• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon el kremi

bnde avonun kremini kullanıyorum...adını tam bilmiorum ama dışı pembe vee bordo olan krem..gayette memnunum elime sürdüğüm an hemen emiyor kayganlık vermior sempatiksalakcinni

kızlar ben avon care nin yılbaşında çıkan kırmızı ambalajlı kremini kullanıyorum ama yeni çıkan pembe olanı da güzel gül kokulu olanboshayallersmile

Avon'dan aldıgım hıc bır el kremı ve vucud losyonunu dogru duzgun begenmedım acıkcası
yalnızca dus sonrası olan cıleklı losyonu, durulanmayan sac bakım kremını, lavantalı ayak topuk kremını (bunu annem kullanıyor, memnun) birde gecen sezonun brazıl beat kremı vardı bunlardan memnunum ama dedıgım gıbı saydıklarımın dısında avon'un el kremlerı bana gore tam bır fıyasko...

avon care dryskin sos kullanıyorum .. harikka yapıyo ellerimi anında pamuk gb yapıo. tabi kalıcı olmuyo ama. hatta bn dudaklarıma ve saçlarımada biraz sürüyorum :1closedeyes:

avon un lımon ve salatalık özlü el kremını kullanıyodum. hiç bi işe yaramıyo. ellerm emmıyo o kremı. avon da sadece gliserinli el kremi güzel. kapış kapış valla. onu kullanıyorum gün içinde. sabahları neutregena kokusuz konsantre el kremi kullanıyorum çok güzel bi krem. gece yatmadan önce de arko böğürtlen yoğurtlu kremi kullanıyorumm kremlerimden memnunum :)

Son düzenleme:
avonun ve neutreginanın ürünlerini hiç tavsiye etmem bir de seba med
bence egzama için olan nemlendiri krem-süt ne deniyosa onlardan ve bepanthen kullanabilirsin

Back