teşekkür ederim tatlım.numune alcam en yakın zamanda.:)
al canım tabi dene cildine iyi gelirse devam edersin ben memnunum şimdilik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim tatlım.numune alcam en yakın zamanda.:)
Benim arkadaşımda Avene ürünlerinden memnun kaldığını söylemişti..
Kızlar avenin diacnel kullananız varmı? Lekeler içinmiş fikirlerinizi almak istedim...
Kızlar avenin diacnel kullananız varmı? Lekeler içinmiş fikirlerinizi almak istedim...
maden suyu bence de denenebilir..boşverin fransız avene filan halis afyonkarahisar madensuyu dururken..:) şaka yapmıyorum ciddyim
zaten adı üzerinde termal su fransanın bilmem ne şehrindeki bi termalden çıkıyor. bizim maden sularımızdan fazlası yok bence eksği var. biz türkler doğal zenginliklerimizi kullanmayı başarsak bin derde deva caanım maden sularımızın şisesi 50kuruştan değil avene termal suyu gibi 30küsür liradan satılırdı :uhm:
arkadaşlar çok hassas bir cildim var.ne sürsem reaksiyon veriyor.Dr a gittim avene önerdi.avene tolerance extreme creme adında bir krem.bu ürünü kullanan var mı?yorumları çok merak ediyorum.ayrıca benim cildim öyle çok kuru bir cilt değil.çene ve alın normalden hafif yağlıya dönük yanaklarım da normal. kafama takılan acaba kuru ciltlere mi uygun bu krem.yoğunluğu nasıldır. ürün özelliklerini okudum ama bu konuda bir bilgi vermiyor.sadece allerjik hassas ciltlere göre diyor. şimdi ne yapmalıyım.tester de yok eczanelerde ya da var da vermiyorlar ne bilim.kullanan varsa yorumları bekliyorum acilen :26: