Avm'de başıma gelen olay

Yuh daha neler densize bak ya insan kendinden şüphe edecek. Ben böyle şeylerde tribe giriyorum bu sapıklar yüzünden neyimden cesaret aldi diye. Halbuki sapık işte aynı yoldan yürümen yetiyor.

Ay bir de çay yapar mısın demiş hadsiz sen kim köpeksin acaba? acayip sinir oldum. Hani gerçekten çok hoşlanmistir ve kibarca "rahatsiz etmiyorumdur inşallah, çok özür dilerim yaptığım çok yanlış ama kendime engel olamadim nolur sapık falan zannetmeyin niyetim kötü değil" gibi bir açıklamayla atsa mesajı hadi bi nebze. Ki onda da belki evlisin, belki nişanlısin ya da sevgilin var, onun yaninda yazsa gel de açıkla. Ayrıca adam direkt arap arkadaşımın tabiriyle fişfiş peşinde, niyeti bozmuş. Bana bak bir daha aradığını mesaj attığını görürsem seni twitter'dan bütün Türkiye'ye rezil ederim de. Hatta edebilirsin de ders olsun sapığa

Piskopatmıdır nedir . İlk kez görüdüğü bir kadın için fazla ısrarcı aman dikkat edin lütfen. Takip eder eve girerken evden çıkarken . Normal bi bey değil belliki .

İnsanlar birbirini tanımak için adım atabilir sohbet kurmaya çalışabilir her bunu yapanıda sapık, deli, psikopat, manyak olarak değerlendirmemek lazım evet devir kötü ama önyargılı olmayın bu kadar konu sahibinin bir suçu yok bunda. Kibarca bir şey soranı direkt terslemek hoş değil. Sizde sanırım benim gibi düşünüyorsunuz o yüzden yardımcı olmak istemişsiniz konuşmuşsunuz insan yerine koyup. O şahıs düzgün biri olsaydı muhabbeti ilerlettikçe detaylandırdıkça siz rahatsız olmaya başladığınızda, o an, hemen anlar, uzatmaz, özrünü dilerdi ve uzaklaşırdı. Yok numarayı dinleyip kaydetmeler, mesaj atmalar, yok takip etmeler, eve davet beklemeler. Bu yaptığı şey ısrarcılığın, hadsizliğinde ötesinde artık. Bu şahıs bu yaptığının ağır suç ve taciz olduğunun farkında bile olmayan IQ’suzun teki. Yakışıklı olduğunun farkında olup yüksek özgüvenli, girişken biri olmak böyle bir şey değil yani. Engelleyip geçin ve görünüşüne tavrına aldanıp sakın bir şans vereyim diye düşünmeyin, rahatsız etmeye devam ederse savcılığa suç duyursunda bulunun.

Resmen sizi taciz etmiş..

Çok doğru yazmışsınız tesekkurler
Ya zaten aradıgında tersledim diye bi de trip attı nasıl bi.özgüvense dediğiniz gibi
Rahatsız edecegini sanmam artık

ürkütücü

Başlangıcı guzel gibi ama sonra cok rahat bi sekilde cay yap geleyim deyip ne var bunda seklinde rahat olması iticiydi...günübirlik eğlence arayısı

Sizin yine iyiymiş.
Benim günü birlik gittiğim bir gezide adamın biri peşime takıldı.
Bulunduğum şehre yakın bir ildeydi gezi. İl değiştik yani.
O zaman öğrenciydim
Adamda adres sorduğum bir adam.
Neyse gezi bitti evlerimize döndük fotoğraflara bakıyoruz kızlarla.
Ünv yurdundayız.
Bütün resimlerde adres sorduğum adam çıkmış.
Toplu çekildiğimiz bütün resimlerde ama
Gelmiş poz vermiş yani
O an matrak geldi güldük eğlendik
Ertesi gün okula gideceğim aynı adam okulun önünde kapısının yanında
O zaman bi tırstım oha noluyor diye
Kızlar da fark etti
Adam sırıtarak bakıyor bana ama içeri giremiyor tabi güvenlikten
Okul çıkışı yine orda...
Ve bu adamın takibi tam 1 sene sürdü
Yurdumu öğrendi
Numaramı öğrendi
Sosyal medya hesaplarımı öğrendi
Benim profilime sahte hesaplar açtı
Yurdumu değiştirmek zorunda kaldım
Numaramı değiştirdim
Tam bir sene adam her yerde karşıma çıktı
Polise gittim hiçbir şey yapmadılar
Artık biber gazıyla dolaşmaya başlamıştım
1 senenin sonunda yaz tatilinde izimi kaybetti
Dönünce tekrar yeni bir yurda geçtim
Adamı bi daha görmedim

Fazla yapışıyor
Yani görür görmez bukadar olması rahatsız edici dikkatli olun
Belki hayati hızlı yaşayan tiplerden seçici olmakta fayda var.

Ya görsen bi de yakışıklı baya ya...inanamazsın bu yavşaklığa
Bana baya siz de hoslanmissiniz gibi geldi. Sizinle tanismak isteyen baya yakisikli adamin kasada arkanizda oldugunu gore gore telefon numaranizi soylemissiniz hic aklinizdan gecmedi mi yani o anki durum :) ben de bu ilgiden hoslandim demek neden bu kadar zor geliyor ki size

Aklıma geldi tel soylerken, caktırmadan baktım orda bişilere bakıyor gibiydi, ezberlediğini asla dusunmedim

Siz olumsuz bir elektrik aldıysanız olumsuzdur. Yoksa bana göre adam hoşlanmış ve şansını denemiş, telefon numarasını alması falan da bomba hareket Fırsatı kaçırmamış.
İlişkiler böyle de başlayabilir neden olmasın, internette oyunda tanışmaktan çok daha mantıklı, gayet görüp beğenmiş peşine düşmüş. Çay yaparsın olayı saçma sadece, gereksiz.
Hoşlanmadıysanız engelleyin gitsin.

Soyledi zaten ev-iş pandemide bunaldığını, sadece eğlence arıyor işte

kolayına bırakda senin yalnız yaşadığ
Çay olayında zaten cok sinirlendim...evime gelecekmiş sohbet edecekmişiz...ne kolay ya
kolayını bırakda senin yalnız yaşadığını nerden biliyor. insan bir çekinir !
belki evde babası anası ağabeyi falan vardır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…