• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avea, Türk Telekom oldu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Avea, Türk Telekom oldu
Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantı ile Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı.

Bugün düzenlenen toplantıda bu karar resmen açıklandı ve Avea, Türk Telekom oldu.

Peki, bu değişim rüzgarı Avea müşterilerini nasıl etkileyecek?

İletişim alanındaki elini güçlendirmek isteyen Türk Telekom, Avea'yı bünyesine katarak yoluna devam edecek. Avea müşterilerinin bu anlaşma sonucunda daha uygun tarifelere ve daha iyi hizmetlere kavuşacak.

Avea ismi yerini Türk Telekom'a bırakacak. Avea sahipleri, telefonlarında "Avea" yerine "Türk Telekom" ibaresini görecek.

Bu birleşmeyele birlikte Türk Telekom'un logosu da değişti. Türk Telekom'un yeni logosu aşağıdaki görselde yer alıyor. (shiftdelete)

Umarım çok güzel ev için internet tarifeleri çıkarırlar.aveanın kamu tarifelerini kullanıyoruz senelerdir telefonda çok da memnunuz

Ay lütfen şu adil kullanım kotası mı da kaldır Türk Telekom lütttfennnn.sene olmuş 2016 hala sınırsız diye limitli (hız dan dolayı ) kullanıyoruz.sınırsızın kimiyi mi olur.

Anaa tam da eşimin telefonunun operatöründe neden Türk Telekom yazdığını konuşuyorduk ki haberi gördüm. Benimki hala avea gözüküyor. Hımm sim karttanmış. Eee ben Türk Telekom olmak istemiyorum avea olarak mutluydum. :KK53:

Baktımda şimdi evde neti teli olanlara tarifeler gelmiş mesela ben yeni hat alıp geçebilirim 15 tl :27:

TT ve Avea zaten birbiriyle bağlantılıydı, ha Avea ha TT

Ay lütfen şu adil kullanım kotası mı da kaldır Türk Telekom lütttfennnn.sene olmuş 2016 hala sınırsız diye limitli (hız dan dolayı ) kullanıyoruz.sınırsızın kimiyi mi olur.

Evet aynen katılıyorum, sanırım Dünya'nın hiçbir yerinde uygulanmayan garip bir uygulama adil kullanım kotası.
Madem sınırsız değil o zaman neden sınırsız net adı altında ücret alınıyor, birde komedi gibi sınırsız plus mlus tarifeler var, hız özellikleri olan, taahhüt ettikleri hızı bile göremiyorsun.
21. Yüzyılda abonelerinden o kadar ücret alıp alt yapısını yenilemekten imtina eden ve net tekelinde olduğundan alt yapısına yatırım yapmayan TT, artık kolları sıvasa iyi olur.
Zira alternatifini bulduğu an birçok abonesini kaybedecek, başta bizi.

ben de neden Türk Telekom yazdığını çözmeye çalışıyordum :KK45:
adı her ne olursa olsun fark etmez de doğru düzgün çekse yeter banaa :KK51: bıktım sürekli hat çekmediği için telefon elimde köşe bucak gezmekten :KK51:

Sabah tableti açmamla turk telekom yazisini gordum, ustune bu konu iyi oldu, demek oyle olmus. İnsallah vinlara zam gelmez!..

Avea'nın %70'lik gibi bir bölümü yıllardır TT'nin elindeydi zaten şimdi hepsini almış demek ki. Başka hatlardan 10 dakika aranınca 5 dakika bedava geliyordu işe onu iptal etmekle başladılar devamını bekliyorum:KK51:

Back