• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası avcılarda bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

SARI KIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
112
4
96
45
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Avcılar' da oturuyorum.
biri 2,5 yaşında biri 11 aylık iki oğlum var. Güvenilir, temiz çocuk dilinden anlayan bakıcı arıyorum.
Evde sürekli olarak bakıcıya yardım edicek babannemizde olucak.
İlgilenenler acil dönerlerse sevinirim.

ben çocuk gelişimi mezunuyum 24 yaşındayım özelden numaranızı yazarsanız size dönebilirim benim 50 msj hakkım dolmadığı için özelden gönderemiyorum mesajımı telefonda burada görünmüyor ummiye.gokselgmailcom bu meile atarsanız telefonunuzu arayabilirim yada ben veririm telefonumu cevizlibağda oturuyorum 3 sene evde 4 aylıktan 3.5 yaşına kadar çocuık baktım referans verebilirim telde görüştüğümüzde iyi akşamlar

canım bende sevgi dolu teyzeyim.5 yıla yakın üç bebek baktım. size yakın olmayı çok isterdim.fakat anadolu yakasında oturuyorum.inşallah istediğiniz gibi nasip olur.sevgiler.

Teşekkür ederim döndüğünüz için, fakat ben size cevap vermekte geç kaldım. Kusura bakmayın. Çocukların bakıcı yada kreş işini halledebilmek için yıllık izin aldım, mailleri okuyamadım. Büyük oğlumu kreşe verdim, küçüğünede babannemiz tek başına bakabiliceğini söyledi. O yüzden bu işi hallettim sayılır. ılginiz için tekrar teşekkür ederim.

Back