avondan fondoten alıp kullanan arkadaşlar memnunmusunuz yani yüzünüze çok zarar verdimi avon ürnleri sağlığa zararlı diyolar doğrumu sizce ?
Ben 3 yıldır kullanıyorum hiç bir zararını görmedim memnunum yani
kullanabilirim ozaman :)
Ben bir kere o hatada bulundum alıp kullanmak gibi sivilce yaptı ben sevmiyorum avonun ürünlerini... Ben bonjour un fondötenini kullanıyorum oldukça memnunum tavsiye ederim canım
avondan fondoten alıp kullanan arkadaşlar memnunmusunuz yani yüzünüze çok zarar verdimi avon ürnleri sağlığa zararlı diyolar doğrumu sizce ?
Kremleri cildimi sivilcelendirdi,duş köpükleri vücuduma kaşıntı yaptı ,goz kalemleri gözümde bulanık görmeye neden oldu sebebi tarihi gecik ürünlere yeni tarih basıp satiyolarmis öyle duydum
Yuh artık bu kadar palavrayı ilk defa bir arada görüyorumbu kadar Avon kullanıcısı gerizekalı herhalde gerekli yerlere şikayet edildiniz... artık atıp tutmadan önce 2 defa düşünürsünüz..
Canım benim temsilcisin sanırım bariz belli ürünlerin elinde kalır diyemi saha kalktın ben duyduğumu söylüyorum o katolokta kullanmadığım ürün kalmadı hadi 1tane 2tane olsa neyse 14sene kullandım fayda görmedim yalanmi söyleyeyim elimdekileri çevredekilere dağıttım onlarında cildi bozulmuş çöpe atmışlar gerizekali insan tabiri avonu kullananlara yakışmaz kendine zarar veren bir şeyi kullanmakta israr eden ve zorlayan kisi gerizekalidir bilmem anladınmi anlamadiysan da anlayan forumdaki arkadaslar sana yardımcı olurlar burda düşünceli ve paylaşımı seven kisiler mevcut senin gibi seviyesiz davranacaklarını zannetmiyorum benim lügatımda sana harcayacak seviyesiz kelimeler yok avon kullananlar güle güle kullansın ben fikrimi söyleyip yardımcı olmaya çalıştım evde bitkisel maske ve yaglar kullanıyorum vede cok memnunum botox maskemizde yapıyorum peeling hepsi dogal 14 sene kitabı satın aldım ise yaramadı hadi kolay gele sana...
seviyesizlik senin bu upuzun mesajında bol bol mevcuttur sayın üye.
buarada avon satışı yapmıyorum, bak nasıl da yanıldın...
ürünler sana iyi gelmemiş olabilir.. ama yok eski tarihli ürünlere yeni tarih basıyorlarmış vs vs bu tip iftiralar atmak nasıl da kolay geliyor sana...
tahminim sen ya Oriflame ya da benzeri bir firmanın temsilcisisin, o kadar bariz belli oluyor ki... sadece gülüyorum... okuyan herkesin güldüğü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?