• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON K7 Panaroma-İndirim Bröşürü-Katalog

Aaa! Oglemi? Bende çok şaşırdım bogle bisey gondermelerine ;) yok set olarak değil tekli alanda oldu yani sadece gece kreminden 2 kişi aldı tek olarak gündüz kremindende sattım yalnizca bb kremi kendime aldım.. bu arada krem çok guzelmis sadece biraz yağlı gibi duruyo cilt

kızlar amor parfümün kokusu nasıl acaba bilen var mı bir de bb krem yağlı ciltlere göre deil mi acaba??:44:

Amour koku olarak güzel ama kalıcı değil avon kalıcı parfüm yapmalı artık bence :) vee benim cildim karma bb krem kullanıyorum biraz yağlı gibi duruyo ciltte parliyosun yani

Far away Bella kullanan kokusunu bilen memnun kalan varmı?almak istiyorum ama katalogdaki kokudan bisey
anlayamiyorum..temsilciyiz,neden bize gondermiyolarki sanki? :(

Far away Bella kullanan kokusunu bilen memnun kalan varmı?almak istiyorum ama katalogdaki kokudan bisey

evet tatlım ne yazık ki onun numunesini değil de yeni çıkan bir edt var onu göndermişler ama far away bella çok güzel kokuyor katalogdan kim baktıysa çok beğendi kokusunu eminim güzeldir alabilirsin bence:)

panaroma da CELEBRE ve İNCANDESSENCE in vücut spreyleri çok dikkatimi çekti.şu sıralar bunlara ihtiyacım var ama bilemiyorum kokuları nasıldır acaba :( hemencecik uçuverirmi acaba yaa.destek arıyorum kendime galiba. Alıcamda birinin övmesini bekliyorum sanırsam :))) ne dersiniz kızlar incandessence 30ml parfümüde indirime çıkmış ikisi bi arada kalıcı olurmu yada koku farkı olurmu acaba ??? pufffffffffffff

panaroma da CELEBRE ve İNCANDESSENCE in vücut spreyleri çok dikkatimi çekti.şu sıralar bunlara ihtiyacım var ama bilemiyorum kokuları nasıldır acaba :( hemencecik uçuverirmi acaba yaa.destek arıyorum kendime galiba. Alıcamda birinin övmesini bekliyorum sanırsam :))) ne dersiniz kızlar incandessence 30ml parfümüde indirime çıkmış ikisi bi arada kalıcı olurmu yada koku farkı olurmu acaba ??? pufffffffffffff

canım parfümlerin vücut spreyleri emin ol parfümlerinden daha güzel kokuyor hemde ferahlatıyor ıncandessence nin 30 ml avon hediye göndermiş bana zaten o çok kalıcı hemde çok güzel kokuyor birde vüzut spreyini kullanırsan daha da kalıcı oluyor

canım parfümlerin vücut spreyleri emin ol parfümlerinden daha güzel kokuyor hemde ferahlatıyor ıncandessence nin 30 ml avon hediye göndermiş bana zaten o çok kalıcı hemde çok güzel kokuyor birde vüzut spreyini kullanırsan daha da kalıcı oluyor

çokk teşeküür edeiyorum :)) ee alayım ben öyleyse ;)

sedefcim far away bella' nın numunesini gönderdiler mi katalogla beraber ?

Hayır canım göndermediler ben 5li sipariş etmiştim her gün 1 şişeyi döküyorum üstüme cook güzel ben cok begendim ((:
Normal far avay'e göre cok daha güzel ferah bir koku tavsiye ederim

Hayır canım göndermediler ben 5li sipariş etmiştim her gün 1 şişeyi döküyorum üstüme cook güzel ben cok begendim ((:
Normal far avay'e göre cok daha güzel ferah bir koku tavsiye ederim

yaa bir sürü parfümüm oldu dayanamam bunu da alırım ben şimdi ya :ssz::ssz:

K7 kataloğu da supermis satışlarımi yaptim ve 14 haziranı heyecanla bekliyorum ;) bu arada panoramadaki outspoken fresh by fergie hakkında düşüncesi olan varmı onu istiyorum ama diğerleri gibi guzelmidirki??? Kokusuda yokk

K7 kataloğu da supermis satışlarımi yaptim ve 14 haziranı heyecanla bekliyorum ;) bu arada panoramadaki outspoken fresh by fergie hakkında düşüncesi olan varmı onu istiyorum ama diğerleri gibi guzelmidirki??? Kokusuda yokk

ayy ne güzel ya maşallah canım:) K8 e onun kokusunu koyarlar diye düşünüyorum belki kataloglarıyla birlikte numunede gönderirler

her panoramada sonraki ay çıkacak olan parfümlerin numune setleri satılıyor 1.60 tl bi şey neden almıyosunuz ki ... şimdi mesela k7 nin panoramasında k8 de çıkacak parfümlerin numuneleri yazıyor böylelikle k8 cıkmadan elinizde numune olur..

Sagol canımcım.. inşallah koyarlar bu katalogda far away Bella vardı onun kokusunu gondermediler.. o ve outspoken fresh arasında kararsız kaldım

canım far away bella çok çekici bir koku outspoken fresh daha gençlere hitap eden bir kokudur diye tahmin ediyorum

her panoramada sonraki ay çıkacak olan parfümlerin numune setleri satılıyor 1.60 tl bi şey neden almıyosunuz ki ... şimdi mesela k7 nin panoramasında k8 de çıkacak parfümlerin numuneleri yazıyor böylelikle k8 cıkmadan elinizde numune olur..

outspoken fresh in numunesi var mı panoramada canım yok o galiba

Back