Avm'de başıma gelen olay

kolayına bırakda senin yalnız yaşadığ

kolayını bırakda senin yalnız yaşadığını nerden biliyor. insan bir çekinir !
belki evde babası anası ağabeyi falan vardır diye.
işte yalnız olduğunu nerden anladı o kötü

romantik komedi filmlerini çok izliyor bu şahıs . bu kadar ısrar ve arsızlık benide ürküttü.

Sizin yalniz yaşadiğinizi anlayip birşeyler yaşamak istiyor.O ne demek oyle çay yap geliyim.Bizim burada hoooşt köpek derler öylesine.Pis herif niyetini baştan belli etmiş.Engelleyin.

Çok sert uyarın o manyağı.
Adnan Oktarın icin çalişan gençler geldi aklıma.Gözlerine kestirdiklerini bu şekilde elde edip örgüte sürüyorlarmış.
Kesinlikle uzak durun kanmayın.Hiç normal değil

Ben de tabiki yapabiliyorum deyip atlıcaktım herhalde :) o da cayı koy konum at dicekti...bu kadar kolaylaştı mı bu işler ya
Diret yataga girelim bile diyorlar. umitcan serefsizinin istgrami patladi orda onlarca kadin evli,bekar sanal seks,video ve gorusmek icim randevu ayarlamislar. Dusun erkekler de bunlari duyup akbaba gibi oluyorlar iste

Hangi espri geliyor ya merak ettim

Resmen taciz bu.
Sizin de aradığında konusmamaniz gerekiyordu. Tanımadığınız birine karşı nazik olmak zorunda değilsiniz hele ki numaranızı gizlice alıp sizi takip edecek kadar psikolojisi bozuk birine hiç...

Bu arada makine mühendisiyim mi dedi? Ahahah. Sokuşturuvermiş araya, çılgın köfte.

Engelleyin gitsin arkadaşlık isteğine karşılık verilmedi diye öldürülen kadınlar dolu hiç muhatap olmayın devam ederse şikayet edin aşırı rahat biri belli

Cay yapabiliyor musun ne ya babam gibi...o da bakalim kahven guzel mi, cay yapabiliyor musun vs derdi ben ergenken, uyuz olurdum. Itici ve urkutucu br adam profili ciziyor, uzak durun
Bugün çay yapabiliyor musun diyen adam yarın direkt çay koy der.

Ben olsaydım o esnada birinin telefon numaramı ezberleyebileceğini düşünemezdim. Çok gereksiz ve saçma bir yorum yapmışsınız. Eksilenmeye hazır olun.

Ben olsaydım o esnada birinin telefon numaramı ezberleyebileceğini düşünemezdim. Çok gereksiz ve saçma bir yorum yapmışsınız. Eksilenmeye hazır olun.
Ya bukadar bepenmeyen için açıklama yapmadım ama siz alıntı yapınca artık yorumuma bir açıklama yapma gereği duydum.
Şimdi diyelimki evli barklı bir insanım ve birisi numaramı ezberlemiş ve bana arkadaşlık teklif ediyor, ne derdim, kardeş sen kimsin, ne arıyorsun evli barklı insanım yürü git işine derim.Karşımdakinden hoşlanmasıysam bekar olsam bile böyle söyler baştan keserdim.Adam da kusura bakmayın der yoluna giderdi.
Ancak her ne hikmetse yabancı adam komu sahibesinin bekarlığından emin ve evine kadar gelmeyi teklif ediyor.Ya her bekar tek mi yaşıyor, hadi bekarım ve ailemle yaşıyorum, bunu bana söyleyebilecek aklı nasıl bulacak, yani bekar olsan bile evine gelme teklifini bu bilgiyi bilmiyorsan söylemezsin.
Ben diğer mesajımda da kasdettiğim gibi konu sahibesi bize tüm diyaloğu aktarmıyor, eksik diyalog nerde görsem tanırım. Bu yüzden açıklama yapmadan direkt sonuca geçtim. Yine söylüyorum konu sahibi adamla aranızda geçen konuşmalar bize anlattığınız kadar değil, buraya da yazıp egonuzu mu tatöin esiyorsunuz nedir.

işte yalnız olduğunu nerden anladı o kötü

Konu sahibi 40 yaşinda diye hatirliyorum bir konudan. Yani 40 yaşinda bir insan evli degilse de yalniz yaşama ihtimali yuksek, oyle dusunup teklif yapmiştir bence.

Yasini nereden biliyordur diyeceksiniz 20 yaşinda gibi gorunuyor degildir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…