Merhaba kizlar benim daha 2 senelik bile olmayan siyah avangard modellerden tasli sacakli koltuk takimlarim var ben 4 bin tl almistim internetten bakabilirisnizn 5 bin 6 bin tl den assa degil yeni eve tasinacagim 10 gun icinde kendime koltuk siparsi verdim eve gitmemi bekliyo gelmek icin... ben bu koltuklarimi satsam mi diyorum yani 2.el mobilyaci ne kadara alir benden bilgim yok hic daha once hic birsey satmadim.. yada duyorum benim koltuklar baya buyuk bir tanidigm var evi cok kucuk asla sigmaz onun yerine diyorum bisiyle takas yapsam koltuklari zaten daha ufak tefek koltuk la yada kose takim vs.. o kisiye mi hediye etsem o koltuklari.. bir akil lutfen kizlar ben tasinirken bir cok esyami verecegim o kisiye yatak odam vs..yatak odasi takimimida 3 sene once aldim daha o da siyah beyaz sizce yapa bileceklerim neler yani bunlari yapacak site falan var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fotograf nasil koyuluyor tarif ederseniz koyarim ama bilmiyorumCanim fotografini koysana merak etdimm koltuklarii)
Merhaba kizlar benim daha 2 senelik bile olmayan siyah avangard modellerden tasli sacakli koltuk takimlarim var ben 4 bin tl almistim internetten bakabilirisnizn 5 bin 6 bin tl den assa degil yeni eve tasinacagim 10 gun icinde kendime koltuk siparsi verdim eve gitmemi bekliyo gelmek icin... ben bu koltuklarimi satsam mi diyorum yani 2.el mobilyaci ne kadara alir benden bilgim yok hic daha once hic birsey satmadim.. yada duyorum benim koltuklar baya buyuk bir tanidigm var evi cok kucuk asla sigmaz onun yerine diyorum bisiyle takas yapsam koltuklari zaten daha ufak tefek koltuk la yada kose takim vs.. o kisiye mi hediye etsem o koltuklari.. bir akil lutfen kizlar ben tasinirken bir cok esyami verecegim o kisiye yatak odam vs..yatak odasi takimimida 3 sene once aldim daha o da siyah beyaz sizce yapa bileceklerim neler yani bunlari yapacak site falan var mi
Ben kimsenin ev eşyasını kullanmam.
Biriyle ev eşyasının takasına girilmesi çok ama çok tuhaf.
Kizlar foto nasil koyucam bir tarif etseniz simdiye kadar hic resim koymadim
İkinci el çok ucuza alır
verdiği fiyatı duyunca aman vereyimde hayrım olsun dersinhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
canım burda deger biçeceğiz o da satacak bir şekilde takas olmaz zaten yeni koltuk siparişi verilmiş
sahibinden.com a koymasını önerebilirim
Bunlar resimleri daha once ayrinti olarak cekmistim su an evde degilim dier evdeyim ayrinti resim sadece bunlar 1 tane 3 lu 2 tekli ve 1 puf seklinde
canım kendi demiş zaten takas gibi. yoksa ben eklemedim.
canım sen bunları hayrına ver
pek muşteri bulamayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?