:1hug:

max factor 780 numara.(penny candy)yazıyor numaranın altında.bu pembe değil.kahverengi tonlarında.hani şeftali tonu diyorlar ya o renk.ama çok güzel duruyor dudakta.valla devamlı bu iki ruju kullanıyorum.pembe tonları giyinince rich berry,diğer her tonda max factor kullanıyorum.yerimseniben

şekercim öneririm kesinlikle..
özellikle ametist güzel :)
iced champink var bide çook açık :)
güzel yani öneririm ..şahsen :)

canım biquini tarzı ruj renklerini pek sevmedik biz arkadaşlarla turuncuya kaçıo ama vino disco süper derimŞeniz

kızlar bir de pro-to-go rujları var avonun :)
onlarında renkleri çok hoş...baby lips,pink sizzle ve rose sorbet önerdiğim renkler :)

bi de annem bana kiss&go rujun sequin rengini almış.
açık pembe ve çok hafif pırıltılı olsun diyenlere %100 öneririm :)

vino disco biraz bordomsu gibi bişii tam kırmızı diil fiyatına göre güzel bi renk bence :)
raisin vine biraz turuncumsuu
ben biquni kullandım bölee nası desem acık bi renk yavruagzı gibi turuncu gibii ama cok güzel diil
sequin güzel...
Şeniz

vino disco benim rengim. şiddetle tavsiye derim çok güzel bi renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…