• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avea, Türk Telekom oldu

Biz ailecek tt net memnun kalmamıştık o kadar yüklü faturalar gelince sonra kapattık birdaha da ttnet uğramadık yanındanda geçmedik müşteri temsilcilerde iyi değildi kaliteyi beğenmedik açıkcası ,
reklamlardaki vaad edilen kalite nedense yok ,göz boyamaca sadece
aveadan da memnun kalmadım bir çıktıktan sonra dahi her ay benden 3 ay 20 tl kesti ayrıca gidip çıkdımığıma dair evea'ya imzalattırdım yıllar sonra bu çıkışı imzalı yaptırmadığınız takdirde borçlu görünüyormuşsunuz diye okumuştum yüklü faturalar geliyormuş , neyse ben kurtulduğuma sevimiştim benim favorim halen vodafon ,turkcell kazık zaten herşeye para istiyorlar

Bi ara Aycell yokmuydu yaww.:KK53:
Zaten Türk telekomun deelmiydi onlaro_O
aria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten :D

bu lanet çekmiyor arkadaş çekmiyor. vericem parasını turkcell alıcam diyorum onuda yapamıyorum :D şu çekim gücünü bi arttırsalar tamamdır ben ömür billah tt li olurum :D

aria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten :KK70:

bu lanet çekmiyor arkadaş çekmiyor. vericem parasını turkcell alıcam diyorum onuda yapamıyorum :KK70: şu çekim gücünü bi arttırsalar tamamdır ben ömür billah tt li olurum :KK70:
Biz şimdiye kadar hiç çekim sorunu yaşamadık şaşırıyorum böyle okuyunca kendimi bildim bileli avealıyım taa aria ayycelden beri :27:

Biz şimdiye kadar hiç çekim sorunu yaşamadık şaşırıyorum böyle okuyunca kendimi bildim bileli avealıyım taa aria ayycelden beri :KK53:
eski avealılardan kim kaldı bibi :D
ya vallahi evin içinde yer beğeniyorum çeksin diye, azıcık şehir merkezinden uzakta zaten mümkün değil çekmiyo.

eski avealılardan kim kaldı bibi :KK70:
ya vallahi evin içinde yer beğeniyorum çeksin diye, azıcık şehir merkezinden uzakta zaten mümkün değil çekmiyo.
Bende eski avealı yım.Aycell zamanından.Turkcell vardı,ozaman numara taşıma yokdu,onu bırakdık kapandı.Aycell almışdık.Evde (evin orta yerlerince)zor çekiyor biraz.

Bende eski avealı yım.Aycell zamanından.Turkcell vardı,ozaman numara taşıma yokdu,onu bırakdık kapandı.Aycell almışdık.Evde (evin orta yerlerince)zor çekiyor biraz.
Aycell zamanından değil ama bende çok uzun süredir avea kullanıyorum abla. Tarifeleri çok uygun ama çekmiyor işte. İnşallah düzelir artık

aria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten :KK70:

bu lanet çekmiyor arkadaş çekmiyor. vericem parasını turkcell alıcam diyorum onuda yapamıyorum :KK70: şu çekim gücünü bi arttırsalar tamamdır ben ömür billah tt li olurum :KK70:
Benim yaşadığım bölgede çok iyi çekiyor :KK51:Bölge bölge değişiyor galiba :KK45:

Aynen bizee canım :KK49: izmirde hiç çekme sorunu yaşamıyoruz biz :KK76: vodafonun çekmediği yerler var turkcellde zengin işi en iyisi avea :KK53:
Bibi fakir olduğumuz yine çıktı ortaya :KK53:
2 yıl önce falan bazı bölgelerde çekmiyordu;)Uzun zamandır hiç sorun yok :-)Evimde merkeze uzak :KK53:

Bibi fakir olduğumuz yine çıktı ortaya :KK53:
2 yıl önce falan bazı bölgelerde çekmiyordu:KK66:Uzun zamandır hiç sorun yok :-)Evimde merkeze uzak :KK53:
Hemende belli ediyorum hiç saklıyamıyorum fakirliğimi :27: şimdi türkcell kullanan zenginler gelir bizi ezikler hadi gidek :KK4::KK70:

Back