Fiyatlarda indirim yapmayı düşünürseniz makinaya talibim indirim söz konusu olursa haber verirmisiniz inşallah istediğiniz fiyata satılır Hayırlı satışlargüncel
Merhaba satılmadi. İnternetten arastirabilirsiniz 250 tlden başlıyor.Merhaba.yatak satildimi?orjinal fiyati nedir ki
Arkadaşlar hepinize merhaba. İlk olarak elimde Avent elektrikli göğüs pompası var. aynısından arkadaşım hediye ettiği için aldığımı satmaya karar verdim. Geçen hafta Kliksadan 260 tlye almıştım. Hijyenik ürün kategorisine girdiği için paket açılınca iade almadılar maalesef. Ürün sıfır hiç kullanmadım kutusunda duruyor. İlgilenen olursa video da atabilirim. Fiyat olarak 180 TL.
İkinci ürünüm ise Baby2go pembe 8429 model park yatak var. onu da evim müsait olmadığı için hiç kullanamadım. O da paketinde hazır duruyor. Fiyat olarak 150 TL.
Üçüncü ürün ise sıfır Evolvia 800 gr 1 numara mama. Son kullanma tarihi 04 2016. 30 TL
Kargo alıcıya aittir..
Arkadaşlar hepinize merhaba. İlk olarak elimde Avent elektrikli göğüs pompası var. aynısından arkadaşım hediye ettiği için aldığımı satmaya karar verdim. Geçen hafta Kliksadan 260 tlye almıştım. Hijyenik ürün kategorisine girdiği için paket açılınca iade almadılar maalesef. Ürün sıfır hiç kullanmadım kutusunda duruyor. İlgilenen olursa video da atabilirim. Fiyat olarak 180 TL.
İkinci ürünüm ise Baby2go pembe 8429 model park yatak var. onu da evim müsait olmadığı için hiç kullanamadım. O da paketinde hazır duruyor. Fiyat olarak 150 TL.
Üçüncü ürün ise sıfır Evolvia 800 gr 1 numara mama. Son kullanma tarihi 04 2016. 30 TL
Kargo alıcıya aittir..[/QUOTE
Benim ürünüm ikinci el olmadığı için maalesef indirim yapamıyorum.Oyun parkına talibim ancak nette zaten 180 tl 100 e verirsen alcam
Ama nette 180 ve kargo bedava. Sizibkini alırsam kargo ile aynı paraya denk gelcek.biraz yardımcı olun da alayımOyun parkına talibim ancak nette zaten 180 tl 100 e verirsen alcam
Ama nette 180 ve kargo bedava. Sizibkini alırsam kargo ile aynı paraya denk ge18
Yardımcı olmak isterdim ama ne yazik ki dediğiniz fiyata inemem. internette 250 tl den başlıyor siz 180 tl e nerde buldunuz aynı ürün mü?