Avm'de başıma gelen olay

Telefon olayına kadar sakin sakin okuyodum ve hatta adam normal medeni cesaret göstermiş, ortak ilgi alanı üzerinden sohbet başlatmış ne var simdi bunda diyordum ki telefon numaranızı gizli gizli ezberlemis yetmemiş sizi arabayla gizliden takip etmiş o da yetmemiş çayı yap geliyorum diyo

Bu neyin kafası , bu nasıl bi yokluk? Kadın yoklugu degil bu arada yanlış anlaşılmasın, bildigin beyin yoklugu. Hayır süper ego neydi, id neydi... gelip poponuzu da koklamaya calıssaydı keske, uyumlu bi cift olup olmayacagınızı anlardı. Boya raflarına iseyip kokusunu bırakabilirdi sonra, sizden sonra boya bakmaya gelen hanımefendilerin de bu erkegimizin arayısından haberi olurdu böylece

Tanisma fikri vs güzel bence ne bilim telefon alması da hadi neyse de sonrasında bu kadar ısrar çok rahatsız edici.
Karşındaki insanı yoklarsın nazik şekilde konu açılabilir de yok çay yap bilmem ne oldu paşam ne bu samimiyet yani.
Engelleyin gitsin bu artık yılışık bir davranış oluyor

Evli olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam.Ben olsam ayan beyan polise şikayet ederim

Engelle lütfen her yerden. Yok numara ezberlemek yok takip etme filan ne oluyor. sapık mı nedir belli değil. Insanlar bu kadar rahat rahatsız edememeli kadınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…