• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El avent elektrikli süt makinesi garantisi devam ediyorrrrrr

matece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
46
Yer
Afyon
avent elektrikli süt makinesi garantisi devam ediyorrrrrr içeirinde hem manueli var hem elektriklisi. yanında 3 adet avent süt saklama kabı hediyeli.

fiyat 120 düşünüyorum . yanında aventt marka süt saklama kaplarıda var biberonada dönüşebiliyorlar. sıfır paketin21den hiç bir eksiği yok kargoda benden.

merhaba ben bağlanamadım . arkadaşım yazdı benim yerime. ama şimdi bağlandım. fiyat 120 düşünüyorum. hiç eksiği yok. kargoyuda ben karşılamak istiyorum.

canım fiyat da bişeyler yapamıyor musun daha?

yanındaki süt kapları falan olunca uygun diye düşünüyorum. sadece süt kapları 40 tl . kargoyu ben karşılamak istiyorum.

anladım. ben bi düşüneyim o zaman . teşekkürler..

tamam canım sen bilirsin.iyi akşamlar.

Bu arada makineyi sterilizatörde sterilize ettim bilginize.....

kutunun içindekini sayarsak yanında 4 adet süt saklama kabı olmuş oluyor. ama 100 bana çok az geldi. ürünün fiyatı belli zaten .

kutunun içindekini sayarsak yanında 4 adet süt saklama kabı olmuş oluyor. ama 100 bana çok az geldi. ürünün fiyatı belli zaten . bende en son 110 yaparım

kutunun içindekini sayarsak yanında 4 adet süt saklama kabı olmuş oluyor. ama 100 bana çok az geldi. ürünün fiyatı belli zaten . bende en son 110 yaparım

Back
X