Avcılarda açılan B-fit spor merkezi Hakkında Bilgi

crazying

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
11
0
Avcılarda spor merkezi arayışındayım. Geçen gün bankalar caddesinde ( reşitpaşa) b-fit kadın ve spor merkezi olarak bir yer gördüm .Bilgi almak için görüştüm içerisi çok güzel dizayn edilmiş ve sadece bayanlara ait bir mekanmış.Uzun vadedeki üyelik olarakta fiyatı uygun birazda araştırdım 30 dakika spor yapılıyormuş.Sanırım plateste varmış.
Gidipte bilgisi olan varmıdır? Bilgi verebilirmisiniz ?

Bende merak ettim şimdi, düşünüyordum uzun zamandır bende spora gitmeyi. Dediğiniz yer de hiç çarpmamış gözüme :S Bugün işim olmasaydı gidip araştırırdım Siz içeri girdiniz mi dışardan mı gördünüz, dur bakayım telefonunu falan bulabilirsem arar fiyat hakkında bilgi alırım, buraya da yazarım :)

Aaa siz zaten bilgi aldım içeri girip, fiyat olarak da uygun demişsiniz, şimdi gördüm :)
Siz de bizi aldığınız bilgiler ölçüsünde biraz aydınlatsanız olur mu, fiyatlar nasılmış mesela?
3 aylık, 6 aylık üyelik şeklinde falan mı oluyor? Yoksa seans başına mı ödüyoruz?

Yanlış hatırlamıyorsam 3 aylık 280 tl 6 aylıkta 400 yada 450 mıydı tam hatırlamıyorum.Başlangıçta beden ölçünüzü alıyorlar.Antrenör eşliğinde 30 dakikalık bir spor yapıyorsunuz ilk deneme ücretsiz ben yaptım 30 dakika ama baya bir yoruluyorsunuz işe yarayacağını düşünüyorum, ama düzenlide gitmek lazım .Belli aralıklarla ölçüm yapılıyor ve sizi teşvik ediyorlar. Aletleri diğer spor salonlarından çok farklı reklam olmasın ama web sitesinden bakabilirsiniz b-fit Avcılar Kadınların Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Araştırıyorum baya iyi bir yere benziyor özelliklede uzun vadede fiyatı baya uyguna düşmekte.Ben daha önce bir kaç yere baktım burayada bir danışayım dedim ama bilgisi olan yok sanırım.Yakında plateside gelecekmiş sanırım burasını seçebilirim evimede yakın reşitpaşa caddesinde onur market ve diasa nın karşısında.

Yazmayı unuttum bazı kurumlarla özel indirim anlaşmaları var.Ayrıca grup ,öğrenci ve aile içi gibi indirimleride var ama ben tek olduğumdan Faydalanamıcam.Ailede kimse gitmiyor bi kilolu benim sanırım

Bilgilerin hepsi için kocamaaan teşekkürlerimi sunuyorum size :) Evet fiyatlar uygun ve anlattığınıza göre de bu işi ciddiye alan bir yer. Bu arada evlerimiz de yakınmış, ben de sizin iki cadde altınızdayım

bana yine fiyatı fazla geldi bende avcılardanım

Bence fiyatının fazla gelmesi şundan olabilir.Siz diğer spor salonlarıyla karşılaştırıyorsunuz. Buradaki aletleri çok farklı giden birkaç kişiyle konuştum,1 ayda 6 kilo verip toplamda 41.5 cm incelen bir bayan var. Vcütta 12 farklı noktayı ölçüyorlar toplamda 41.5 cm belden 8 cm incelmiş. Bnce iyi ,günde sadece 30 dakika ile bu oluyor. Diğerlerinde 1-2 saat gibi kalmanız gerekli ve çoğunlukta ağırlıklı çalışıyor. Bir görüşün özel gruplara indirimleri vardı. Öğrenci incirimi vs.

bende avcılardanım .. bu mesajı ve o merkezi nasıl görmedim :))
ya bu çok güzel bir haber :)) çok mutlu en kısa zamanda yeri görüp başlamayı düşünüyorumm..

çok tşkler arkadaşlar , burda okumasam haberim olmayacaktı ...

ayy bizde gitmek istiyoruz adam taksit varmı ödemede gerçi benim eşimde istiyordu beraber gidelim diyordu ama bu sadece bayanlara özelmiş hay allah plateste gelecekmiş demek hmmm ay çok canım çektii

fotoğraflara baktımda ufak geldi mekan böyle dip dibe birde sanki çok alet yok gibi beğenmedim. yani istenilen fiyata göre pek tatmin edici gelmedi bilemiyorum belkide fotoğrafı çeken arkadaş işi bilmiyormuş :)

burdaki aletleri parklardaki aletlere benzettim o derece yani

sanırım en iyisi gidip canlı canlı yerinde görmek :))
hemen ön yargılı olmamak lazım sonuçta b-fit merkezleri bir çok yerde var ve çok giden insan var ...
şahsen benim için sonuç almak çok daha önemli , çok fazla büyüklük ve küçüklüğüne takılmam açıkcası hem zaten sadece 30 dk imiş

sanırım en iyisi gidip canlı canlı yerinde görmek :))
hemen ön yargılı olmamak lazım sonuçta b-fit merkezleri bir çok yerde var ve çok giden insan var ...
şahsen benim için sonuç almak çok daha önemli , çok fazla büyüklük ve küçüklüğüne takılmam açıkcası hem zaten sadece 30 dk imiş

bende bu akşam iş çıkışı gidip bakıcamm...

aerobik ve ince kas çalıştıran aletlermiş. bisiklet ve yürüme bandı yok zaten gördüğüm kadarıyla. biraz araştırdım aslında güzel bişey ve bir zincir kuruluyormuş tüm çalışanlar kadınmı bayilikler kadınlara veriliyormuş filan.

benim istediğim tam anlamıyla bir spor merkezi aslında o yüzden bana uygun gelmedi burası ama başarılı birşey. şırnakta da açılıyormuş. mahalle aralarına girmeyi planlıyoruz diyorlar herkes spor yapsın maksatlı. iyi bişey tabi

Spor alanı 40 metre kare civarındaydı. Aletleri bence çok farklı tabi kişininde gitmek istediği yerede bağlı. İlk deneme üçretsiz veriyorlardı denersiniz memnun kalmazsanız sizin seçiminiz olur.:26:

Bu arada bir arkadaş sormuştu sanırsam kredi kartına taksit yapıyorlardı.

Bayanlar gördünüzmü b-fit avcıların sayfasını bilmiyorumda.8 ocak a kadar kampanya yapmışlar.Hediye günler veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…