kızlarrrr aceleyle yükledim niye böyle oldu anlamadım idare ediverin, şimdi cıktım ben
teşekkürler......
incandessence kullanıyorum uzun zamandır
parfümüm az kaldı yenilemek istiyorum. bu katalogda da baya indirimli parfümler var. ne önerirsiniz arkadaşlar ?kolay kolay parfüm beğenen biri değilim o yüzden değiştirsem mi aynısından tekrar alsam mı diye kararsız kaldım.
incandessence lumiere nasıl mesela?
Rica ederim canim :)
Bende ıncandessence yi 2 şişe bitirdim cok severek kullandim hala biraz mevcut ama arada değişim iyidir :)
Şimdilerde sensuelle yi kullaniyorum ben beğendim hoş bir koku..
Ve far avay bella yeni cikti tavsiye ederim güzel yapmıslar..
YTGP nin açılımı neydi? Hediye almam için belirlenen hedef miydi ?
Merhaba ,
açılımı : yeni temsilci giriş programı . hangi kampanyada kaydoldu iseniz size gönderilen broşürde o kampanya dönemi için yer alan sipariş tutarında sipariş verdi iseniz ytgp broşüründeki hediyeyi kazanıyorsunuz.
bende bir büyük şişe bir de 30mlliklerden bitirdim erkek arkadaşımda o kokumla tanıdı beni çok seviyor
o yüzden başka parfüm almak ihanetmiş gibi geliyorlumiere ona benziyorsa az farklılık varsa denemeyi düşünüyorum.
sensuelle nasıl bir koku? şekerli kokulardan nefret ediyorum da.
avondan denediğim parfümlere yazayım belki yardımcı olabilirsin canım
wish of love: güzel ama özelliği yok bana ekşi geldi kokusu bitiremeden arkadaşıma verdim
far away:fazla agır 20 yaş kokusu değil
pur blanca:güzel ama bilmiyorum çok bogucu geliyor nedense son zamanlarda.
perceive:nefretim başımı ağrıtıyor
little black dress:güzel ama herkes sevmiyor kokumla insanları rahatsz etmek istemiyorum
bu kadar canım birde outspoken ile today tomorrow serisi nasıl
avon satan bir bijuteri var çevremde önerdiğin kokuları orda deneyip alabilirim teşekkür ederim
lumiere ye hiç bulaşmayalım o zaman şeker varsaöncelikle benim avonda sevmediğim kokulardan başlayayım
far away, pur blanca, litttle black dress bunlar bana hediye gelmişti ama hep baskalarına verdim sevmiyorum tiksinc geliyor (
sensuelle çiçeksi bi koku dene canım numune al beğenirsen büyük alırsın..
ıncandessence lumiere bana ağır geldi canım sanki sekerimsi bi kokusu var ben beğenmedim
ıncandessence cok daha güzel bence (
incandessence kullanıyorum uzun zamandır
parfümüm az kaldı yenilemek istiyorum. bu katalogda da baya indirimli parfümler var. ne önerirsiniz arkadaşlar ?kolay kolay parfüm beğenen biri değilim o yüzden değiştirsem mi aynısından tekrar alsam mı diye kararsız kaldım.
incandessence lumiere nasıl mesela?
Avon bana ytgp hediyesi olarak purblanca göndermiş ve k6 dan 5 adet solutions ürünü satana purblancanin (yeni siseymis) parfümünu yollamış yalnız bi sorun var parfümün sıkmak için pompası yok direk açıp dokuyosunuz her yerde parfüm pompası aradım bu gün ve bulamadım.. çok sacma bi hediye olmuş emegime yazık yani ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?