Avm'de başıma gelen olay

Yani o gün de oyle süslü bakımlı bi günümde de değildim, işten gelmiştim zaten
Bize niye ısrarla bunu söylüyorsunuz ki. Tamam anladık makyajsız da ilgi çekiyorsunuz bunun konuyla ne alakası var Allah aşkına

siz onceki konularinizda “evde kaldiginizdan” ve yalnizliktan yakinmiyor muydunuz? hatta bir kez bana sevgilini bana yolla demistiniz. tanisin iste adamla, firsat kapiniza gelmis. illa evde olmak zorunda degil disarida bulusun.
Sevgilini bana yolla mı wuhuhuuuu

Hayat ne tuaf, filmler, hikayeler bu sahnelerle cevriliyken insanlar etkilenir romantik bulur falan , iç geçirenler olur (çay kısmi degil de, böyle bir peşinden gelmeler, telefon numarasi ezberlemeler )
* Maalesef günümüzde o kadar kötü haberler okuyoruz ki insan masumane bile olsa yaklaşamıyor ki bence - akşam vakti bir bayanin evine, hele hele hiç tanımadığı bir kişinin evine gitmeyi dillendirebilmek uygunsuz ve kaba.

Konu sahibi arkadaşım bundan 18 yıl önce genç yakışıklı boylu poslu cool bi çocuk peşime takılmış, takılmış diyorum çünkü dersaneden çıkmışım gayet salaş evime gidiyorum, haliyle hiiçç konduramadım. Otobüste arkama oturmuş saçım bi şekilde eline deyince elektrik tavan yapmış neyse ben indim bu da indi önüme atıldı nolur bi çay içelim tanışalım falan diye. Şu tipine bak hiç ısrar yakışıyor mu bi git dedim. Bi tanışalım belki sende benden hoşlanırsın, işim için burdayım senin için yolumu değiştirdim kabul edene kadar bırakmam dedi. Neyse oturduk bi yerde ve ben sarışın sevmediğimden çocuğa ruhsal bozukluğum varmış gibi davrandım ve çocuk toz oldu hala gülerim ne manyakmışım diye.

Yani var böyle iş güç sahibi değişik huylular..

Cennet mahallesi pembe ye bağlamış adam

How ı met your mother'ın bir bölümü var. Stalkerlıkla romantiklik arasındaki farkın karşı tarafın sizden ne kadar hoşlandığıyla alakalı olduğunu anlatıyor.

Burada da bence bana göre şikayet edilecek bir durum yok. Adam sizden hoşlanmış tanışmak için sohbet başlatmış. Sohbet sırasında sarkıntılık sayılabilecek bir davranışı olmamış. Size tekrar ulaşabilmek için telefon numaranızı ezberlemiş vs. Bunu uzun yıllar birlikte olan bir çiftin tanışma hikayesi olarak dinlesem ay ne tatlı derim.

Konuyu adamın davranışından çok rahatsız olduğunuz için değil tanımaya değer biri olup olmadığını anlamak için açtığınızı düşünüyorum.Bence siz de hoşlandıysanız eve çağırarak değil ama parkta bir yürüyüş, sahilde bankta beraber bir kahve içme tarzı aktivitelerle daha yakından tanımanızda ayıp ya da tuhaf birşey yok.

Adamı itici bulduysanız engeller geçersiniz size tekrar ulaşamaz. Altı üstü telefonunuza ulaşmış sadece ve bu ulaşma görevini kötüye kullanarak filan değil. O açıdan rahatsız edici ya da taciz edici bir davranış olmadığını düşünüyorum.

Bir kere bende bi numaradan aranmıştım konuşmak istemeyince ben doktorum bu arada demişti kanmayın şöyle kişilere tavırları cok rahatsız edici geldi bana özellikle çay yapmayı biliyormusun sana geliyim demesi..

Hiç hoş deıl yaptığı .Ayıp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…