La vie est belle den ağır olmasın da212 sexyden daha ağır bence far away
Tesekkürler,peki kaç yaş kokusu bu?Far away fena değil. Vanilyalı oryantal bir parfüm. Ağır ama kışın gayet güzel gider. Hypnotic poison tarzında.
Genç kız kokusu değil kesinlikle. 25 üstü yaş grubu kullanabilir canımTesekkürler,peki kaç yaş kokusu bu?
Tesekkür ediyorumGenç kız kokusu değil kesinlikle. 25 üstü yaş grubu kullanabilir canım
Hadi ya..tereddüt ettim şimdi,peki bu tarz parfüm öneriniz var mı?Ben ki ağır parfüm severim ama bana bile ağır gelir kokusu.
Sen yine bak kokusuna canım,belki sana ağır gelmez. Avon temsilcisi tanıdığın varsa minik testerdan getirtebilir.Eski işyerimde yaşı büyük bir abla kullanıyordu da bana belki o yüzden ağır geliyordur,aklıma direk o kişi geliyor :)Tesekkür ediyorum
Hadi ya..tereddüt ettim şimdi,peki bu tarz parfüm öneriniz var mı?
vanilyayı deneyeceğim :) hypnotic poisonu denedim ama herkeste olunca ..Sen yine bak kokusuna canım,belki sana ağır gelmez. Avon temsilcisi tanıdığın varsa minik testerdan getirtebilir.Eski işyerimde yaşı büyük bir abla kullanıyordu da bana belki o yüzden ağır geliyordur,aklıma direk o kişi geliyor :)
Hynotic Poison edt versiyonu denedin mi? Yves Rocherdaki vanilya kokusu da güzeldir.
Far away fena değil. Vanilyalı oryantal bir parfüm. Ağır ama kışın gayet güzel gider. Hypnotic poison tarzında.
Canım far away de çok kadınsı bir parfüm. Ben tarz olarak hypnotic poison a benzetiyorum. beğeneni çok fazla ama o kadar sevmeyenide var tıpkı hypnotic gibi. Avonun en çok satan parfümü far away. Bence sen beğenirsin. çok hoş bir vanilya kokusu.Haftasonu çok düşündüm alsam mı diye, markafonide baya indirimdeydi çünkü. Sonra kararsız kaldım ama yorumunu okuyunca keşke alsaydım dedim. Çok kişi vanilyalı çok tatlı bayık yazmış, çekindim ama hypnotic poison çok kadınsı bir parfüm baya beğenirim.
Canım far away de çok kadınsı bir parfüm. Ben tarz olarak hypnotic poison a benzetiyorum. beğeneni çok fazla ama o kadar sevmeyenide var tıpkı hypnotic gibi. Avonun en çok satan parfümü far away. Bence sen beğenirsin. çok hoş bir vanilya kokusu.
Ya bende cok merak ediyorum bu far awayi. Kuzum bu chopard casmir tarzında falan değil dimi? Casmir de vanilyalı biliyorsun ama bana böyle eski zamanları hatırlatıyor.Canım far away de çok kadınsı bir parfüm. Ben tarz olarak hypnotic poison a benzetiyorum. beğeneni çok fazla ama o kadar sevmeyenide var tıpkı hypnotic gibi. Avonun en çok satan parfümü far away. Bence sen beğenirsin. çok hoş bir vanilya kokusu.
Little Black de çok güzeldir bak. Ben çok beğeniyorum. Onda da vanilya kokusu buram buram hissediliyor. Seksi bir parfümİnternetten alacağım, kargo ücreti kalkarsa sipariş edeceğim. Hala bir elim little black dress e gidiyor ama sanırım far away alacağım :)
Chopard casmiri bilmiyorum hiç kuzum. illa ki denemişimdir de hatırlayamıyorum. Bence sende far awayı beğenirsin. Avon diye düşünme hiç acayip kalıcı. Dişi bir parfüm. Ben beğeniyorum şahsen :)Ya bende cok merak ediyorum bu far awayi. Kuzum bu chopard casmir tarzında falan değil dimi? Casmir de vanilyalı biliyorsun ama bana böyle eski zamanları hatırlatıyor.
Merak ettim bak markafonide bende yakalarsam alayım bari :)Chopard casmiri bilmiyorum hiç kuzum. illa ki denemişimdir de hatırlayamıyorum. Bence sende far awayı beğenirsin. Avon diye düşünme hiç acayip kalıcı. Dişi bir parfüm. Ben beğeniyorum şahsen :)
Little Black de çok güzeldir bak. Ben çok beğeniyorum. Onda da vanilya kokusu buram buram hissediliyor. Seksi bir parfüm
Merak ettim bak markafonide bende yakalarsam alayım bari :)
Misspera zaten markafoniye ait, güvenebilirsin.Markafonide yeni bitti avon, misspera da var şuanda. ALırsam oradan alacağım ben ancak daha önce alışveriş yapmadım oradan. Fakat markafoni sayfasında olduğu için güveneceğim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?