• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Avcılarda saç ve makyajı harika yapan kuaför önerileriniz??

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Kızlar Haziranda nişanım var. Fellik fellik kuaför ve makyaj yapıcak birini arıyorum. İstanbul avcılar yada avcılar civarındaki kuaför önerilerinizi belkiyorum :16:

merhaba mali kuaförü tavsiye ediyorum avcılar pelican avm de harika mutlaka görüşmeye gitmelisin :)

Burdan cevap çıkmadı ama ben kuaförümü buldum kızlar :) avcılar parsellerdeki hülya&pınar kuaför. facebook a hülya bayram diye yazarsanız yaptığı çalışmaları görürsünüz.

Burdan cevap çıkmadı ama ben kuaförümü buldum kızlar :) avcılar parsellerdeki hülya&pınar kuaför. facebook a hülya bayram diye yazarsanız yaptığı çalışmaları görürsünüz.

canım merhaba, ben avcılara gelin gidicem ve bundan sonra gideceğim bir kuaför arıyordum sen çıktın karşıma. tam olarak nerde bu kuaför acaba?

sana şiddetle Hülya&Pınar kuaförü tavsiye ediyorum hülya hanım saç konusunda pınar hanım makyaj konusunda uzman mükemmeller. pinarbayram.com dan inceleyebilirsin.

sana şiddetle Hülya&Pınar kuaförü tavsiye ediyorum hülya hanım saç konusunda pınar hanım makyaj konusunda uzman mükemmeller. pinarbayram.com dan inceleyebilirsin.

:D sen bulmuşsun zaten sonradan fark ettim :D

Canım zaten benim bulduğum kuaförde hülya&pınar kuaför :) çok harikalar nişanımda süper olucağım inşallah :)))

Back