Avidite testi

Yakamoz96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
6
1
86
25
İyi günler hanımlar cmv enfeksiyonu hakkında konu açmıştım doktorum avidite testi vermem gerektiğini söyledi bugün test sonucumu aldım ama tam olarak anlayamadım doktor randevum perşembe günü avidite testim 97 çıkmış bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricam lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın şimdiden teşekkür ederim

Diğer konuya yazmıştım. Aralık % üzerinden hesaplandıysa yüksek çıkmış bu iyi demek. Referans aralıklarına bakın.

Merhaba, doktor avidite testinden sonra riskin hala devam edip etmediğiyle ilgili bir şey söyledi mi?Ben da aynı durumdayım avidite sonucunu bekliyorum.5.gebeliğim 3 düşük yaşadım şimdiye kadar hiçbir doktor benden bu testi istemedi diğer gebeliklerimde.Bunda istediler pozitif çıktı inanılmaz bir şey.

Benim değerimi yüzde olarak değil de 0.95 diye çıkmış,referans değer 0.2 imiş,yüksek avidite mi oluyor bu,yüzde 95 demek mi?
en altta hangi aralıkta neye denk geliyor yazıyor. Yüksek avidite aralığına bakarsan o aralıkta mı değer. Yüksek avidite aralığında ise iyidir.

Eklentiler

• IMG_5627.webp
    IMG_5627.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 14
İyi günler hanımlar cmv enfeksiyonu hakkında konu açmıştım doktorum avidite testi vermem gerektiğini söyledi bugün test sonucumu aldım ama tam olarak anlayamadım doktor randevum perşembe günü avidite testim 97 çıkmış bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricam lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın şimdiden teşekkür ederim
Bende aynı sorunu yaşadım, iki kere yapıldı test, igg ve igm pozitif geldi. Avidite 95 geldi, sorun yok dedi dr. 4 aydan önce geçirmişsin bebekte bi sorun yok dedi

Teşekkür ederim Benim de Yüksek avidite imiş şükür.Sizin bebeğiniz doğdu mu peki iyi değil mi inşallah
Ben daha 6 haftalığım 🙂 bu süreci yeni yaşadım, testleri beklemek zorladı moral olarak. Dr. İçimi rahatlattı iyi düşünmeye çalışıyorm, sağlıklı gebeleriz iyi düşünelim iyi olsun

Back
X