Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriAvene'mi yoksa La Roche Posay'mi?
arkadaslar yüzüm için nemlendirici ve temizleme jeli almak istiyorum ama bu iki marka arasinda kaldim hangisi sizce daha iyi? Bu arada yagli bi cildim var
benim cildim de yağlı ve burnumda beyaz minik sivilceler oluyordu o nedenle dün cildiyeciye gittim, cildimin hassas olduğunu ve her ürünü kullanamadığımı ( allerji olduğumu ) söyledim .. bana la roche ürünlerini tavsiye etti... özellikle la roche nemlendiricisi ve güneş koruyucusunu ihmal etme dedi .. gerçi henüz almadım ama mutlaka alacam
benim cildim de yağlı ve burnumda beyaz minik sivilceler oluyordu o nedenle dün cildiyeciye gittim, cildimin hassas olduğunu ve her ürünü kullanamadığımı ( allerji olduğumu ) söyledim .. bana la roche ürünlerini tavsiye etti... özellikle la roche nemlendiricisi ve güneş koruyucusunu ihmal etme dedi .. gerçi henüz almadım ama mutlaka alacam