Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba avene ürünlerini aldım kullananlar varsa bilgi paylaşımı yapmak isterim.
Canım ben bi ara güneş kremini kullanmıştım. Memnun da kalmıştım. Ama sonra bütün ürünlerimi DDF'e çevirdim...
canım neden ddf e cevırdın ? Bende ddf alacaktım ama ambalaj değişikliği ve bikaç değişiklik yapılacakmış eczanedeki cilt uzmanı önermedi bu yaz gelmeyecek artık dedi.
bende nemlendiricisini kullnıyorum ama yüzümde kırmızı lekelenme yaptı bir kaç gündür bıraktım
bende nemlendiricisini kullnıyorum ama yüzümde kırmızı lekelenme yaptı bir kaç gündür bıraktım
Canım DDF daha profesyonel, daha kendini ispatlamış bir marka olduğu için çoğunu ona çevirdim. Sonuçta cilt doktorları bile tedavi için DDF ve MD Formulation'ın ürünlerini veriyorlar. Benim tüm ürünlerim DDF, bir tek temizleyici jelim MD. Gece nemlendiricim bitmişti, daha 1 hafta önce gidip aldım DDF. Sana neden öyle demişler anlamadım :1no2: Ama Avene de iyidir ya. Bir arkadaşım da onun termal suyu mu ne öyle bir şeyi vardı, onu kullanıyordu. Memnundu canım...
evet haklısın ddf kendını ıspatlamıs bır marka ben 3 ürün arasında kararsızdım bıraz arastırdım ddf almaya karar verdım ama dediğim gibi değişiklik yapacaklar tavsiye etmem dedi.(( inşallah avene den memnun kalırım.
Kalırsın canım yaa... O da dermakozmetik bi marka sonuçta. Asıl inşallah ben yeni aldığım DDF ürününde sorun yaşamam :sm_confused:
Merhaba. Kullandığın ürünlerle alakalı bulabildiğim birkaç detay ve öneriyi ekliyorum.
CLEANANCE SOAP-FREE GEL CLEANSER
Lekeye müsait yağlı ciltler için. Sabah akşam yüzünü ıslatıp jeli sürüyorsun. (Benim yüz temizliği mevzusunda edindiğim tecrübeleri ekleyeyim: Jel yüzünde çok beklemesin en fazla bir dakika, çok ovuşturma hassas parmak hareketleriyle dağıt ve miktarı fındık boyutunu aşmasın. Ardından gelen ürünü zaman geçirmeden, hemen sürersen daha iyi emilim sağlanıyormuş.) Sebumu dengeleyen, içindeki termal suyla yumuşatan bir ürünmüş. (Avene’in en iyi orana sahip ürünü de termal su bu arada.)
MUA’daki yorumlar genelde olumlu. 169 yorumcudan ortalama 4 puan (5 üzerinden) almış. Bunların %76 sı ürünü yeniden almış. Bu o site için iyi bir oran. Hassas, kuru, karma cildi olan kişilerden olumsuz yorumlar gelmiş ki senin cildin anladığım kadarıyla yağlı, önemli değil. Bunların çoğu 2005 yılından kalma yorumlar yani ürünün formülü değişmiştir büyük ihtimalle. Kokusundan rahatsızlık duyanlar da olmuş. Genelde çok övgü var.
CLEANANCE ANTİ-SHİNE REGULATİNG LOTİON
Yağlı cildi matlaştırma, geniş gözenekleri küçültme vaadi olan bir losyon. 33 kişiden 3.9 puan almış ve %66 sı ürünü tekrar almış. Fena değil. Olumsuz yorumlar iki saat içinde cildinin daha yağlı olduğunu, parlamayı önlemediği için işe yaramadığını söylemiş ve yine bunlar 2003-2007 arası yapılmış yorumlar. Yeni yazılan yorumların hepsi olumlu.
Cleanance k Soin Favorisant Skin Care
Yüzeysel akneleri ve siyah noktaları tedavi ediyormuş. Aha ve bha lekeleri soyar, cilt rengini dengeler. Ayrıca sebumu düzenliyor bu ürün de ve pudralı olduğu için yine parlamayı engeller. Günde bir defa akşamları, yalnızca akne olan bölgeye sürülecek. Etkili bir ürün, tüm yüzüne sürünce hassasiyet olmuyorsa sürebilirsin ama yine de sadece aknelere sürsen daha iyi olur bence çünkü içindeki pudranın gözenekleri tıkama ihtimali var. Yorumların çoğu olumlu ve çok hassas ciltler yakınmış bayağı. Olumsuzlar eski yıllara ait yorumlar değil yalnızca. 131 kişiden 3.7 puan almış. %64 ürünü tekrar almış.
Cleanance Masque
Yine meyve asitleri olan killi arındırıcı bir maske bu da. Haftada 1 veya 2 defa cildin hafif nemliyken sürüp kurumasını bekleyeceksin. 3 kişiden 4.3 puan almış. Ve üçü de ürünü tekrar aldığını belirtmiş. Cildin akneliyse zaten sert peelinglere uygun değil, bu ürün de hem cildini soyar hem de gözenekleri temizler yani doğru seçim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama en az iki ay düzenli kullanman lazım ki sonuçları görebilesin. Yarıda bırakma ve sabırlı ol.
DCL UVA/UVB Chemfree Superblock SPF30
İçeriği güzel bir ürün. Dışarı çıkmadan yarım saat önce sürmen lazım. Normal ve karma ciltli kişilerden(bir tanesi rosacealı ki zor bir cilt türüdür) 3 yorum almış ve hepsi de 5 puan vermiş. Bir de terlersen veya denize girersen en fazla 80 dakika koruma sağladığı için yenilemen lazım.
Benden bu kadar. Sorun olursa yaz ve gelişmeleri bildir, birlikte takip edelim. Başkaları da faydalanır böylece. Sevgiler.
canım bence bir arastırma yap eczanelere sor derim.
Canım sordum soruşturdum ama öyle bir şey söylenmedi. Belki de senin aldığın eczanenin elindeki DDF ürünleri tükenmiştir ve yeni gelecek ürünler için böyle bir şey söz konusudur. O yüzden seni o şekilde yönlendirmişlerdir... Ben yeni kremi 1 hafta 10 gündür kullanıyorum, herhangi bir problem olmadı çok şükür zemuszemus Sen de memnunsun galiba Avene'den. Neyse ki bi problem yaşamadık zemuszemus
canım evet yeni gelecek ürünler için dedi ama vermedi işte ddf vardı elinde hemde rafta gordum bı haylı vardı saskınım vermediğine israrla sordum ambalaj ve bitakım degısıklık olacak seneye yaza kadar gelmeyecek dedı. Bıterde devamını bulamam dıyemı soyledı acaba ama evet sımdılık memnunum canım avene den ilgine teşekkür ederim.
Enteresan bir durum ya... Her neyse boşver, sorunumuz yok. önemli olan da bu opuyorumnanaktan Rica ederim canım ne demek... opuyorumnanaktan