• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Christian Lacroix hakkında yardım.... lütfen bi bakın :)

telliket

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
159
2
118
İstanbul
bugün bi arkadaşımdan avonun Christian Lacroix Rouge parfümünü kokladım ve bayıldım. avon satan bi tanıdığım olmadığından ve fiyatının şuan baya bi yüksek olduğundan alamıyorum da . bu parfüm doldurma -açık parfüm olarak satılıyor mu? hangi markada var? yardımcı olursanız sevinirim :))))

bugün bi arkadaşımdan avonun Christian Lacroix Rouge parfümünü kokladım ve bayıldım. avon satan bi tanıdığım olmadığından ve fiyatının şuan baya bi yüksek olduğundan alamıyorum da . bu parfüm doldurma -açık parfüm olarak satılıyor mu? hangi markada var? yardımcı olursanız sevinirim :))))

canım site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama gittigidiyorda satılıyordur. çogu parfümler var

Son düzenleme:
açık olarak avon parfumde satılıyor mesela D&P de vardı ...ama bu dedıgın var mı bılemıyorumm

dp de mi gitti... damı? o satış sitelerine pek güvenemediğimden alışveriş yapmıyorum da o yuzden açık parfumden araştırayım dedim :)

gittigidiyor güvenilir bir site bende oradan oriflame divine aldım ürün sizin elinize gecmeden satıcıya para aktarımı yapmıyor....

bende burdaki konuşmalarınızdan etkilenerek aldım fakat gerçkten hiç kalıcığı yok açıkcası kokusunu beğenmedim o yüzden hemen iade ettim :44:

bnde almak istıyomm nasıl kokusuu

Back