Cilt Bakımı Ürünleri Avene ürünleri kullananlar buraya

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende ddf dermalogica ve avene arasında kaldım temizleyici jel almak istiyorum cildim karmadn yağlıya dönük.sivilce izlerim var hangisini alsam bilemedm.

canım avene temızleyıcı var turkuaz renkte banada onu verdıler ıstersen gıt once tester al dene ama ben sımdılık memnunum yogun bır kıvamı var ve uzun sure gıder dedı cılt uzmanı bana tavsıye ederım sanada.

ben kullanmaya başladım.ilk fırsatta temizleyicisini de almak istiyorum. arkadaşlarım cildin düzelmiş dedikçe seviniyorum :emir_bebek:

canım sevındım senın adına benımde cıldım duzelmeye basladı sıvılcelerım söndü daha berrak oldu yüzüm bakalım ılerleyen zamanda neler olacak.bu arada temizleyicisi hakikaten harika ..

evt canım bence de ..1-2 ay oldu başlyalı..gerçektn az gidiyo.5 ml numune nerdeyse 2 hafta gitti.25 ml lik numune var elimde daha yarı değil..

bu arada bana sadece temizleyici vermediler.temzleyici + tonik+güneş kremi bide diclane mi neydi sivilceler için krem var tuhaf kokulu onu verdiler.2 şer tane.temzleyii 1 tane sadece o da 25 ml

bu arada bana sadece temizleyici vermediler.temzleyici + tonik+güneş kremi bide diclane mi neydi sivilceler için krem var tuhaf kokulu onu verdiler.2 şer tane.temzleyii 1 tane sadece o da 25 ml

canım bendekıler numune degıl set halınde yağlı cıltler ıcın olanını onerdı cılt uzmanı bunun ıcınde gunduz kremı gece kremı (sıvılceler ıcın) temızleyıcı var bıde dcl gunes koruyucu verdı.

anladım cnm ben ürünleri bilmediğim için numune istedim.malum alıyoruz binbir reklama kanıp(kendi adıma konuşayım ) sonra yaramıyo kalıyo.bi yığın ürün var bende bekleyen. la roche ve avene arasında kalmıştım.eczane ye dedim la roche numune verir misiniz? die..onlarda avene verelim dediler.aldım.memnun da kaldım.nemlendiricisini aldım.dedim temizleyiciyi de deneyeyim.denedim memnunum.onu da ilk fırsatta alıcam.bi de doktor krem ile losyon verdi onları arada sürüyorum .bu nedenle diğer ürünlerini almıcam.fazla da yüklenmek istemiyorum cildime şu ara..tedavi bittikten sonra alırım sanırım onları da.

evet canım çok dikkat et yüzümüz çok önemli birden yüklenme ama düzenli yap ben sımdıye kadar hep düzenli yapmayışımdan kaybettim sadece temizleyiciyle hergün yıkasam siyah noktam belki bu kadar olmazdı şimdi uğraşıyorum işte:(

termal suyu kullanmadım.ama kullananlar var.memnnun olanda var olmayanda..Durin in de dediği gibi denemeden bilemeyiz.
Durin ben de hiç düzenli yapamıyorum.bazen bi heves yapıyorum günlük.sonra bi tembellik geliyo.yapmıyorum günlerce(şimdi olduğu gibi)..bi de farkettiniz mi avene etkisi midir bilemedim siyah noktalar azaldı mı sizde de ? bende azaldı da..

canım avene temızleyıcı var turkuaz renkte banada onu verdıler ıstersen gıt once tester al dene ama ben sımdılık memnunum yogun bır kıvamı var ve uzun sure gıder dedı cılt uzmanı bana tavsıye ederım sanada.

teşekkür ederim tatlım.numune alcam en yakın zamanda.:)

kızlar thermal suyunu tavsiye ediyomusunuz. cilt yapım;kuru.

ben termal suyunu kullandm 6ay felan temzleyicisne tamamlayıcı olması amacıyla ben çok büyük bi faydasını görmedim bizim halis malis türk maden suyundan farkı yok valla yinede sen bilirsn aynı etki

ben kullandım ama bilmiyorum ki..lekelerim vardı çok fazla değilldi ama hafifledi.diacnel den mi bilemiyorum çünkü o anda isotrexcin ile doktorun verdiği bi solüsyonu da kullanıyodum.cilt temizliğini de düzenli yaptım.özetle hangisi etkili oldu bilemiyorum.ama yardımı oldu elbette

ben termal suyunu kullandm 6ay felan temzleyicisne tamamlayıcı olması amacıyla ben çok büyük bi faydasını görmedim bizim halis malis türk maden suyundan farkı yok valla yinede sen bilirsn aynı etki

cok açıklayıcı olmuş canım çok teşekkür ederim saolasın........

termal suyu kullanmadım.ama kullananlar var.memnnun olanda var olmayanda..Durin in de dediği gibi denemeden bilemeyiz.
Durin ben de hiç düzenli yapamıyorum.bazen bi heves yapıyorum günlük.sonra bi tembellik geliyo.yapmıyorum günlerce(şimdi olduğu gibi)..bi de farkettiniz mi avene etkisi midir bilemedim siyah noktalar azaldı mı sizde de ? bende azaldı da..

canım düzenli yapmak çok önemli bende avene kullanmadan önce aldığım tüm ürünlerde bi hevesle başlar sonra bırakır arada bır aklıma geldıkce yapardım ama şimdi o kadar şartlandırdım ki kendimi etrafımda güzel insan gördükçe dahada hevesleniyorum ve 11.günüm yüzümdeki değişiklikler farkediliyo siyah noktalarım azaldı cildim daha berraklaştı bakalım sivilce ve sivilce izleride iyileşmeye başladı kendimi daha iyi hissediyorum.sende ihmal etme sonra çok pişman oluyoruz.opuyorumnanaktan

kızlar thermal suyunu tavsiye ediyomusunuz. cilt yapım;kuru.

canım kuzenimle cilt uzmanına gitmiştik onun cildi kuru oldugu ıcın thermal su kullanmasını tavsiye etti . bildiğim kadarıyla iyileştirici değil rahatlatıcı etkisi var.yüzünü çok kuru hissettiğin ,gergin olduğu zamanlarda sıkıp rahatlıyosun,özellikle yaz günlerinde çok iyi ferahlık verir. kuzenım aldı bende onunkınden denedım hatta yaz geldi almayı düşünüyorum.antalya çok sıcak, yaz günlerinde kullanmak iyi gelecek.şu an özel üretimi indirimde 15 tl.normal fiyatı 29 liraymış.

Back
X