• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avizeler, Aydınlatmalar, Gece Lambaları ve Kullanıp İp uçları

edacım bunlar hangi marka ve nerede satılıyorlar bilyor musun? gerçekten çok beğendiklerim var içlerinde...yazarsan sevinirim hayatım

edacım bunlar hangi marka ve nerede satılıyorlar bilyor musun? gerçekten çok beğendiklerim var içlerinde...yazarsan sevinirim hayatım

canım ben netten buldum bunları adresini veriyim bir bak istersen tabi adresi vermemde bir sorun olmazsa neyse ben özelden atıyım sana adresi

Selam kızLar evinizin bi önemLi parçası da AVİZELER için,
Gaziosmanpaşadaki Avizeciler Sanayi Sitesini öneririm.. ürün çeşidi o kadar çok ki gidin görün derim:lepi: örnekLer:
43235246qd7.jpg

32987133gd3.jpg

68957135ie3.jpg

15nv5.jpg

24zz4.jpg

25tr9.jpg

26jn0.jpg

30wf2.jpg

32om9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzeller tşk ayışığı yanlız bu hngi firmanın kataloğu söylersen ona göre daha ii bakarız kaydirigubbakcemile2

ayışığı bu sanayi sitesi sanko nun ordakimi acep CADIARZU

ben ilkbahar da gidip bakmıştım ,istediğim modeller 200-300 ytl arasındaydı..

sonra bir arkadaş tavsiyesi ile yenibosna-eskıdjı bit pazarına gttm. aynı avizeleri tanesi 100 ytl ye aaldım ..çok da süper oldular hihoyyyt gündüz resim çekerim...tavsiye olsun..

çekip yollarsan seviniriz nazariks....
nişanlım abisinin evine aldı canım.. fiyatlarının baya altında hemde.. indirimli veriyolar yani
sanko benim bildiğim oto tamircilerin sitesi. evet orası canım yan site :)

bende karaköyden şişhaneye çıkarken pasajlar var yol kenarlarında avize satan onların birinden aldım.. süpper avize çeşitleri var... seninkilerde güzelmiş.. yanlız benim dediğim pasajların birinci değil üst katlarından alın çünkü birinci katlar cep yakar bilginize...

Back
X