Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avon k9 kataloğu
- Konu Sahibi edss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
rica ederim canım törpü tırnak makası manikür makası cımbız göz farı ,allık ve ruj fırçası var .canım teşekkürler. Birşey sorcam su makyaj ve manikür seti var ya içeriğinde neler yazıyor okuyamıyorum. ürün özlelikleri neler?
- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
Rica ederim canım benim anca zamanım oldu yoksa daha önce yüklerdim evet gayet güzel katalog bol satışlar olur inşallah..:)çok teşekkürler canım yüklediğin için çok merak ediyordum çok da güzelmiş k9 ellerine ve emeğine sağlık ...
- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
Canım cook tesekkurler. bir şey sorucam color trende in pudrasının fiyatı nedir cıkmamışta ?
panaromada 7.80 pudranın fiyatı . Rica ederim
şu sayfadaki 3 tane ruj var ya alttaki pembe gibi olanın rengi numarası nedir acaba
- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
en alttaki carnation 07416 koduşu sayfadaki 3 tane ruj var ya alttaki pembe gibi olanın rengi numarası nedir acaba
- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
rica ederim ne demek :) işine yarasındaayy çok teşekkür ederim
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.233
- 798
bu en alttakiler özel indirim kataloğundan mı :26:
Onlar Panorama şekerim. Bak tava var epilady falan var ya işte o sayfadan itibaren hep panorama. Gelecek katalogta Atiye varmış. Reklamda felan oynayacakmış heralde. İşte bi de Color Trend ürünlerinde yenilik varmış. Zaten lazımdı da yenilik onlara. O rengarenk meyveli dudak balmlarından On Duty Deo lara kadar da fırsat broşürü. Bu arada fırsat broşürünü küçük basarlardı ama bu ay büyük basmışlar. Takılar kocaman resimler halinde hadi bakalım Ağustos bize hayırlı gelsin.
Son düzenleme:
Onlar Panorama şekerim. Bak tava var epilady falan var ya işte o sayfadan itibaren hep panorama. Gelecek katalogta Atiye varmış. Reklamda felan oynayacakmış heralde. İşte bi de Color Trend ürünlerinde yenilik varmış. Zaten lazımdı da yenilik onlara. O rengarenk meyveli dudak balmlarından On Duty Deo lara kadar da fırsat broşürü. Bu arada fırsat broşürünü küçük basarlardı ama bu ay büyük basmışlar. Takılar kocaman resimler halinde hadi bakalım Ağustos bize hayırlı gelsin.
panaroma ne bilmiyorum ki
panaroma ne bilmiyorum ki
Ben seni temsilci zannettim Panorama temsilciye özel bir dergi. Müşterilerimize göstermemiz için değil de.. Bir sonraki katalogta yeni çıkacak olan ürünlerle ilgili bilgi veren, bu ürünlerin her birinden tanıtım yapabilmemiz için birer adet almamıza olanak sağlayan ve aynı zamanda belli satış kotalarına ulaştığımızda hangi hediyeleri kazanacağımızı listeleyen, ürün numunelerinin kodlarını da bulabileceğimiz bir dergi.
Yani müşterinin göreceği katalog ve fırsat broşürü şekerim.