- 8 Temmuz 2015
- 22
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
MErhaba bende Nil hanıma gidiyorum bende bu söylemlerden dolayı doktor arayışına girdim ama malesef bulamadığımdan yine orada devam edicem. Henüz doğumu hiç konuşmadık haftasonu kontrole gittiğim zaman bununla ilgili de konuşucam o zaman sanada soylerim düşüncelerimi. Ben epidural normal istiyorum ama sezeryan olursa da Nil hanımda daha önce doğum yapmış tanıdıklarımdan bildiğim kadarı ile çok çok memnunlar . Tabi doktorun normal doğumu desteklemesi çok önemli hoş bilemiyorsunki be canım normal doğumu destekliyormuş gibi gözüküpte son anda şu sorun var sezeryan olman lazım diyip sezeryana alan doktorlarda çok fazla okuyoruz. Önemli olan güvenmek işte ama ben şahsen hala o güveni bulamadım bu gidişle de bulamıycam senin de başka önerilerin varsa açığım :)Meraba ben 26 haftalik hamileyim doktorum avcilar hospitalde nil hanim ama hakkinda hep sezeryan istiyo diye duydum . gecen kontrole gittigimdede daha cocuk bes aylik bu cocugun kafasi yukarda sezeryan olabilirsin dedi buda benim kafami karistirdi orda dogum yapan varmi. nAsil bi hastane simdide tulay hanimi denemek istiyorum . tavsiyede bulinursaniz cok sevinirim :)
Ben doktorumun tavsiyesiyle gittim Lemi ibrahimoğlu maçkada muayenehanesi var orda yaptırdım canım . inşallah güzel çıkmıştır sonuçların daha yeni gördüm yazdığını.Avccilat anadolu hastanesine gittim ugras hanima 1 defa guzel izlenim b8rakti uzerimde ama daha ikinciye gitmedim
Detayli ultrosonu esenler medipolde yaptiracafim yarin sonucu gotururum
Srn nerede yaptirdin ?
Ayni seyleri dusunuyoruz :) ayni hastanede tulay hanim var .teyzemin kizi 1 ay oldu onda dogum yapali normal yapti cokta memnun kaldi bende bu ay tulayi deniycem . nil hanimla bazi konularda anlasamadik 4 boyutlu ulturosonu onun dedigi yerde yaptirmadim diye kizdi. seker yuklemesini yaptirmiyorum diyede .. yani aramizda iyi bi etkilesim olmadi bende cok kararsizim :)MErhaba bende Nil hanıma gidiyorum bende bu söylemlerden dolayı doktor arayışına girdim ama malesef bulamadığımdan yine orada devam edicem. Henüz doğumu hiç konuşmadık haftasonu kontrole gittiğim zaman bununla ilgili de konuşucam o zaman sanada soylerim düşüncelerimi. Ben epidural normal istiyorum ama sezeryan olursa da Nil hanımda daha önce doğum yapmış tanıdıklarımdan bildiğim kadarı ile çok çok memnunlar . Tabi doktorun normal doğumu desteklemesi çok önemli hoş bilemiyorsunki be canım normal doğumu destekliyormuş gibi gözüküpte son anda şu sorun var sezeryan olman lazım diyip sezeryana alan doktorlarda çok fazla okuyoruz. Önemli olan güvenmek işte ama ben şahsen hala o güveni bulamadım bu gidişle de bulamıycam senin de başka önerilerin varsa açığım :)
Ayni seyleri dusunuyoruz :) ayni hastanede tulay hanim var .teyzemin kizi 1 ay oldu onda dogum yapali normal yapti cokta memnun kaldi bende bu ay tulayi deniycem . nil hanimla bazi konularda anlasamadik 4 boyutlu ulturosonu onun dedigi yerde yaptirmadim diye kizdi. seker yuklemesini yaptirmiyorum diyede .. yani aramizda iyi bi etkilesim olmadi bende cok kararsizim :)
aynen canim insallah hersey yolunda gider cocuklarimizi aliriz hayirlisiyla kucagimiza haklisin nile devam bakalim ne olucak :)Ben baştan beri Nil e gidiyorum şimdi aynı hastanede başka doktor da ayıp olur ya die düşündüğümden dierlerini hiç denemedimHalbuki neden olsun dimi ama işte ne biliym Şeker yüklemesini bende bu hafta yaptırıcaktımda bayram girdi kaldı haftaya yaptırıcam. Doğum konusunda çok tereddütlüyüm işte Tülay hanımla ilgili de olumsuz eleştiri çok okudum aslına bakarsan hepsiyle ilgili var napıcağımızı şaşırıyoruz valla aramızda da 1 hafta var seninle peşpeşe doğurucaz allah kısmet ederse inşallah normal gider herşey bende bu kontrolden sonra Nil hanıma ilgili tam kararımı veririm artık heralde doktor değiştirmekte çok zor
Canım ben gittim Nil Hanıma ve doğumla ilgili herşey normal gittiği sürece normal doğum önceliğimiz dedi. Ayrıca saat kaç olursa olsun doğuma geliyormuş.Özel telefonunu da veriyor ben bu zamana kadar istememiştim keşke isteseymişim. Zaten sonradan gördüm odasındaki kartlarında da yazıyormuş telefonuTamam canim :)