Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıAvcılarda saç ve makyajı harika yapan kuaför önerileriniz??
Kızlar Haziranda nişanım var. Fellik fellik kuaför ve makyaj yapıcak birini arıyorum. İstanbul avcılar yada avcılar civarındaki kuaför önerilerinizi belkiyorum
Burdan cevap çıkmadı ama ben kuaförümü buldum kızlar :) avcılar parsellerdeki hülya&pınar kuaför. facebook a hülya bayram diye yazarsanız yaptığı çalışmaları görürsünüz.
Burdan cevap çıkmadı ama ben kuaförümü buldum kızlar :) avcılar parsellerdeki hülya&pınar kuaför. facebook a hülya bayram diye yazarsanız yaptığı çalışmaları görürsünüz.
sana şiddetle Hülya&Pınar kuaförü tavsiye ediyorum hülya hanım saç konusunda pınar hanım makyaj konusunda uzman mükemmeller. pinarbayram.com dan inceleyebilirsin.
sana şiddetle Hülya&Pınar kuaförü tavsiye ediyorum hülya hanım saç konusunda pınar hanım makyaj konusunda uzman mükemmeller. pinarbayram.com dan inceleyebilirsin.