Avatarını KK'ya uygun isteyenler

kulitta ablsmin topiginin aynisi
Nicomedia'nın dediği gibi avatar topiklerinde bu istekler karşılanır olmuştu canım.
Arkadaşımız gereğini düşünmüş. :16:

O avatar arşivi. Bu istek. Ben sadece yardımcı olma amacıyla açtım.

:nazar: Oooo hayırlı olsun Nicomediacım. :46: Özel tasarım ve ayarlamalar için isabetli karar vermişsin. :128:
Avatar topiklerindeki istekleri de buraya yönlendirirsen sevinirim canım. Eskisi kadar zaman ayıramıyorum. :31:
Kolaylıklar diliyorum. :54:

Nicomedia'nın dediği gibi avatar topiklerinde bu istekler karşılanır olmuştu canım.
Arkadaşımız gereğini düşünmüş. :16:

:nazar: Oooo hayırlı olsun Nicomediacım. :46: Özel tasarım ve ayarlamalar için isabetli karar vermişsin. :128:
Avatar topiklerindeki istekleri de buraya yönlendirirsen sevinirim canım. Eskisi kadar zaman ayıramıyorum. :31:
Kolaylıklar diliyorum. :54:

Kulittacım, bende durumunu farkettim. Fakat buraya yönlendirme işini sen yaparsan memnun kalırım millet şimdi kulittanın yerini mi alıyorsun diye çıkışır bana sen yapsan daha iyi :26: Teşekkür ederim desteğin için ayrıca :16::16::16: Ben senin kadar iyi değilim sadece yardım amaçlı açtım :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulittacım, bende durumunu farkettim. Fakat buraya yönlendirme işini sen yaparsan memnun kalırım millet şimdi kulittanın yerini mi alıyorsun diye çıkışır bana sen yapsan daha iyi :26: Teşekkür ederim desteğin için ayrıca :16::16::16: Ben senin kadar iyi değilim sadece yardım amaçlı açtım :16:

Haklısın, yanıtsız bıraktıklarıma üzülüyordum kıvançla sana yönlendireceğim artık.
Ellerine yüreğine sağlık canım. Kolaylıklar diliyorum. :16:

Haklısın, yanıtsız bıraktıklarıma üzülüyordum kıvançla sana yönlendireceğim artık.
Ellerine yüreğine sağlık canım. Kolaylıklar diliyorum. :16:

Teşekkür ederim canım yardımın için yardımcı asitanın oldum o zaman :9:

$tumblr_my0tgngpXv1s682gho1_500.webp
$large.webp
$tumblr_lmbpi8oSwZ1qd0at3o1_500.webp
$images.webp
şunlara bir el atarmıyız nicoooo:1::1: nasıl bişe çıkacak acaba güzelse alırımm :16::1:

gif mi :15::15: bulmaya çalışıyım :43:

Video şeklinde hareketli resimleri kasteddim canım. Bu normal resimlere zaten herkes efekt veriyor sadece hareket ettirme pek mümkün değil. Ama istiyorsan yine de efekt veririm :8:

Back
X