Cilt Bakımı Ürünleri Avene ürünleri kullananlar buraya

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Kızlar avenin diacnel kullananız varmı? Lekeler içinmiş fikirlerinizi almak istedim...

canım rebele arkadaşın bana tavsiye ettiği bir site var itsbeauty burdan forumdakı arkadaşların yorumlarını takip edebilirsin.ben ürünlerimi ilk aldığımda baktım ve oradan bilgilendim.

maden suyu bence de denenebilir..boşverin fransız avene filan halis afyonkarahisar madensuyu dururken..:) şaka yapmıyorum ciddyim

zaten adı üzerinde termal su fransanın bilmem ne şehrindeki bi termalden çıkıyor. bizim maden sularımızdan fazlası yok bence eksği var. biz türkler doğal zenginliklerimizi kullanmayı başarsak bin derde deva caanım maden sularımızın şisesi 50kuruştan değil avene termal suyu gibi 30küsür liradan satılırdı :uhm:

zaten adı üzerinde termal su fransanın bilmem ne şehrindeki bi termalden çıkıyor. bizim maden sularımızdan fazlası yok bence eksği var. biz türkler doğal zenginliklerimizi kullanmayı başarsak bin derde deva caanım maden sularımızın şisesi 50kuruştan değil avene termal suyu gibi 30küsür liradan satılırdı :uhm:

canım doğru söze ne denir haklısınız ya...

katılıyorum.geçtiğimiz yıllarda bizde de çıkmıştı maden suyunu fısfıslı şişeye mi ne koymuşlardı.anlamamıştım o zaman.bu fransız icadından esinleşmişler galiba baksanıza.demiştim nie çıkarmışlar bu ürünü..açar içeriz birazını da süreriz olur biter di mi :) hem ciddi ciddi cilde faydalı.içindeki mineraller yeter

Selam .ben de avene 'in turkuaz renkli temizleyicisini kullanıyorum ve çok iyi geldi. Genelde sivilce yapardı diğer temizleyiciler. Bu gerçekten de hassas ciltler için sanırım, çok memnunum, geçen gün 4. kez aldım. Yıkadıktan sonra cildin temizlendiği hisseidliyor, siyah noktalarımda azalma oldu benim de. Bir de kokusuza yakınlıkta az bir kokusu var, o da güzel birşey benim için.

arkadaşlar çok hassas bir cildim var.ne sürsem reaksiyon veriyor.Dr a gittim avene önerdi.avene tolerance extreme creme adında bir krem.bu ürünü kullanan var mı?yorumları çok merak ediyorum.ayrıca benim cildim öyle çok kuru bir cilt değil.çene ve alın normalden hafif yağlıya dönük yanaklarım da normal. kafama takılan acaba kuru ciltlere mi uygun bu krem.yoğunluğu nasıldır. ürün özelliklerini okudum ama bu konuda bir bilgi vermiyor.sadece allerjik hassas ciltlere göre diyor. şimdi ne yapmalıyım.tester de yok eczanelerde ya da var da vermiyorlar ne bilim.kullanan varsa yorumları bekliyorum acilen :26:

arkadaşlar çok hassas bir cildim var.ne sürsem reaksiyon veriyor.Dr a gittim avene önerdi.avene tolerance extreme creme adında bir krem.bu ürünü kullanan var mı?yorumları çok merak ediyorum.ayrıca benim cildim öyle çok kuru bir cilt değil.çene ve alın normalden hafif yağlıya dönük yanaklarım da normal. kafama takılan acaba kuru ciltlere mi uygun bu krem.yoğunluğu nasıldır. ürün özelliklerini okudum ama bu konuda bir bilgi vermiyor.sadece allerjik hassas ciltlere göre diyor. şimdi ne yapmalıyım.tester de yok eczanelerde ya da var da vermiyorlar ne bilim.kullanan varsa yorumları bekliyorum acilen :26:

bnmde çok çabuk kızaran sadece T bölgesi hafif yağlı olan çok hassas bir cilde sahibm mesela : ayaza,hayvan tüylerine,buhara,polenlere,sigara dumanına,kolonyaya,kimyasallara,kadife döşemeye,strese ve sıkıntıya en geç 1 saat içinde reaksiyon veren bi yüz tipine sahibim.T bölgem hariç cildim çok sık kuruyo.dr um LA ROCHE-POSAY kerium ds creme verdi ilkhafta çok iyi geldi sonraki hafta çene bölgemde sivilceye benzer kızarıklıklar yaptı yanaklarımda problem yaşamasamda bıraktım.sonra AVENE creme pour peaux intolerantes apaisante verdi ve çoook memnunum.arada sırada alerjenlere ister istemez maruz kaldığımda kızarıklığı bastırmak için elıdel krem kullanmamı söyledi ki bu reçeteli çok pahalı bir krem(neyseki kurumum karşılıyor) onun yatıştırıcı özelliği yüksek ama yağlı yani biraz abartımmı akne yapıyo.avene ise bende asla sivilce yapmıyo.unutulmaması gereken benim kullandığım avene günlük dengeleyici bir krem çok fazla cildi yatıştırmasını beklemeyin diyebilirim.hiç bir cins sivilce türevi yapmadı bende bu krem.42 tl civarında.
ayrıca yüzümü temizlemek için bioderma sensibio ds+ foaming jel kullanıyorum(yine hassas ciltler için olanı)T bölgesindeki yağı alırken yanak bölgemi çok kurutmuyo sonrasında avene creme denge sağlıyo zaten.

Dün clarifex temizleyici ve Avene cleanance aldım. Arkadaşlar iki sorum ılacak. Dün bu eczacı saf karı bana yaglı cilt için vermiş!! :((
benimse cildim karma. Acaba bi etkisi olur mu. Ben cok mat olmasın sadce t bölgmfeki aşırı parlamayı istemiyorum dedim.
Şimdi nemlendirici hiç sürmemişş gibiyim. Baska müşteri ile ilgilenen kız cadı gibi bilmiş. Banaysa en malı düştü. Bugun gidip kızsam değiştirirler mi:(
Bide bu Avene'nin siyah nokta gidericisini kullanıp öneren var mı? Veya baska bi markanın ürünü de olur..
Yardımcı olursanız cok sevinirim bayanlar

Back
X