Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Isınamadığım kişi 6 harfli ve en övüngeç bulduğum kişi de 5 harfli............:KK52:

Isınamadığım kişiyle görüşmüyorum da ama övüngeç bulduğum kişiden rahatsızlığım yok öyle....Övüngeç deyince o aklıma geldi onu yazdım sadece........

İşte o bittiğin andır:18::18::18::18:

Tecrübe konuşuyor galiba.

Biz ne bilelim 3 aylık çömez üye , utanmadan en listesini konuşuyorum birde.

Yok yahu , ben baktım eski senelere ; sanki oylama zamanı sadece hortlayan üyeler var , onlar almış hep kategorileri.

Bizden bi cacık olmaz:KK24:

Sör seni en sanatsal kk üyesine yazacağımm bacıııığğğğııııımmmmm

Nevresteyi de en çocukluya yazarım:KK53:

Melodiyi en sivri dillisine yazarım. :KK53:

Angel ide en ban'lısına yazarım :KK53:

Son düzenleme:
Isınamadığım kişi 6 harfli ve en övüngeç bulduğum kişi de 5 harfli............:KK52:

Isınamadığım kişiyle görüşmüyorum da ama övüngeç bulduğum kişiden rahatsızlığım yok öyle....Övüngeç deyince o aklıma geldi onu yazdım sadece........

neyse ben yırttım
9 harflıyım ben:KK52::KK52:

Tecrübe konuşuyor galiba.

Biz ne bilelim 3 aylık çömez üye , utanmadan en listesini konuşuyorum birde.

Yok yahu , ben baktım eski senelere ; sanki oylama zamanı sadece hortlayan üyeler var , onlar almış hep kategorileri.

Bizden bi cacık olmaz:KK24:

Yok canım o öyle değil o enlerin çoğu bir topicten çıktı.:KK14:.O topicte çok kalabalık hep birbirlerine verdiler:KK53:..Hatta bu yılda hazırlanıyorlar haberiniz olsun:KK52::KK52::KK52:

------ harf alıyorum N ?

Sör seni en sanatsal kk üyesine yazacağımm bacıııığğğğııııımmmmm

Nevresteyi de en çocukluya yazarım:KK53:

Melodiyi en sivri dillisine yazarım. :KK53:

Angel ide en ban'lısına yazarım

Öhööö öhööö

Yok canım o öyle değil o enlerin çoğu bir topicten çıktı.:KK14:.O topicte çok kalabalık hep birbirlerine verdiler:KK53:..Hatta bu yılda hazırlanıyorlar haberiniz olsun:KK52::KK52::KK52:

Dedim işte ; bir cacık olmaz.

Ancak gece gece konuşacak konu bulamayıp konuşurum şuan olduğu gibi ama;

Belli olmaz , belki gizli hayranlarım vardır:KK28:

Bir şey soracağım, kategorileri eksik bulan var mı benim gibi?
Yani olmasa da olur dediğim başlıklar olmasına rağmen, kesinlikle olmalı dediğim kategorilerin çoğu yok.:44:
Bu sebeple çok da 'cuk' oturan bir oyalama yapamadım kendi adıma.
Geçen senelerde nasıldır, bilen var mı?
Yoksa yine muhalefet kişiliğim ve önyargım mı konuşuyor?:KK52::KK52::KK52::KK52:

X