Avicenna Ataşehir Dr sibel hanım

mercan76

kızımın kızkardeşi geliyo
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
680
1
96
45
İstanbul
Arkadaşlar selam burada ben her türlü yorumu okuyorum ve inanın doktoruma bir kez daha teşekkür ediyorum harika bir insan şiddetle tavsiye ediyorum benim ilk kızım afiyette oldu dr fazilet hanımdı ama hiç memnun kalmadım 2. hamileliğimde düşük yaptım fazilşet hanım resmen başından savdı ve devlet hastanesinde düşük yaptım ama cok iyi bakıldım şimdi gene hamileyim avicenna hastanesine gidiyorum ve cok memnunum hastası cok ama gayet güzel ilgileniyorlar zorunlu sezeryanda ssk ya 520 tl muayene ücreti 25 tl gitmek isteyenlere duyurulur hastane telefonu 02165741000 bu arada normal dogumda 350 tl civarındaymış ben sezeryan oldugum için tam bilmiyorum ama ararsanız bilgi alabiliyosunuz

Bende avicennaya gidiyorum ama esenlerdekine.Çok sıkı takip ediolar allah razı olsun hiçbişeyi gözardı etmiolar.Normal doğum ssklıya 150 tl 2 kişilik odada,özel oda istersen 350 oluo.Sezaryenide 600 tl die biliom.Ataşehirde de warmıymış ilk defa duydum ben karşıda oturuyorum çünkü çekmeköyde.As kaldı doğumuma değişiklik yapmam memnunum çünkü.Her hafta nst ye girioyorum erken doğum yapanlar war,onlarla konuşuyorum.bebek yoğun bakım ünitesi olması çok iii.Özellerin hepsinde yok bir aksaklık olursa dolaşıp duruolar bebek enfeksiyon kapabilio sıkıntı strese girmeye gerek yok herşeyi düşünüp hastane tercih edilmeli.

bende atasehır avıcennada sıbel hn randevu aldım gorusmeye gıtmeyı dusunuyorum ben normal dogumda tecrubelı dr arıyorum buralara yakın ve ucuz hastane olacak tabıkı

Merhaba Avicenna Hastanesi evimize yakın olduğu için ve çevremdekilerde Sİbel Hanımı önerdiği için gebeliğim sürece Sİbel hanımın takibindeydim. Hamileliğim 20 hafta sürdü bebeiğimi kaybedene kadar çok sıra beklemem dışında memnundum. 20 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve araştırma yapılması için plasentayı laboratuvara gönderdik 1 ay sonra sonuçları aldığımızda raporda hücre bulunamadı üzerinde çalışılamadı anne ve baba kromozonlarına bakılması gerektiğini yazıyordu. Raporu Sibel hanıma götürdüm sordum bana tam anlamıyla bir açıklama yapmadı ve tersledi bende bir devlet hastanesine genetik bölümüne gittim ve bana detaylı bir şekilde anlattı. Plasenta da canlı hücre olmamasının sebebi tamamen Sibel hanımın ve hastanenin hatası ve ihmalidir herhangi bir poşete koyup bize vermeleri bu şekilde hücreler 1 saat içinde ölüyormuş, olması gereken özel bir serumun için de gönderilmesi gerekiyormuş. ben hastane ve doktorundan da kesinlikle şikayetçi olucam. Ayrıca her gittiğimde 2 saat bekliyorum devlet hastanesin de bile an fazla yarım saat bekliyorum kesinlikte tavsiye etmiyorum. Doktor hakkında yazılan iyi yorumlara itibar etmeyin eminin daha iyi doktorlar ve hastaneler var.

Merhaba, ben de kesinlikle Sibel Hanımı tavsiye etmiyorum. Akşam saatleri muayeneye gittiğimde, her üç odaya hasta alıp, bir odadan çıkıp bir odaya gittiğini gördüm. Yeterince ilgilenmiyor,soru sormanıza dahi fırsat vermeden odadan çıkmış oluyor. Zaten gebeliğim de düşükle sonlandı, bir daha ne giderim ne de kendisini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…