Avizemizi kendimize uydurduk (resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
abim iki ay önce kendi evine geçti..perdeler halılar hepsi iyi avizeyi bir türlü uyduramadık.salonlarında genellikle siyah ve kırmızı renkler hakimdi..buna uygun avize aradığımızda ya bulamıyor yada çok pahalı şeyler buluyorduk o ana zihnimde bu fikir canlandı bu zamana kadar çok takı tasarladım neden şimdi de avize tasarlamayayımkaydirigubbakcemile3işte bu fikirle beğendiğimiz sade bir avize aldık ve avizeyi satan yerden renkli ve güzel şekilli avize boncukları aldık.bir sıra siyah bir sıra kırmızı kristal ve ortaya bir kırmızı damla..hem güzel hem farklı hem bizden oldu.yengem bayıldı bende çok mutlu oldum haliyle.şimdi o avizeyi sizlerle de paylaşmak istedim..belki bir fikir olur diye..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

12072009009.jpg

Süperrrrrrrrrr...

Harika...Benzeri benim görümcem de var..Onlar hazır aldılar
Siyah ve kırmızı aynen böyle ama ağaç dalları gibi daha yoğun sallanıyor..

Öyle de yapabilirsin..

Kutlarım hamarat pınar.

pinarcimya ne kadar guzel bi fikir ne guzel yapmisiniz
oyle boyle degil avize bu iyi becerip ortaya guzel bisey cikarmisin
abinler gule gule kullansinlar

Süperrrrrrrrrr...

Harika...Benzeri benim görümcem de var..Onlar hazır aldılar
Siyah ve kırmızı aynen böyle ama ağaç dalları gibi daha yoğun sallanıyor..

Öyle de yapabilirsin..

Kutlarım hamarat pınar.

bizde dediğin tarz şeyler gördük cnm ama fiyatları oldukça yüksekti..cimri değilim ama gereksiz para harcamayı da sevmem..hal böyleyken iş başa düştü..iyikide düştü..insanın birşeyler başarabilmesi,yaptığının beğenilmesi harika bir duygusal doyum sağlıyor..çok teşekkür ediyorum yorumuna...opuyorumnanaktana.s.

pinarcimya ne kadar guzel bi fikir ne guzel yapmisiniz
oyle boyle degil avize bu iyi becerip ortaya guzel bisey cikarmisin
abinler gule gule kullansinlar

teşekkürler ediorm sempatiqm..gerçekten çok keyif aldım.gerçi büyük bir kısmı satın aldığımızda vardı ben sadece rötüşlar yapmış oldum ama o rötuşlar abimin salonuna uyum sağladı istediğimizde buydu zaten..opuyorumnanaktan

Çok cici olmuş....İyi günlerde kullansınlar....
Sizinde emeğinize sağlık :lepi:

çok teşekkürler tatlıcm..opuyorumnanaktana.s.

sen şimdi ne dimek istiyosun pınarcık hem çokcuk yaparım, hem kariyer, üstelik mutfakta da ustayım hee birde arada birde böyle güzelliklere de imzamı atarımmı diyon :umursamaz:

şaka bir yana maşallah çok marifetlisin canım avizede harika olmuş güle,güle kullansınlar abinler a.s

sen şimdi ne dimek istiyosun pınarcık hem çokcuk yaparım, hem kariyer, üstelik mutfakta da ustayım hee birde arada birde böyle güzelliklere de imzamı atarımmı diyon :umursamaz:

şaka bir yana maşallah çok marifetlisin canım avizede harika olmuş güle,güle kullansınlar abinler a.s

:kedi::utangac::kedi:

yok be cnm bu ara oyalanmaya cok ıhtıyacım var sevdiceğim uzakta ya ondan...mattah bişii yok.akşam yazılanları anneme okuyorum o da dioki senı tanısalar gerceğı bılırlerdı ama ıyıkı tanımıolarkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için ceylinm..opuyorumnanaktan

Kendimden utanıyorum:çok üzgünüm:

çook beceriksizim, çooookmafoldumben

:teselli::teselli:

yaratıcılık hat safhada yanii
kırık yıl düşünsem aklıma gelmez sanırsam -tatlicadiarzu-

elinize sağlık, çok güzel olmuş, güle güle kullansınlar

Back
X