- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
Bende gençtim aslında.. Suan hayata küstürdün benişaka bi yanada en iyisi far away bella yı denemek ondan başlayalım ;.)
eminim genç ve çok güzelsindir canım hayata küsmene gerek yok:))bencede far away bella yı denemelisin:)
Deniycem haves ettim herbikesler kullanmış
outspoken fresh in numunesi var mı panoramada canım yok o galiba
Yardımcı malzemeler sayfasındaki listede var.. kodu da 17566, aynı şekilde 5 li.. full speed adrenaline de 17567.. yeni çıkan parfümün resminin altında numune kodunu koymuşlarsa 1.6 yerine 1.35 tl yani indirimli olmuş oluyor, indirim yok sa yani 1.6 tl ise yeni cıkmış da olsa yardımcı malzemeler sayfasındaki numune listesinde mutlaka bulunur.
Arkadaşlar elinde k7 kataloğu olan varmı on kapakta fas argan yağı içeren saç serumu var ama fiyat listesinde fiyatını göremiyorum acaba kapaktaki fiyatmi gecerli sadece?
Şok fırsat yaziyo,sanırım karimiz olmiycak ama yinede listede fiyatı olması gerekirdi diye düşünüyorumcanım senin yazını okuyunca fiyat listesine baktım tek tek fakat bende göremedim acaba katalog fiyatıyla mı ondan satarsak hiç karımız olmaz mı
Şok fırsat yaziyo,sanırım karimiz olmiycak ama yinede listede fiyatı olması gerekirdi diye düşünüyorum
Rica ederim canim :)
Bende ıncandessence yi 2 şişe bitirdim cok severek kullandim hala biraz mevcut ama arada değişim iyidir :)
Şimdilerde sensuelle yi kullaniyorum ben beğendim hoş bir koku..
Ve far avay bella yeni cikti tavsiye ederim güzel yapmıslar..
canım senin yazını okuyunca fiyat listesine baktım tek tek fakat bende göremedim acaba katalog fiyatıyla mı ondan satarsak hiç karımız olmaz mı
Canım onun temsilci fiyatını vermemişler yani bende didik didik ettim yok bu katalogtaki gözlük gibi aynı fiyat 0 karr
Canım onun temsilci fiyatını vermemişler yani bende didik didik ettim yok bu katalogtaki gözlük gibi aynı fiyat 0 karr
arkadaşlar ben bir sey sormak istiyorum. sipariş vermek istiyorum ama şuan çevremde satış yapan arkadaşım yok okullar kapanacağı için. avonun internet sitesinde müşteri olmak istiyorum bölümü var oraya bilgilerimi girince bana en yakın temsilciyi mi yönlendirecekkler bilgilendirirseniz sevinirim almam gereken önemli şeyler var bu ay. parfümsüz kaldım eksik hissediyorum kendimi
İlk defa 0 karlı bir ürün sattım. Bu sık sık oluyor mu? ne acayip şey yaa...
fiyatı düşürerek neden temsilcilerin karını kesmişler 1 tl bile kar yok yani
Ne bahtsizim ilk defa bi üründen karimiz olmiycak en azından 1 lira karimiz olsaydı nasıl iştir anlamadımhazır başlamışken avonuda protesto edelim :))))
edelim bencede ama fiyatı gerçekten çok uygun rahat satılabilen bir ürün kar olmayınca insanın satası da gelmiyor yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?