Avangarde yemek grubu ve koltuk takımı fiyatı

KIBRIS_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
97
0
36
İstanbul
Sevgili arkadaşlar, 35 metrekare salonum için avangarde tarzda yemekgrubu (tv. ünitesi, yemek masası ve 6 sandalyesi, konsol ve aynası, orta sehpası ve 2 yan sehpası) yine avangarde tarza tam takım koltuk takımı için peşin ödemeli kaç lira bir bütçe hazırlamam gerekir fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba,
avangard mobilyada fiyat koltukta 3750den başlayıp 8000 tl ye kadar yemek grubu ise 7000 tlden 15-16000 tl ye kadar fiyat aralığı var, kaliteye göre değişiklik göstermekte.....
aşağıdaki linkte ( yapmış olduğumuz çalışmlardan ) avangard ve modern çalışma örneklerini inceleyebilirsin.....
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/album.php?aid=9332&id=100001887681589

Son düzenleme:

Evet bende çapa dekorasyon mobilyaı inceledim hoşlar gerçekten, atalay mobilyada hoşuma gidiyor. Baka bu tarz önerebileceğiniz markalar var mı?

ben hemen hemen bütün maskoyu gezdim avangard fiyatlar remen uçmuş sadece bir yemek odasını bize 17000 dediler düşünebiliyormusun bazıları çok abartılı her hafata sonu aldım nişanlımı gezdim sonuda eşyalarımızı aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…