Avon Kampanya 4 Katalog

Pembe taraklara bayıldım.Tam çeyizime girecek renk alayım mutlaka fiyatlarıda iyimiş baya

ohhh çok şükür durmadan bakıyordum yüklenmiş diye... teşekkürler....

eet bu ay süper şeyler war katologta üstelkte süper indrmlerle:d benmde bugun geçti elime katologg

Ellerine sağlık canım Ben beğendim katoloğu. True Force indirimde ohh cok sevindim. Sevgilime alıcam

Son düzenleme:
ay inanmıyorum ya spectra lash maskara14 TL. benim kirpiklerim o kadar kısa ki bi bu uzatıyordu ben siparişi çoktan vermiştim başka bii rimel için off off bakmaz olaydımm yaa onu değil bnu alırdım bilseydim

ay inanmıyorum ya spectra lash maskara14 TL. benim kirpiklerim o kadar kısa ki bi bu uzatıyordu ben siparişi çoktan vermiştim başka bii rimel için off off bakmaz olaydımm yaa onu değil bnu alırdım bilseydim

canım spectra lash mascarayı kullandn we beendn mı? benm bı arkdsm almıstı we topk topk yapıo we cabk bıtıo ama gzl yapıo dmstı ama sn ne dıosn bu knuya:d

canım spectra lash mascarayı kullandn we beendn mı? benm bı arkdsm almıstı we topk topk yapıo we cabk bıtıo ama gzl yapıo dmstı ama sn ne dıosn bu knuya:d

canım benim kirpiklerim çok kısadır o çok güzel uzattı benim kirpiklerimi ve gerçekten beğendim. topak topağa gelince kirpik tarayıcısı var o topakları alıyor. bitme konusunda ise o bitmemiştir kurumuştur içine bir iki damla kolonya damlattıktan sonra kendisine geliyor zaten. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…