- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.378
- 723
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Resmen sizi taciz etmiş..Avm diyeyim isim vermeyeyim gezerken boya bakıyordum...Dolaplarımı falan boyuyorum. Ben boyalara bakarken, bi tane erkek te bakıyordu , elinde telefon kararsız gibi bi gidip bi geliyordu...
Sonra bana bu boyalardan anlıyor musunuz dedi. Eh biraz dedim...Bana yapmak istediği şeyi telden gösterip hangi boyayı kullanabileceğini sordu..Ben de bildiğim kadarıyla bikaç bişey söyledim ama abarttı iyice konuyu detaylandırdı, tam bu rengi nasıl elde ederim bilmene vs. Ben ordan ayrılmak istedim artık, adımı sordu, tanışma başlatmak istedi ben uzaklaştım..Neyse ben de sokakta önüne gelene yazanlardan diye düşündüm. Aslında dış görünüş olarak falan düzgündü..Kasaya gittim baktım hemen o da kasaya gelmiş, ben ödeyip çıktım, hangi ara ödediyse hemen arkamdan koştu geldi...Hemen gidiyor musun, biraz yürüyelim mi falan dedi, sanki biranda arkadaşız moduna girdi...Evet gidiyorum dedim, gittim...
3-4 gün sonra bilmediğim bi numaradan arandım, açtım, bu...Dedim sen nerden biliyorsun telimi?
Ben kasada ödeme yaparken indirim kartı yerine tel söylemiştim orda, meğer onu hemen ezberleyip yazmış...Bu yaptıgın rahatsız edici dedim. O akşam nereye gittiği görecem diye arabamı vurdum kaçırmayayım derken dedi..Güzel birisin, tanışmak istemiştim, yakın oturuyoruzdur, çay yapabilir misin dedi , koronada iş-ev sıkıldım dedi. Saat 21.00 idi..Dedim ne çayı, seni eve alacagımı mı düşündün hem sokaga cıkma yasagından da haberin yok sanırım dedim..Hastaneye gidiyorum deyip çıkılabilio diyor.
Bu arada makine mühendisiyim dedi..Telefonu kapattım
Sonra whats app tan özür dilerim yazmış...
Böyle bişi yaniii saçma ve rahatsız edici değil mi bu durum? Ben mi abarttım? Bu kişi 30lu yaşların başında tahminine göre amcalardan değildi yani onu belirtmek istedim sadece
Bu arada oyle aman aman bi bakımlı giyimli değildim o gun, makyaj falan da yoktu...çay yapacakmışım bana gelecekmiş sohbet edicez herhalde..Cidden bu kadar kolay mı oldu artık bu işler?
İnsanlar birbirini tanımak için adım atabilir sohbet kurmaya çalışabilir her bunu yapanıda sapık, deli, psikopat, manyak olarak değerlendirmemek lazım evet devir kötü ama önyargılı olmayın bu kadar konu sahibinin bir suçu yok bunda. Kibarca bir şey soranı direkt terslemek hoş değil. Sizde sanırım benim gibi düşünüyorsunuz o yüzden yardımcı olmak istemişsiniz konuşmuşsunuz insan yerine koyup. O şahıs düzgün biri olsaydı muhabbeti ilerlettikçe detaylandırdıkça siz rahatsız olmaya başladığınızda, o an, hemen anlar, uzatmaz, özrünü dilerdi ve uzaklaşırdı. Yok numarayı dinleyip kaydetmeler, mesaj atmalar, yok takip etmeler, eve davet beklemeler. Bu yaptığı şey ısrarcılığın, hadsizliğinde ötesinde artık. Bu şahıs bu yaptığının ağır suç ve taciz olduğunun farkında bile olmayan IQ’suzun teki. Yakışıklı olduğunun farkında olup yüksek özgüvenli, girişken biri olmak böyle bir şey değil yani. Engelleyip geçin ve görünüşüne tavrına aldanıp sakın bir şans vereyim diye düşünmeyin, rahatsız etmeye devam ederse savcılığa suç duyursunda bulunun.
çok dikkatlisiniz ya valla hayran kaldım evet bide adam yalnız yaşadığınıda anında anladı nasıl olduysa artık
ürkütücüAvm diyeyim isim vermeyeyim gezerken boya bakıyordum...Dolaplarımı falan boyuyorum. Ben boyalara bakarken, bi tane erkek te bakıyordu , elinde telefon kararsız gibi bi gidip bi geliyordu...
Sonra bana bu boyalardan anlıyor musunuz dedi. Eh biraz dedim...Bana yapmak istediği şeyi telden gösterip hangi boyayı kullanabileceğini sordu..Ben de bildiğim kadarıyla bikaç bişey söyledim ama abarttı iyice konuyu detaylandırdı, tam bu rengi nasıl elde ederim bilmene vs. Ben ordan ayrılmak istedim artık, adımı sordu, tanışma başlatmak istedi ben uzaklaştım..Neyse ben de sokakta önüne gelene yazanlardan diye düşündüm. Aslında dış görünüş olarak falan düzgündü..Kasaya gittim baktım hemen o da kasaya gelmiş, ben ödeyip çıktım, hangi ara ödediyse hemen arkamdan koştu geldi...Hemen gidiyor musun, biraz yürüyelim mi falan dedi, sanki biranda arkadaşız moduna girdi...Evet gidiyorum dedim, gittim...
3-4 gün sonra bilmediğim bi numaradan arandım, açtım, bu...Dedim sen nerden biliyorsun telimi?
Ben kasada ödeme yaparken indirim kartı yerine tel söylemiştim orda, meğer onu hemen ezberleyip yazmış...Bu yaptıgın rahatsız edici dedim. O akşam nereye gittiği görecem diye arabamı vurdum kaçırmayayım derken dedi..Güzel birisin, tanışmak istemiştim, yakın oturuyoruzdur, çay yapabilir misin dedi , koronada iş-ev sıkıldım dedi. Saat 21.00 idi..Dedim ne çayı, seni eve alacagımı mı düşündün hem sokaga cıkma yasagından da haberin yok sanırım dedim..Hastaneye gidiyorum deyip çıkılabilio diyor.
Bu arada makine mühendisiyim dedi..Telefonu kapattım
Sonra whats app tan özür dilerim yazmış...
Böyle bişi yaniii saçma ve rahatsız edici değil mi bu durum? Ben mi abarttım? Bu kişi 30lu yaşların başında tahminine göre amcalardan değildi yani onu belirtmek istedim sadece
Bu arada oyle aman aman bi bakımlı giyimli değildim o gun, makyaj falan da yoktu...çay yapacakmışım bana gelecekmiş sohbet edicez herhalde..Cidden bu kadar kolay mı oldu artık bu işler?
How ı met your mother'ın bir bölümü var. Stalkerlıkla romantiklik arasındaki farkın karşı tarafın sizden ne kadar hoşlandığıyla alakalı olduğunu anlatıyor.
Burada da bence bana göre şikayet edilecek bir durum yok. Adam sizden hoşlanmış tanışmak için sohbet başlatmış. Sohbet sırasında sarkıntılık sayılabilecek bir davranışı olmamış. Size tekrar ulaşabilmek için telefon numaranızı ezberlemiş vs. Bunu uzun yıllar birlikte olan bir çiftin tanışma hikayesi olarak dinlesem ay ne tatlı derim.
Konuyu adamın davranışından çok rahatsız olduğunuz için değil tanımaya değer biri olup olmadığını anlamak için açtığınızı düşünüyorum.Bence siz de hoşlandıysanız eve çağırarak değil ama parkta bir yürüyüş, sahilde bankta beraber bir kahve içme tarzı aktivitelerle daha yakından tanımanızda ayıp ya da tuhaf birşey yok.
Adamı itici bulduysanız engeller geçersiniz size tekrar ulaşamaz. Altı üstü telefonunuza ulaşmış sadece ve bu ulaşma görevini kötüye kullanarak filan değil. O açıdan rahatsız edici ya da taciz edici bir davranış olmadığını düşünüyorum.
Yalnız yaşadığını belli etmek zorunda değildin ne olur ne olmaz...
Cay yap geleyim size derken yalniz yaşadığınızı evli olmadığınızı nerden biliyor bu arada ?
Adamdaki cesarete bak sen,birde çay istemiş iyiki ileriye gidip içki filan içelim dememiş.Başlangıcı guzel gibi ama sonra cok rahat bi sekilde cay yap geleyim deyip ne var bunda seklinde rahat olması iticiydi...günübirlik eğlence arayısı
Bana baya siz de hoslanmissiniz gibi geldi. Sizinle tanismak isteyen baya yakisikli adamin kasada arkanizda oldugunu gore gore telefon numaranizi soylemissiniz hic aklinizdan gecmedi mi yani o anki durum :) ben de bu ilgiden hoslandim demek neden bu kadar zor geliyor ki sizeYa görsen bi de yakışıklı baya ya...inanamazsın bu yavşaklığa
Bana baya siz de hoslanmissiniz gibi geldi. Sizinle tanismak isteyen baya yakisikli adamin kasada arkanizda oldugunu gore gore telefon numaranizi soylemissiniz hic aklinizdan gecmedi mi yani o anki durum :) ben de bu ilgiden hoslandim demek neden bu kadar zor geliyor ki size
Siz olumsuz bir elektrik aldıysanız olumsuzdur. Yoksa bana göre adam hoşlanmış ve şansını denemiş, telefon numarasını alması falan da bomba hareketFırsatı kaçırmamış.
İlişkiler böyle de başlayabilir neden olmasın, internette oyunda tanışmaktan çok daha mantıklı, gayet görüp beğenmiş peşine düşmüş. Çay yaparsın olayı saçma sadece, gereksiz.
Hoşlanmadıysanız engelleyin gitsin.
kolayını bırakda senin yalnız yaşadığını nerden biliyor. insan bir çekinir !Çay olayında zaten cok sinirlendim...evime gelecekmiş sohbet edecekmişiz...ne kolay ya
kolayına bırakda senin yalnız yaşadığ
kolayını bırakda senin yalnız yaşadığını nerden biliyor. insan bir çekinir !
belki evde babası anası ağabeyi falan vardır diye.
Fazla tacizci bi tavri olmasa sanirim sizin icin guzel bi iliski olacakti ama tutmamis. Olsun belki de maskesini cikardigi zaman hic begenmeyecektinizAklıma geldi tel soylerken, caktırmadan baktım orda bişilere bakıyor gibiydi, ezberlediğini asla dusunmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?