avcılar hospital

Meraba ben 26 haftalik hamileyim doktorum avcilar hospitalde nil hanim ama hakkinda hep sezeryan istiyo diye duydum . gecen kontrole gittigimdede daha cocuk bes aylik bu cocugun kafasi yukarda sezeryan olabilirsin dedi buda benim kafami karistirdi orda dogum yapan varmi. nAsil bi hastane simdide tulay hanimi denemek istiyorum . tavsiyede bulinursaniz cok sevinirim :)
MErhaba bende Nil hanıma gidiyorum bende bu söylemlerden dolayı doktor arayışına girdim ama malesef bulamadığımdan yine orada devam edicem. Henüz doğumu hiç konuşmadık haftasonu kontrole gittiğim zaman bununla ilgili de konuşucam o zaman sanada soylerim düşüncelerimi. Ben epidural normal istiyorum ama sezeryan olursa da Nil hanımda daha önce doğum yapmış tanıdıklarımdan bildiğim kadarı ile çok çok memnunlar . Tabi doktorun normal doğumu desteklemesi çok önemli hoş bilemiyorsunki be canım normal doğumu destekliyormuş gibi gözüküpte son anda şu sorun var sezeryan olman lazım diyip sezeryana alan doktorlarda çok fazla okuyoruz. Önemli olan güvenmek işte ama ben şahsen hala o güveni bulamadım bu gidişle de bulamıycam senin de başka önerilerin varsa açığım :)

Avccilat anadolu hastanesine gittim ugras hanima 1 defa guzel izlenim b8rakti uzerimde ama daha ikinciye gitmedim
Detayli ultrosonu esenler medipolde yaptiracafim yarin sonucu gotururum
Srn nerede yaptirdin ?
Ben doktorumun tavsiyesiyle gittim Lemi ibrahimoğlu maçkada muayenehanesi var orda yaptırdım canım . inşallah güzel çıkmıştır sonuçların daha yeni gördüm yazdığını.

MErhaba bende Nil hanıma gidiyorum bende bu söylemlerden dolayı doktor arayışına girdim ama malesef bulamadığımdan yine orada devam edicem. Henüz doğumu hiç konuşmadık haftasonu kontrole gittiğim zaman bununla ilgili de konuşucam o zaman sanada soylerim düşüncelerimi. Ben epidural normal istiyorum ama sezeryan olursa da Nil hanımda daha önce doğum yapmış tanıdıklarımdan bildiğim kadarı ile çok çok memnunlar . Tabi doktorun normal doğumu desteklemesi çok önemli hoş bilemiyorsunki be canım normal doğumu destekliyormuş gibi gözüküpte son anda şu sorun var sezeryan olman lazım diyip sezeryana alan doktorlarda çok fazla okuyoruz. Önemli olan güvenmek işte ama ben şahsen hala o güveni bulamadım bu gidişle de bulamıycam senin de başka önerilerin varsa açığım :)
Ayni seyleri dusunuyoruz :) ayni hastanede tulay hanim var .teyzemin kizi 1 ay oldu onda dogum yapali normal yapti cokta memnun kaldi bende bu ay tulayi deniycem . nil hanimla bazi konularda anlasamadik 4 boyutlu ulturosonu onun dedigi yerde yaptirmadim diye kizdi. seker yuklemesini yaptirmiyorum diyede .. yani aramizda iyi bi etkilesim olmadi bende cok kararsizim :)

Ayni seyleri dusunuyoruz :) ayni hastanede tulay hanim var .teyzemin kizi 1 ay oldu onda dogum yapali normal yapti cokta memnun kaldi bende bu ay tulayi deniycem . nil hanimla bazi konularda anlasamadik 4 boyutlu ulturosonu onun dedigi yerde yaptirmadim diye kizdi. seker yuklemesini yaptirmiyorum diyede .. yani aramizda iyi bi etkilesim olmadi bende cok kararsizim :)

Ben baştan beri Nil e gidiyorum şimdi aynı hastanede başka doktor da ayıp olur ya die düşündüğümden dierlerini hiç denemedim :KK70: Halbuki neden olsun dimi ama işte ne biliym :KK70: Şeker yüklemesini bende bu hafta yaptırıcaktımda bayram girdi kaldı haftaya yaptırıcam. Doğum konusunda çok tereddütlüyüm işte Tülay hanımla ilgili de olumsuz eleştiri çok okudum aslına bakarsan hepsiyle ilgili var napıcağımızı şaşırıyoruz valla aramızda da 1 hafta var seninle peşpeşe doğurucaz allah kısmet ederse inşallah normal gider herşey bende bu kontrolden sonra Nil hanıma ilgili tam kararımı veririm artık heralde doktor değiştirmekte çok zor :110:

Ben baştan beri Nil e gidiyorum şimdi aynı hastanede başka doktor da ayıp olur ya die düşündüğümden dierlerini hiç denemedim :KK70: Halbuki neden olsun dimi ama işte ne biliym :KK70: Şeker yüklemesini bende bu hafta yaptırıcaktımda bayram girdi kaldı haftaya yaptırıcam. Doğum konusunda çok tereddütlüyüm işte Tülay hanımla ilgili de olumsuz eleştiri çok okudum aslına bakarsan hepsiyle ilgili var napıcağımızı şaşırıyoruz valla aramızda da 1 hafta var seninle peşpeşe doğurucaz allah kısmet ederse inşallah normal gider herşey bende bu kontrolden sonra Nil hanıma ilgili tam kararımı veririm artık heralde doktor değiştirmekte çok zor :110:
aynen canim insallah hersey yolunda gider cocuklarimizi aliriz hayirlisiyla kucagimiza haklisin nile devam bakalim ne olucak :)

Bende Avcılar Hospital e gidicektim fakat 3 dogum yapan kisiden hic iyi seyler duymadım hatta biri sezeryan olmus icinde birsey bırakılmıs o yüzden korktum. Aslında evimede yakındı ama hala dr arayısım devam ediyor aslında halkalıda batı bahat hastanesinde gürkan beye gittim ilk gidişim inanılmaaaaz memnun kaldım hakkında da cok cok iyi seyler okudum nette fakat hastane cok kötü odalar vs... hic böyle hayal etmemistim ilk gebeligim süsler püslerim diyordum :)) dr la görüsücem eger baska hastanede dogum yaptırıyorsa kesinlikle kesinlikle gürkan beye devam edicem.

Ben Büyükçekmecede oturuyorum bu bölge de de çok kısıtlı seçenekler var eve yakın olsun istiyorum acil bişey olduğu zaman hemen gidebilmek için. Hadi gece uzakta olsa hızla gidilir ama gündüze denk gelirse o trafikte mafolurum diye düşüncemden bikaç hastane arasında kaldım sadece Nil hanım hakkında da normal doğum ile ilgili hiç bişey duymadım genelde sezeryan oluyormuş hastaları ama çok iyi olduğunu söylüyorlar doğum yapanlar hemen iyileşip normal hayata kolayca dönebilmişler sezeryanda baya iyiymiş yani. Bu haftasonu gidicem işte bende epidural normal istediğimi falan konuşucam bakalım yaklaşımı nasıl olacak ona göre artık ya devam edicem ya da yine doktor arayışına başlıycam mecbur.

Bi konus bakalim ne diycek ben normal dogumdan yanayim her zaman sen bi git nasil davraniyo yaz bende ona gore karar veriyim :)

Canım ben gittim Nil Hanıma ve doğumla ilgili herşey normal gittiği sürece normal doğum önceliğimiz dedi. Ayrıca saat kaç olursa olsun doğuma geliyormuş.Özel telefonunu da veriyor ben bu zamana kadar istememiştim keşke isteseymişim. Zaten sonradan gördüm odasındaki kartlarında da yazıyormuş telefonu :KK70: Yani ben yine orada devam etmeye karar verdim bu durumda. Gayet güzel geçti görüşmemiz.

, post: 41558170, member: 592820"]O hastane icin temiz degil falan diyorlar senin yorumun nedir ?
Normal dogummu yaptin ?[/QUOTE]
ben de avcilar anadolu hastanesi uğraş hanıma gidiyorum ama hastane temizligi konusunda suphelerim var temizliği nasil hiç doğum yapan yok mu orada.özellikle uğraş hanimda

Uzerinden zaman gecmis Hanimlar ama dogumunu orada yapmis biri olarak deneyimimi paylasmak isterim.Nil hanim ve tulay hanim cok yogunlar.iki kere kontrole gittim ve ozel olmasina ragmen 2 saat sira beklemekten bunalip kalktim.Daha sonra bir arkadaşim Turkan mutafoğlunu tavsiye etti.Bir doktordan ne gibi bir beklentiniz var bilmiyorum.ama benim çok beklentim oluyor.Her aradığımda bana yardımcı olmasını beni motive etmesini.Beni bir hasta olarak değilde arkadaşı gibi görmesini vs...Yaklaşık olarak 15 hastane ve doktor gezmiş biri olarak Turkan hanimda karar kildim.42 hafta bekledik ve bebegim ters dönmesine rağmen gelmedi biz de sezeryana karar verdik.Doktorum özel ama avcilar hospital ile anlasmasi olan bir doktor.Bu yuzden cok rahat ettim.Hemsireler de ilgililerdi.Yani senin icin olup bayilmalarini beklemedigin muddetce iyi anlasiyorsun:)Ben cok memnun kaldim.odamizda gayet iyiydi.gitmek isteyenlere sadece suit oda tavsiye edebilirim.fiyat farki cok az ama cok rahat ediyorsunuz.Bebegimde ben de gayet saglikliyiz hatta suan 2. Bebegime hamileyim 2015 yili dogum fiyati hastanenin 1250 tl idi simdi 1750 diyorlar ayrica ozel doktorunuza da para veriyorsunuz hepsi bu kadar

X