Dudak Makyajı Avon - Kiss And Go Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
kızlar avondan kiss and go ruj sipariş edicem...nasıl sizce var mı kullanan?fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Pembe tonları çok açık dudağa sürünce hiç belli olmuyo, daha koyu renklerinden alabilrsin fiyatına göre iyi ruj, dudakta topaklanma yapmıyo.

turuncumsu kırmızımsı bi rengi var ondan istiyorum...:icecream::icecream::icecream:

ben su an dazlling peach olanı kullanıyorum ve memnunum pembe tonları gercekten belli bile olmuyor nerdeyse

ben su an dazlling peach olanı kullanıyorum ve memnunum pembe tonları gercekten belli bile olmuyor nerdeyse

Rich berry-vişne çürüğü renginde
raisin Wine-vino disco turuncu tonları güzel birde pembeler var onlar belli zaten çok açıklar
Bir renk var bu ruj serisinde ismi şimdi aklıma gelmiyor çok iğrenç bir renk
Onu almamaya çalış:) Yukarıda yazdıklarım güzel

Rich berry-vişne çürüğü renginde
raisin Wine-vino disco turuncu tonları güzel birde pembeler var onlar belli zaten çok açıklar
Bir renk var bu ruj serisinde ismi şimdi aklıma gelmiyor çok iğrenç bir renk
Onu almamaya çalış:) Yukarıda yazdıklarım güzel

biquini nasıl o mu acaba kasteddiğin?yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

avonun kiss and go rujlarını bende kullandım ama çabuk uçuyo kalıcı diil yani anew serisinin rujları çok ii ama tabi biraz pahalı

kızlar avondan kiss and go ruj sipariş edicem...nasıl sizce var mı kullanan?fisfisfisfisfisfisfisfisfis

pınk sunrıse
sequın
biquini
kullanyorum....sarışın ve beyaz tenli olunca bu 3renk güze duruyor tavsiye ederim.......üçü de pembenin tonları...bazen karıştırarak kullandığım bile oluyor.....

sequın ve biquini dudak renklerine yakın pembelikte...pınk sunrıse daha belirgin bir pembe...

1haftadır sequın ve şeffaf dudak parltıcısı çantamda sürekli...her makyajıma uyuyor...en çok bunu tavsiye ederim...

selam kızlar ben rich berry i kullanıyorum.çok memnunum.üzerine bir de flormar ın parlatıcısını sürüyorum harika duruyor.bütün arkadaşlarımın hoşuna gitti ve onlarda bu rujdan kullanıyorlar artık.ya birşey sormak istiyorum.avonun bir rujundan daha çok memnundum fakat artık bulamıyorum o rengi.acabakaldırdılarmı.sarı kapaklı rujlarda TWIGHT TWIG olan ruj harika bir renk ama bulamıyorum.farklı markalarda bu rengi aradım ama yine tutturamadım.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi .şimdiden teşekkürler

kızlar avonun rujlarından hangilerinden memnusunuz?? ben sipariş veriyorum ama renk bi türlü tutmuyorsenağlama kızrmızı ısmarladım resmen turuncu çıktı yaaa numarasınıda kontrol ettim aynı. acab ben mi seçemiyorum.ben glossları pek sevmiyorum ama klsik rujları daha çok seviyorum ve açıkcası avonun falan rujları hem ucuz hemde kaliteli gibi ama renk konusunu bi türli tutturamıyorum:eek:klava:

avonun kiss&go rujları kalıcı ben vino disko ve raisin wine kullanıyorum.yeni çıkan pro-to-go lipstick rujun cherry glisten rengini de beğendim.

selam kızlar ben rich berry i kullanıyorum.çok memnunum.üzerine bir de flormar ın parlatıcısını sürüyorum harika duruyor.bütün arkadaşlarımın hoşuna gitti ve onlarda bu rujdan kullanıyorlar artık.ya birşey sormak istiyorum.avonun bir rujundan daha çok memnundum fakat artık bulamıyorum o rengi.acabakaldırdılarmı.sarı kapaklı rujlarda TWIGHT TWIG olan ruj harika bir renk ama bulamıyorum.farklı markalarda bu rengi aradım ama yine tutturamadım.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi .şimdiden teşekkürler

canım yaa bende aynı şekilde rich berry kullanıyodum geçen sene almıştım o rengi hiç bi yerde bulamadım diebilirim:çok üzgünüm:benim aldıgım mavi kapaklıydı şimdi kiss go da war aynı numarası degiştirmişler sanırım bilmiyorum alsammıki:uhm:

rich berry güzelgerçekten ama herkeste farklı renk duruyor ev arkadaşımda vardı ikimizde sürdüğümüzde sanki farlı iki ruj kullanmış gibiydik
söylemekistediğim katalogtan sipariş verirken renk farkı oluyor

kızlar katologtan siperiş verince aynı renk gelmiyor.o nedenle rujların mümkünse temsilcilrinden testerlerini isteyin.her temsilcide oluyormu bilmiyorum.bir arkadaşım yapıyordu ve istek üzerine tester getiriyordu.FARKETMESS arkadaşım,eğer geçen sene aldığın ruj color trend serisinin rich berry ruju ise aynı enk gelir.ama farklı markalarda da rich berry olabiliyor.ben yaklaşık 3 senedir bu rujdan alıyorum ama hep siyah kapaklıydı bu.senin dediğin başkabir ruj olabilir mi acaba?bence iyice bir araştır.bir temsilciye sor

X