S siyahtakibeyaz Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2013 80 4 6 34 Eskişehir 27 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi busram16 #21 Snt55 .!.: Ben 3 yıldır kullanıyorum hiç bir zararını görmedim memnunum yani Genişletmek için tıkla... bende bayadır kullanıyorum bi sıkıntı yasamadım arkadasım ama ciltten cilde değişiyodur hassassa cildin içeriğini araştırabilirsn almadan önce..aslında avonun bi çok ürünü iyi markalarla neredeyse aynı fiyat..
Snt55 .!.: Ben 3 yıldır kullanıyorum hiç bir zararını görmedim memnunum yani Genişletmek için tıkla... bende bayadır kullanıyorum bi sıkıntı yasamadım arkadasım ama ciltten cilde değişiyodur hassassa cildin içeriğini araştırabilirsn almadan önce..aslında avonun bi çok ürünü iyi markalarla neredeyse aynı fiyat..
F february123 Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 131 1 16 34 İstanbul 2 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi busram16 #22 busram16 .!.: avondan fondoten alıp kullanan arkadaşlar memnunmusunuz yani yüzünüze çok zarar verdimi avon ürnleri sağlığa zararlı diyolar doğrumu sizce ? Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum açık renk yüzde parlama yapıyo kapatmıyo da
busram16 .!.: avondan fondoten alıp kullanan arkadaşlar memnunmusunuz yani yüzünüze çok zarar verdimi avon ürnleri sağlığa zararlı diyolar doğrumu sizce ? Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum açık renk yüzde parlama yapıyo kapatmıyo da