Bebek İkinci El AVENT ELEKTRİKLİ PİLLİ GARANTİLİ SÜT POMPASI

naz034

Keşke hep yaz olsa
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.639
79
merhaba arkadaşlar. avent süt pompamı satmak istiyorum. garantisi hala devam ediyor. hem elektirikli hem manuel hem de pille çalışıyor. 15.01.2016 a kadar garantisi devam ediyor. ben 7 aydır kullanmıyorum. ikinci bebeği düşünmediğim içinde satıyorum. fiyat olarak sıfırı 230 tl civarı. ben 100 TL ye satıcam. İstanbul içi elden alabilir yada karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim.

Ürünle birlikte faturasını da yollayacağım.. Garanti devam etmekte..

Üründen cok memnun kaldım. Çekim hızını kendınız ayarlıyorsunuz onu hafızaya alıyor aynı ritimde devam ediyor. Elektrikler gidince panik olmaya gerek yok çünkü ürün pille,de calısabılıyor hatta manuel de kullanıma uygun. Ayrıca tum avent biberonları ıle birebir uyumlu sagıp baslıgı takıp dırek bebegınıze ıcırebılırsınız

canım 200 tl ben sıfırını buldum ama fiyat bana fazla geldiği için almadım ürünün resmini atabilirmisin son fiyatın 100 tlmi birde 2ci el kullanmak nekadar doğru olur hiç kullanmadığım için tereddütteyim garantisine nekadar var peki birde ürünü daha bebek olmadığından nasıl kontrol ediceğim aralıkta doğum yapcam

Ürün çalışıyor benim sütüm bittiği için kullanamıyorum. Garantisi 15 ocakta bitecek. Ben memnun kalmıstım fotoğrafını atarım birazdan. Istanbul içi elden alacaksan 90 tl ye bırakabilirim.

Ürün bu. Sol taraftaki elektrik priz girişi sag taraftaki ise pilli kullanım için gerekli aparat. Bir tane de biberon var. Ben avent biberon setı almıstım. Bu pompa aventın tum bıberonlarına uyumluydu. Ordan oraya boşalt falan süt ziyan olmuyordu dırek emzık baslıgını takıp kızıma verıyordum.

Eklentiler

• 1432236081733-327806687.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 105
hım tamam canım ben yeni çıkanlardan sandım yanında oluyor tepesinde olmuyor elektirik yeri bu model değişikmiş

Onlar belki pille yada manuel calışmıyor olabilir. Bu 3 şekılde de kullanılıyır. Belki o dedıgın sadece elektrikle calışıyordur bılemıcem

Kızlar ürünü alana 2 kutu hıc kullanılmamıs lansinoh gogus ucu kremi de hedıye edecegım. Haberiniz olsun zaten o kremler en az 50-60 tl tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…