Avizemizi kendimize uydurduk (resimli)

Çok güzel olmuş canım.Abinler güle güle kullansınlar.
teşekkürler jazminm...

:teselli::teselli:

yaratıcılık hat safhada yanii
kırık yıl düşünsem aklıma gelmez sanırsam -tatlicadiarzu-

elinize sağlık, çok güzel olmuş, güle güle kullansınlar

Çok güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık :nazar:

çok güzel olmuş opuyorumnanaktan
marifetli bayansın sen zaten :lepi:
eline sağlık çok beğendim:1hug:

çok güzel ,harikaaaa ,ellerine sağlık canım ,güle güle kullansınlar..

:kedi::utangac::kedi:

hepinize çok teşekkür ediyorum kardeşler..gerçekten çok basit bişii herkesin yapabilecei türden.annem bugün kesin gözlerini kapatamayacak dereceye gelecek şaşkınlıktan yazıkkaydirigubbakcemile3

:kedi::utangac::kedi:

hastayım sana hatun....bu kadar beceri bir tek sende olmamalı tabiyki kıskanıyorum ama yaaa....

hastayım sana hatun....bu kadar beceri bir tek sende olmamalı tabiyki kıskanıyorum ama yaaa....

:kedi::kedi::utangac::utangac::kedi::kedi:
çok utandım yafff

Avize cok güzel cok deyisik olmus, ama duvarlar yesil gibi gözüküyor , bence duvar renginide deyisdirseniz Avizeye daha uyum saglayacak
cnm duvarlar karanlık çıkmış aslında kremle kesekağıdı.yeşil değil..guzel yorumun için teşekkürleropuyorumnanaktan

şimdide oturma odasındaki avizede küçük değişiklikler düşünüyorum..koltukların üzerinde sarı siyah leopar desenli örtüler var..sizce avize de nasıl bir değişiklik yapmalıyım?fikri olan varmı arkadaşlar??

pinarim harika fkir canim
süper olmus bayildim

opuyorumnanaktan
teşekkürler ediyorum tatlım benm..ama şimdi bir fikir daha lazım bana yengemin oturma odasındaki koltukların üzerinde leopar desenli örtüler var sarılı siyahlı..şimdide o odasına uygun avize tasarlamaya çalışıyorum cnm..bu konudaki fikirlerini de paylaşırsan sevinirim canım benim..

Pınarımm harika görünüyorr güle güle kullanınn .Emeğine sağlık opuyorumnanaktan

emeklerine sağlık iyi fikirrr
benimde avizem kırldııı işte beceri yok bendeeee yenisinii alaçammm
aynısında bulamadık avizeninakannehir

emeklerine sağlık iyi fikirrr
benimde avizem kırldııı işte beceri yok bendeeee yenisinii alaçammm
aynısında bulamadık avizeninakannehir

beceriksiz kadın yoktur cnm henüz kendindeki cevheri keşfedememiş kadın vardır...ben inanmıyorum senin bunu yapamayacağına..daha iyisini de yaparsın eminim...kocaman öpüyorum tatlım benim..güzel yorumun içinde teşekkürler tatlışım...opuyorumnanaktan

Back
X