Bebek Beslenmesi Avent emzik ultra Air mi yoksa softmu ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dolunayy96

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
118
75
13
28
Merhabalar tecrübeli anneler bebeğime emzik almak istiyorum Philips avent en iyisi diye duydum ancak ultra softla ultra Air arasındaki farkı bir türlü çözemedim 😂 yeni doğduğunda hangisi daha kullanışlı olur hangisi daha iyi yorumlarınızı bekliyorum 🤗

Emziği tutmazsa boşa gitcek 😁 benim bebem emziği tutmadı.. ben tutar mı diye iyk önce normal emzik aldm ama tutmaynca hiç diğerlerine bakma gereği duymadım..😁

Benim oğlum aventin free flow olanını tuttu. Ultra softu denedim, onu emmeyi başaramadı. Ultra soft diğerlerine göre daha yumuşak. Ama hepsinin uç şekli aynı.

İkisini de kullandım çok büyük bi fark yok aralarında . Doğduğunda soft kullandım 6.aydan sonra air olanına geçtim .

Emzik almadığım marka kalmadı herhalde, bugüne kadar da 500 den fazla almışımdır😂
Yenidoğan olarak aventleri tuttuğunu daha görmedim bebeklerin.
Uyku emziği denilen şeklindekiler bir nebze ama ilk etapta kauçuk ve damaklı olanları almak, anne göğsüne en yakın hissi sağlıyor.
Silikon emziklere daha sonra geçilmeli diye düşünüyorum.

Emzik almadığım marka kalmadı herhalde, bugüne kadar da 500 den fazla almışımdır😂
Yenidoğan olarak aventleri tuttuğunu daha görmedim bebeklerin.
Uyku emziği denilen şeklindekiler bir nebze ama ilk etapta kauçuk ve damaklı olanları almak, anne göğsüne en yakın hissi sağlıyor.
Silikon emziklere daha sonra geçilmeli diye düşünüyorum.
Uyku arkadaşlarının ucundaki emzikler sizin dediğinizdenmi acaba

Uyku arkadaşlarının ucundaki emzikler sizin dediğinizdenmi acaba
Evet soothie ler olması lazım ismimin, benim çocuklar onu da tutmadı ilk etapta.
Nuk kauçuk damaklı, bibs, sophie öneririm yenidoğan döneminde.

Ben kolay ulaşma açısından hemen girdiğim bir mağazada nuk bulup almıştım, diğerlerinin satış ağı çok sınırlı, sonra suawinex kauçuk damaklı olanlara geçtim 2 aylıkken, 4 aylıkta da silikon damaklılara ve 6 aylıkken avent damaksızlara geçtim.

Emzik profesörü olmuşum ahahah😂

Evet soothie ler olması lazım ismimin, benim çocuklar onu da tutmadı ilk etapta.
Nuk kauçuk damaklı, bibs, sophie öneririm yenidoğan döneminde.

Ben kolay ulaşma açısından hemen girdiğim bir mağazada nuk bulup almıştım, diğerlerinin satış ağı çok sınırlı, sonra suawinex kauçuk damaklı olanlara geçtim 2 aylıkken, 4 aylıkta da silikon damaklılara ve 6 aylıkken avent damaksızlara geçtim.

Emzik profesörü olmuşum ahahah😂
Şuan dediklerinize o kadar fransızımki 😂😂 bilmediğimden bendemi öyle olurum acaba ya ileride 😂 sizde istikrarla iki ayda bir değiştirmissiniz emzik 😂 bir kere bir markaya alışınca hep aynısını tutmuyolarmı yaa biberon vermek istemiyorum inşallah gerekte kalmazda emzik istiyorum biraz daha rahat oluyormuş sanırım doğrumu

Şuan dediklerinize o kadar fransızımki 😂😂 bilmediğimden bendemi öyle olurum acaba ya ileride 😂 sizde istikrarla iki ayda bir değiştirmissiniz emzik 😂 bir kere bir markaya alışınca hep aynısını tutmuyolarmı yaa biberon vermek istemiyorum inşallah gerekte kalmazda emzik istiyorum biraz daha rahat oluyormuş sanırım doğrumu
Emzik candır, bir annenin en büyük dostu, yoldaşı ve hayat kurtarıcısıdır.
Hele ağlayan, sürekli emmek isteyen, kucaktan bırakılınca uyanan ve yapışık ikiz türden bebekler ise, emzik gerçekten Allahın bir lütfudur tabi emzik askısı da edinin, her düştüğünde kaynatmaya zaman kalmıyor, düşmemesi öncelik.

Büyük oğlum 4 yaşında, yeni bıraktırdım ona.
Küçüğü 3 e yakın, ikisine de aynı gün bıraktırdık.
Çünkü hala bile o kadar ağlayan ve sık uyanan çocuklardı ki, emziksiz hayata devam etmemiz imkansızdı, büyümelerini bekledik.

Emziğin sık değişim sebebi ise kauçuk emzik kötü oluyor kaynatmaktan, yapışmaya başladığı an atmalısınız.
Zaten ayına göre de büyütmek gerekiyor, ben silikona geçirmek ve damaklıyı bıraktırmak istediğim için model ve markalarla geçiş yaptım.
Sanırım ayda 1 değişim gerekiyor, benim daima hazırda hep 4 emziğim vardı.
Büyüdükçe zaten ısırıyor, parçalıyor mecburen yenisini alınıyor.
1 yaş üstü çoğu markada yok, hele 18+ avent harici yok.
Aventi de ilk etapta tutması silikon açısından zor olduğundan böyle dolana dolana hedefe ilerledim.😂

Emzik candır, bir annenin en büyük dostu, yoldaşı ve hayat kurtarıcısıdır.
Hele ağlayan, sürekli emmek isteyen, kucaktan bırakılınca uyanan ve yapışık ikiz türden bebekler ise, emzik gerçekten Allahın bir lütfudur tabi emzik askısı da edinin, her düştüğünde kaynatmaya zaman kalmıyor, düşmemesi öncelik.

Büyük oğlum 4 yaşında, yeni bıraktırdım ona.
Küçüğü 3 e yakın, ikisine de aynı gün bıraktırdık.
Çünkü hala bile o kadar ağlayan ve sık uyanan çocuklardı ki, emziksiz hayata devam etmemiz imkansızdı, büyümelerini bekledik.

Emziğin sık değişim sebebi ise kauçuk emzik kötü oluyor kaynatmaktan, yapışmaya başladığı an atmalısınız.
Zaten ayına göre de büyütmek gerekiyor, ben silikona geçirmek ve damaklıyı bıraktırmak istediğim için model ve markalarla geçiş yaptım.
Sanırım ayda 1 değişim gerekiyor, benim daima hazırda hep 4 emziğim vardı.
Büyüdükçe zaten ısırıyor, parçalıyor mecburen yenisini alınıyor.
1 yaş üstü çoğu markada yok, hele 18+ avent harici yok.
Aventi de ilk etapta tutması silikon açısından zor olduğundan böyle dolana dolana hedefe ilerledim.😂
Ooo emzik candır o zaman 😂😂 neden ayda bir degistirdiginizi anladım şuan 😂 bizim sıpada durur inşallah emzikle 😂

Back