avon far away!

Misspera zaten markafoniye ait, güvenebilirsin. bende bir bakayım missperaya uzun zamandır bakmamıştım.

50 lira üstü kargo bedava. 5 gün sonra avon kısmını kapatacakmış galiba. çok çeşit yok yinede far away lbd falan var.

50 lira üstü kargo bedava. 5 gün sonra avon kısmını kapatacakmış galiba. çok çeşit yok yinede far away lbd falan var.
Aa niye kapatıyorlar ki bak şimdi kör alış yapmayı da hiç sevmiyorum aslında.. Zamanında öyle alıp kullanılmayı bekleyen yüzlerce parfümüm var
Seveceğimden emin olsam..

Aa niye kapatıyorlar ki bak şimdi kör alış yapmayı da hiç sevmiyorum aslında.. Zamanında öyle alıp kullanılmayı bekleyen yüzlerce parfümüm var
Seveceğimden emin olsam..

Misspera indirim kuponu ararken kampanya 5 gün sonra kapanacak yazıyordu. Normalde hep avon satıyorsa belki belli indirimleri kaldırır sadece. Yanlış yönlendirmeyim.

Far away de hafif şeker hissediliyormuş galiba. Eşim hiç sevmez. Little black en azından bildiğim koku, little black almaya karar verdim. Birde Rare Pearls var. O nasıl peki?
Canım evet tatlı bir yanı var far awayin ama aşırı tatlı, şekerli bayık değil. Mesela bir La vie est belle, Lolita lempicka tatlılığı yok. Çiçeksi oryantal bir parfüm. Sıcak bir koku. Kadınsı istiyorsan bu parfüm çok iyi seçim. Bana daha çok kokusu şöyle anlatayım pudralı vanilyalı geliyor. Hafif tatlımsılık var ama o tatlımsılık hypnotic poisonda da var bana göre sen hipnotiği beğenmişsin. Hypnotic poisonı ağır bulmuyorsan far away'ide kesinlikle bulmazsın diye düşünüyorum. Mesela ben hypnotiği kullanamıyorum aşırı ağır geliyor ama far away o kadar ağır gelmiyor . Sen yinede almadan önce bir yerlerden denemeye çalış. Açık parfümcülerde taklidi var oralardan bakabilirsin en azından fikir sahibi olursun.Sonuçta herkesin koku algısı farklı. Denemeden satın alma derim

Rare Pearlsi hiç bilmiorum canım denemedim.

Son düzenleme:
ben de missperadan sipariş etmeye karar verdim far awayi.İnşallah pişman olmam.Zaten çok kalıcı diyorlar :)

ben de missperadan sipariş etmeye karar verdim far awayi.İnşallah pişman olmam.Zaten çok kalıcı diyorlar :)
Kalıcılık konusunda hiç şüphen olmasın. Aşırı kalıcı. En iyi parfüm markalarına taş çıkartır

far away bella nasıldır acaba ? bir de bi arkadaşım avon mesmerize oryantal parfüm arayışına uyuyor dedi kararsızım
Onları hiç bilmiyorum canım ama far away bella klasik far awayin daha hafif hali diye duymuştum. Benziyormuş yani. oryantal parfüm arıyorsan Avondan far away ve little black dressi öneririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…