Cilt Bakımı Ürünleri Avene, bioderma ve la roche posay hangisini almalıyım ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fazisun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
190
0
kk dan da araştırmalarım sonucu cildim için hangi markayı alacağıma karar veremiyorum. Avene, bioderma ve la roche posay hangisini almalıyım acaba yardımcı olurmusunuz. 27 yaş , karma yağlıya dönük ve lekeli bir cilt tipim var. eczacı 3 marka da hemen hemen aynı dedi. ama kullanan ve bilen arkdaşlardan tavsiye rica ediyorum. yorum yazarsanız karar vermeme yardımcı olursunuz.

yağlı cilt için kesinlikle la roche posay fluid extreme

teşekkür ederim. hala araştırıyorum. ama la porce olacak galiba, çok beğeniliyor.

merhaba,ben bir ürün almadan önce Cosmetics ingredients search a içeriğini gidip analiz ettiririm cildin çoğu ürünle düzelebilr ancak önemli olan içeriğindeki kimyasalların vücuduna zarar derecesinin ne olduğu bu konuda sana avene kullan derim çünkü ben güneş kremini ve hassas ciltler için nemlendiricsni kullnyrm çok memnunum bana da ayşenur yazıcı önermişti :KK34:

teşekür ederim. ayşenur yazıcının sitesini takip ediyorum bende. ama inanki çok kararsızım hala. ama avene yi çok duyuyorum şuan avene ve la roche arasındayım bakalım. önerileri bekliyorum.

arkadaşlar ben de yüzüme lazer yaptırıorum yüzüm baya lekelendi.çok kuru bir cildim var güneş kremi alacağım la roche mi biederma mı alayım.bana da yardımcı olur iseniz sevinirim

bende aynı markalar arasında kaldım..

bende 27 yasındayım..cıldım karma..ama t bolgem o kadar yaglı kı..genelde yaglı cıltler ıcın uretılen urunler kullanıyorum.bu da yanaklarımın ve cene bolgemın kurumasına pul pul olmasına sebep oluyor :KK43: t bolgemdekı yag yuzunden de cıldım cok parlıyor :KK43: ne dogru durust makyaj kalıyor suratımda ne de bır sey :KK43: yaglı cıltler ıcın olan nemlendırıcıler ve tonıkler bıle hıc ısıme yaramadı..hepsı daha da beter yaglandırdı cıldımı..
yıllardır denemedıgım marka urun kalmadı..
hatta gecen gun odamda temızlık yapayım dedım..buyuk cop posetını doldurdum evdekı urunlerle :KK43: canım sıkıldı tabıkıde :KK43:

gecen ay doktora gıttım..bana seboreık dermatıt teshısı koydu...saclarım da dokuluyordu cok fazla..sacım ıcın dogru bır teshıs ama cıldım ıcın degıl bence..cunku cıldımde seboreık hastalıgının belırtılerı yok..

aslında cıldımı herkes cok begenır..sıvılcem yoktur,lekelerımde cok fazla degıldır,sıyah noktalarım vardır burnumda..pudrayla kapattıgım zaman kusursuz bır cıldım oluyor..ama 2 saat snr parlak parlak gezmeye baslıyorum :KK43: bu da benı sınır edıyor...

doktor emolıum dıye bır kremımsı bır jel vermıstı,makyajımı temızlerken kullanmam ıcın..ama ben gunde 2 kere onunla yıkıyorum yuzumu :) memnunum aslında cok guzel yapıyor cıldımı..ama kurutuyorda bır yandan..
bu yuzden bende yenı markalar arastırıyorum..ve bu uc markayı da arastırdım..
benım ıcıme bıoderma sınıyor gıbı..ama avene de dusunuyorum..

benım gıbı karma-yaglıya donuk-parlak cıldı olanlar..sorum sıze :) bana ne onerırsınız :)

arkadaşlar ben de yüzüme lazer yaptırıorum yüzüm baya lekelendi.çok kuru bir cildim var güneş kremi alacağım la roche mi biederma mı alayım.bana da yardımcı olur iseniz sevinirim
benımde cok kuru bı cıldım var ve lekelerım vardı daha once vucudumun pul pul dokulmesı ıcın doktor la roche tavsıye etmıstı dus jelını kullanıp memnun kaldım yıne la rochun cılt temızleyıcılerını almak ıcın eczaneye gıttım ama avene yı onerdı ordakı estetısyen makyaj temızleyıcı yıkanan ve sılınen ıkı jel ve nemlendırıcı verdı bayada bı para odedım sonuc alnımda ve yanaklarımda kasıntılı kabarcıklar cıktı yanaklarım pulpul dokuldu bu dokuntuler yaraya donustu guzelım cıldım o kadar kotu bı hal aldıkı ben sadece bıtkısel urun kullanayım derken cıldımı mahvettım keske la roche alsaydım sıze onerım once testerlerını ısteyın bı deneyın ondan sonra kullanın.lekelerım ıcın cosmedın kremını aldım avenenın ününün yanında pek adı duyulmamıs ama ıyı gelıyor gıbı geldı nemlendırıcısınınde testerını almıstım o da ıyı gıbı ama avene yı hıc onermıyorum

Bende ptesi gunü gittim bioderma serisini aldım..bir de kapmanya varmış,10 puan topladığında dilediğin bir ürünü bedava alıyorsun..

Benim daha önce kullandığım ürünlere göre bioderma fiyat olarak bana cok uygun geldi..ilk etapta birden bütün seti almak pahalıya mal oldu ama bitince yenisini aldığım taktirde uygun olacak..

Bioderma dan umutluyum :)))

inş iyi gelir bende bioderma sadece sebiym H2O kullanmıştım.. kullanmadığım ürün kalmadı nerdeyse ya :)

inş iyi gelir bende bioderma sadece sebiym H2O kullanmıştım.. kullanmadığım ürün kalmadı nerdeyse ya :)

Bende sebium serisini aldım..h2o almadım ama jelle aynı şey dedi kadın gerek yok dedi..ama şimdi bedava hakkımla keske onu alsaydım diyorum..sebium mat kremin hem normalini hemde renklisini aldım(hediyeydi renklisi) 2 tane mat krem cok fazla geldi :) ama fondoten yerine kullanırım arada hem cildim de dinlenmiş olur diye düşündüm..

Daha cok yeni gerçi ptesi kullanmaya başladım ürünleri..ama suan için bir tek söyleyebileceğim; hayatımda ilk defa nemlendirici kullanabiliyorum :) parlamam geçmedi tabikide dediğim gibi daha 1 hafta olmadı ürünleri kullanali..ama ilk defa bir markaya ve ürüne bu kadar güveniyorum nedense :)

Bende sebium serisini aldım..h2o almadım ama jelle aynı şey dedi kadın gerek yok dedi..ama şimdi bedava hakkımla keske onu alsaydım diyorum..sebium mat kremin hem normalini hemde renklisini aldım(hediyeydi renklisi) 2 tane mat krem cok fazla geldi :) ama fondoten yerine kullanırım arada hem cildim de dinlenmiş olur diye düşündüm..

Daha cok yeni gerçi ptesi kullanmaya başladım ürünleri..ama suan için bir tek söyleyebileceğim; hayatımda ilk defa nemlendirici kullanabiliyorum :) parlamam geçmedi tabikide dediğim gibi daha 1 hafta olmadı ürünleri kullanali..ama ilk defa bir markaya ve ürüne bu kadar güveniyorum nedense :)
bende doktor önerisiyle sebium yıkama jelini aldım bi tanede mat renkli aldım kullanıyorum bakalım temizleyiciden çok memnunum.

selam canım bende dermatoloğa gittim ve cilt analizi yaptırdım cildim karma dedi...24 yaşındayım...hiç iclt bakım ürünü kullanmadığımı ve daha önce nivea kullanıp bırakığımı söyledim,ürün tavsiyesi bulunmasını istedim..gerek yok aslında dedi,cildin çok güzel dedi....ama yinede sana temizleyici vereyim dedi Bioderma Sebium Foaming Geli önerdi..biraz çillerim olduğu için güneş kremsiz çıkma dedi ve ya bioderma yada avene dedi...Bende avene vardı onu kullnıyorum ondan da çok memnunu.burnumda ve çenemde azıcık siyah nokta vardı onun içinde Bioderma Sebium AKN yi verdi onu kullanıyorum...Yaklaşık iki haftadır kullanıyorum bu dediklerimi ve çok memnunum....... Yalnız nemlendirici vermedim fakat ben almayı düşünüyorum onuda bioderma yada avene düşünüyorum....umarım yardımcı olabilmişimdir...

bende çok çabuk kızaran sadece T bölgesi hafif yağlı olan çok hassas bir cilde sahibm mesela : ayaza,hayvan tüylerine,buhara,polenlere,sigara dumanına,kolonyaya,kimyasallara,kadife döşemeye,strese ve sıkıntıya en geç 1 saat içinde reaksiyon veren bi yüz tipine sahibim.T bölgem hariç cildim çok sık kuruyo.dr um LA ROCHE-POSAY kerium ds creme verdi ilkhafta çok iyi geldi sonraki hafta çene bölgemde sivilceye benzer kızarıklıklar yaptı yanaklarımda problem yaşamasamda bıraktım.sonra AVENE creme pour peaux intolerantes apaisante verdi ve çoook memnunum.arada sırada alerjenlere ister istemez maruz kaldığımda kızarıklığı bastırmak için elıdel krem kullanmamı söyledi ki bu reçeteli çok pahalı bir krem(neyseki kurumum karşılıyor) onun yatıştırıcı özelliği yüksek ama yağlı yani biraz abartımmı akne yapıyo.avene ise bende asla sivilce yapmıyo.unutulmaması gereken benim kullandığım avene günlük dengeleyici bir krem çok fazla cildi yatıştırmasını beklemeyin diyebilirim.hiç bir cins sivilce türevi yapmadı bende bu krem.42 tl civarında.
ayrıca yüzümü temizlemek için bioderma sensibio ds+ foaming jel kullanıyorum(yine hassas ciltler için olanı)T bölgesindeki yağı alırken yanak bölgemi çok kurutmuyo sonrasında avene creme denge sağlıyo zaten.

arkadaşlar bende la roche posay ın menlendırıcını kullanmıstım cok memnun kaldım, dün cildiyeye gittim göz çevremde ki egzamamdan dolayı bana bıoderma veye bionike markayı önerdi ürünleri pahalı biraz ama cildimden önemli değil aldım bende inşallah işe yarar :S

kesinlikle bioderma... la roche posay leke gidericisini kullandım memnun kalmadım ama köpük temizleyicisini kullanmıştım bir ara o güzeldi( özellikle de sivilce tedevasi görenler için, çünkü köpük halinde olduğu için hassas bir şekilde temizliyor). biodermanın nemlendiricileri de güneş koruyucuları da çok güzel, yüzde kalıntı bırakmıyor ve parlamıyor aynı zamanda siyah nokta ve sivilceye de neden olmuyor. avene için tecrübe olarak pek birşey diyemeyeceğim, ondan sadece cold cream(yoğun ve yağlı bir nemlendirici) testerını almıştım bana uygun olmadığı için anneme verdim:) ama güvenilir güzel bir marka olduğunu biliyorum. benim tavsiyem biodermadan yana:)

kk dan da araştırmalarım sonucu cildim için hangi markayı alacağıma karar veremiyorum. Avene, bioderma ve la roche posay hangisini almalıyım acaba yardımcı olurmusunuz. 27 yaş , karma yağlıya dönük ve lekeli bir cilt tipim var. eczacı 3 marka da hemen hemen aynı dedi. ama kullanan ve bilen arkdaşlardan tavsiye rica ediyorum. yorum yazarsanız karar vermeme yardımcı olursunuz.

3 ünü de denedim. aralarında en iyisi bioderma la roche un da güneş kremini kullanıyorum...bana sorarsan bu 3 markaya da bulaşma sadece dr murad al derim vakit kaybedersin

kızlarr bana da yardımcı olur musunuz :) benim yüzüm karma sivilcelerim arada sırada çıkar ama yüzme bi nemlendirici sürmeye kalkıyım pıt pıt çıkar sivilcelerim . bende suratıma sivilce yapmıycak sivilce önleyici ama nemlendirici bi ürün arıyorum ve bu üç marka arasında kaldım . biodermanın setini kullandım ama pek istediğim etkiyi alamadım açıkçası . güneş kremin avene ama tek tük sivilcem çıktı ona bağlamak istemiyorum malum bi döneme yaklaşıyorum o yüzden olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum ama gene de bi nemlendirici almam lazım . bu arada burun üstümde ve çene çevremde aşırı belirgin olmasa da siyah noktalarım ve yanaklarımda gözeneklerim var. biraz uzun yazdım ama lutfen yardımcı olun bana :):):):) h:KK3:

Kesinlikle La Roche Posay, ama yaz aylarında üzerine bir de Avene güneş koruyucu sürmeni tavsiye ederim.

X