avon far away!

scherzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
263
14
98
Ankara
Başka bir konuda parfüm tavsiyeleri almıştım ,noa almaya karar verdim bir tane daha alacağım fakat bir sorum var
Ben Doğu esintisi uyandıran ,mistik ,gizemli bir parfüm arıyorum.Far away Nasıl bir parfüm ? Ağır diyenler olmuş , carolina herrera 212 sexy kullanıyorum onun ağırlığı ideal benim için ama la vie est belle ye de dayanamıyorum.dayanılmayacak düzeyde midir?bu parfümü hiç kolladığını hatırlamıyorum da..
Bu arada oryantal,mistik parfüm öneriniz varsa açığım

Far away fena değil. Vanilyalı oryantal bir parfüm. Ağır ama kışın gayet güzel gider. Hypnotic poison tarzında.

Ben ki ağır parfüm severim ama bana bile ağır gelir kokusu.

Tesekkür ediyorum

Hadi ya..tereddüt ettim şimdi,peki bu tarz parfüm öneriniz var mı?
Sen yine bak kokusuna canım,belki sana ağır gelmez. Avon temsilcisi tanıdığın varsa minik testerdan getirtebilir.Eski işyerimde yaşı büyük bir abla kullanıyordu da bana belki o yüzden ağır geliyordur,aklıma direk o kişi geliyor :)
Hynotic Poison edt versiyonu denedin mi? Yves Rocherdaki vanilya kokusu da güzeldir.

vanilyayı deneyeceğim :) hypnotic poisonu denedim ama herkeste olunca ..

Far away fena değil. Vanilyalı oryantal bir parfüm. Ağır ama kışın gayet güzel gider. Hypnotic poison tarzında.

Haftasonu çok düşündüm alsam mı diye, markafonide baya indirimdeydi çünkü. Sonra kararsız kaldım ama yorumunu okuyunca keşke alsaydım dedim. Çok kişi vanilyalı çok tatlı bayık yazmış, çekindim ama hypnotic poison çok kadınsı bir parfüm baya beğenirim.

Canım far away de çok kadınsı bir parfüm. Ben tarz olarak hypnotic poison a benzetiyorum. beğeneni çok fazla ama o kadar sevmeyenide var tıpkı hypnotic gibi. Avonun en çok satan parfümü far away. Bence sen beğenirsin. çok hoş bir vanilya kokusu.

İnternetten alacağım, kargo ücreti kalkarsa sipariş edeceğim. Hala bir elim little black dress e gidiyor ama sanırım far away alacağım :)

Ya bende cok merak ediyorum bu far awayi. Kuzum bu chopard casmir tarzında falan değil dimi? Casmir de vanilyalı biliyorsun ama bana böyle eski zamanları hatırlatıyor.

İnternetten alacağım, kargo ücreti kalkarsa sipariş edeceğim. Hala bir elim little black dress e gidiyor ama sanırım far away alacağım :)
Little Black de çok güzeldir bak. Ben çok beğeniyorum. Onda da vanilya kokusu buram buram hissediliyor. Seksi bir parfüm

Ya bende cok merak ediyorum bu far awayi. Kuzum bu chopard casmir tarzında falan değil dimi? Casmir de vanilyalı biliyorsun ama bana böyle eski zamanları hatırlatıyor.
Chopard casmiri bilmiyorum hiç kuzum. illa ki denemişimdir de hatırlayamıyorum. Bence sende far awayı beğenirsin. Avon diye düşünme hiç acayip kalıcı. Dişi bir parfüm. Ben beğeniyorum şahsen :)

Chopard casmiri bilmiyorum hiç kuzum. illa ki denemişimdir de hatırlayamıyorum. Bence sende far awayı beğenirsin. Avon diye düşünme hiç acayip kalıcı. Dişi bir parfüm. Ben beğeniyorum şahsen :)
Merak ettim bak markafonide bende yakalarsam alayım bari :)

Little Black de çok güzeldir bak. Ben çok beğeniyorum. Onda da vanilya kokusu buram buram hissediliyor. Seksi bir parfüm

Far away de hafif şeker hissediliyormuş galiba. Eşim hiç sevmez. Little black en azından bildiğim koku, little black almaya karar verdim. Birde Rare Pearls var. O nasıl peki?

Merak ettim bak markafonide bende yakalarsam alayım bari :)

Markafonide yeni bitti avon, misspera da var şuanda. ALırsam oradan alacağım ben ancak daha önce alışveriş yapmadım oradan. Fakat markafoni sayfasında olduğu için güveneceğim gibi.

Markafonide yeni bitti avon, misspera da var şuanda. ALırsam oradan alacağım ben ancak daha önce alışveriş yapmadım oradan. Fakat markafoni sayfasında olduğu için güveneceğim gibi.
Misspera zaten markafoniye ait, güvenebilirsin. bende bir bakayım missperaya uzun zamandır bakmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…