Cilt Bakımı Ürünleri avon cilt bakım ürünleri ve cilde uyumu .........

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben de buranın makyaj topiğinden edindiğim bilgilerle tüm cilt için rosense kullanıyorum canım.Buradaki kokoşlar onu tavsiye ettiler çok.Gurbaa prensesin öğrencisiyim bayanssulusmile

temsilciliğini yapıyorum..
bütün ürünlerinden kullandım diyebilrim ama cildim için en ufak bi yararından geçtim zararları daha çok oldu.. sadece planet ürünlerinden vücut için olanları güzel. diğer mrkaların spa ürünleriyle eş değer diyebilirm.. ama ne clear skin nede anew nede diğerleri benim ve çevremdekilerin cildine ii gelmedi...
tavsiye etmem. zaten kendimde makyaj ürünleri ve parfümlrinden başka hiçbişeyini kullanmıyorum artık..

günaydın canım, söylediklerine aynen katılıyorum senin gibi bir kaç arkadaşımda aynı şeyleri söyledi ürünleri alıpda deneyenler.sollıtıons olandan nemlendirici aldım mini boy ne faydasını gördüm ne zararını şimdilik. ama güvenemiyorum işte bir türlü.
Geçenlerde göz kalemi aldım alerji yaptı bende.bu kadar çok beğenmeyen olduğuna göre demek ki var bişey.

avon temsilcisiyim.. bi kac cilt bakım ürününü kulandım ama bnde hiç bir yan etkisi olmadıı sanırım bu cildin hassasiyeti ile ilgili bende de flormarın kalemleri acayip alerji yapıyo gözlerim acılmıyo yasla doluyo . herkesin cildi ve yapısı farklı bana iyi gelenden sen memnun kalmayabilirsin sana iyi gelenden ben. solution berrak görünüm veren gece kremini kullandım gözlerimi yasarttı bi kac kişide de olmus artık alerjik birsey mi bilmiyrm ama o yogunlugundan kaynaklanıyr zararlı degil ddi bi kac arkads bence denemk lazım numuneleriyle en azından cünkü saglık bu sakaya gelmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…